Съвет за по-младо момче

• 7 866
  • 149
  •   1
Отговори
# 15
авторката иска да излизат с него, но той едва ли ще иска това..
никое момче не умира от желание да се показва публично с 20 години по-възрастна кандидат любовница..
най-много да се навие за дискретен секс, след който има вероятност да я разнася и да се 'хвали'..
дори само за секс не бих препоръчала..

# 16
Скоро даже имаше същата тема, ама от 20-годишно момиче, което се чудеше за колега на 40+. Написаха й се абсолютно същите неща, каквото и на тази авторка.
Независимо в чия полза, разликата е прекалено голяма. А пък отношенията с колеги, в 99% завършват зле, затова са крайно непрепоръчителни.

# 17
  • София
Не знам какво наричаш солидарност (особено при гореописаните случаи). Аз съм извадил в цитата откъде може да се направи извод, че евентуално си има мъж.

А, ако си няма мъж, баш пък форум ли ще пита дали да си легне с някой Open MouthOpen MouthOpen Mouth

Здравейте, момичета.
Не съм вярвала че ще ми се наложи да пиша тук, но не смея да споделя на най-близкия до мен човек тъй като работим на едно място.

По това ли съдиш, че си има мъж? Каква е логиката да тръгне да споделя на мъжа си, че е влюбена в друг, независимо кой къде работи? Абсурдно е. Вероятно има предвид близка приятелка, която работи на същото място. Авторката никъде не споменава да е обвързана и съответно никой не отговаря с тази презумпция.

Солидарността я повдигна ти и доколкото разбирам казваш, че едно и също поведение се подкрепя или осъжда в зависимост дали полът съвпада с този на пишещите. Ами това го гледаме постоянно от мъже към мъже, ама голяма драма, ако жените го правят. Което в случая дори не са направили.

Иначе няма да е единствената необвързана, която се чуди да си легне ли с някой. Мая вече цитира една такава тема.

# 18
Една наша счетоводителка се захласна по един млад колега. Ами цялата им история продължи до един банкет, разбирате ме какво имам предвид. Колегата след това я сложи у лево и жената беше толкова засрамена, че след 2 месеца напусна фирмата. 😁
За допълние ще кажа, че разликата им беше 11 години. 🙂

# 19
Какво пък има да е засрамена? Че чак и да напусне. Част от живота е това.

# 20
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не на  всяка жена ще и е приятно да я знаят във фирмата като оная, дето Пешко я ... на фирменото парти.
Щото за него гордост, за нея не чак толкова.

# 21
Не на  всяка жена ще и е приятно да я знаят във фирмата като оная, дето Пешко я ... на фирменото парти.
Щото за него гордост, за нея не чак толкова.
То се мисли преди да се свалят гащите, не след това.

# 22
Мдам. Тежестта на провинциалното мислене.
Жената урва, мъжлето мачо мен.
Ех, този двоен стандарт.

# 23
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мдам. Тежестта на провинциалното мислене.
Жената урва, мъжлето мачо мен.
Ех, този двоен стандарт.
Не се променя за година, две. Колкото и да се бием в гърдите, че сме европейци...

# 24
  • София
Скрит текст:
Не знам какво наричаш солидарност (особено при гореописаните случаи). Аз съм извадил в цитата откъде може да се направи извод, че евентуално си има мъж.

А, ако си няма мъж, баш пък форум ли ще пита дали да си легне с някой Open MouthOpen MouthOpen Mouth

Здравейте, момичета.
Не съм вярвала че ще ми се наложи да пиша тук, но не смея да споделя на най-близкия до мен човек тъй като работим на едно място.

По това ли съдиш, че си има мъж? Каква е логиката да тръгне да споделя на мъжа си, че е влюбена в друг, независимо кой къде работи? Абсурдно е. Вероятно има предвид близка приятелка, която работи на същото място. Авторката никъде не споменава да е обвързана и съответно никой не отговаря с тази презумпция.

Солидарността я повдигна ти и доколкото разбирам казваш, че едно и също поведение се подкрепя или осъжда в зависимост дали полът съвпада с този на пишещите. Ами това го гледаме постоянно от мъже към мъже, ама голяма драма, ако жените го правят. Което в случая дори не са направили.

Иначе няма да е единствената необвързана, която се чуди да си легне ли с някой. Мая вече цитира една такава тема.
Лъвице, казах точно каквото исках да кажа: за един и същи казус, тук във форума (където няма мъжка солидарност, защото сме малко) се реагира по един начин, ако деятелят мъж, и по съвсеееем, съвсем различен, ако е жена. И това могат да ти го потвърдят поне няколко десетки потребителкИ. Ти си в тия теми отдавна и не може да не си го забелязала.

Да, ако няма мъж авторката, споменах че ми е неясно що ни пита дали да спи с 20 години по-млад. Разбира се, ако мъж попита, ако мъж на 40 попита да спи ли с 20-годишна.....елелее-мале, педофил неден, ще бъде заклеймен веднага.

Хауевър, класици, сър!

# 25
точно обратната е обществената нагласа спрямо 20 годишната разлика..
ако 40 годишен мъж спи с 20 годишна мадама - значи е много вървежен и готин за годините си
ако 40 годишна жена спи с 20 годишно 'момче' - оле-мале.. ама той може да ѝ е син, отчаяна е, граничи с педофилия..
та има разлика в някои ситуации спрямо пола, но не са в полза на жените обикновено..

# 26
  • София
Скрит текст:

Здравейте, момичета.

Лъвице, казах точно каквото исках да кажа: за един и същи казус, тук във форума (където няма мъжка солидарност, защото сме малко) се реагира по един начин, ако деятелят мъж, и по съвсеееем, съвсем различен, ако е жена. И това могат да ти го потвърдят поне няколко десетки потребителкИ. Ти си в тия теми отдавна и не може да не си го забелязала.

Да, ако няма мъж авторката, споменах че ми е неясно що ни пита дали да спи с 20 години по-млад. Разбира се, ако мъж попита, ако мъж на 40 попита да спи ли с 20-годишна.....елелее-мале, педофил неден, ще бъде заклеймен веднага.

Хауевър, класици, сър!

Малко сте мъжете, но се защитавате Wink Тука жени от жени какъв хейт отнасят... Та не знам какво искате, но определено не е същото, каквото правите Joy

# 27
Не разбрах точно какво пита лирическата героиня, но ето лично мнение. Даже два варианта.
1. На банкета колегата е усетил, че може му се отвори парашута, и сега действа по въпроса.
2. На банкета колегата се е влюбил в нея, разбрал е че е жената на живота му, и сега действа по въпроса.

# 28
  • Столичанин ама не в повече :D
Здравейте, момичета.
Ситуацията е следната аз съм на 40 години и наистина не съм вярвала че ще се влюбя в човек почти 20 години по млад от мен.
Преди 4, 5 месеца бяхме командировка от работа в която се събрахме хора от други градове, вечерта имаше нещо като събиране тип банкет за постигнати резултати, при което подпийнах малко и се заиграх с колега който е на 23 години, не се е стигало до секс но имаше химия между нас но аз се прибрах в стаята и не допуснах да продължим.
На следващия ден се видяхме но не личеше да има нещо особено в него сякаш нищо не се бе случило, както и да е прибрахме се и повече не се видяхме до преди 1 месец.
Преместиха го в офиса където съм аз......
Всичко беше добре до преди няколко дни докато не се отпусна и не започна да се държи по особено, шегички, усмивки и тн., и някакси се почувствах различно, сякаш искам нещо повече от този човек но ме е страх че ако споделя с него ще го отблъсна все пак съм доста по-голяма от него....
Не знам как да постъпя до сега не съм попадала в такава ситуация и това е първото момче на тази възраст, с което искам да изляза.
Моля ако някоя е имала подобна ситуация да сподели лично мнение.
Благодаря и се извинявам за хаотично нахвърляната информация но все още имам тръпка и ми е трудно да споделя нещо такова.
Еми помисли външно какво представляваш, щот е ясно, че единственото което би могло да се случи е само секс, ако си ок с това действай, стига обаче да разчиташ правилно сигналите, защото противно на разбиранията не всеки мъж иска да си легне с жена с 20 години по-стара, спомням си като бях някъде на 30 на едни курсове дето ходих имаше една 46 годишна дето много ама мноого ми се натискаше (то всички го разбраха), ама я отрязах, щот ми се струваше дърта, (е от днешна гледна точка щях да я мина, ама щот в крайна сметка и аз съм одъртял), но и сега имам колежки с по 10-15-20 години по стари и с всичките се шегуваме и усмихваме но грам по никакъв начин не ме привличат (и не е свързано с това дето съм с по-млада и сам да бях пак нямаше да ме привличат).

# 29
  • София
точно обратната е обществената нагласа спрямо 20 годишната разлика..
ако 40 годишен мъж спи с 20 годишна мадама - значи е много вървежен и готин за годините си
ако 40 годишна жена спи с 20 годишно 'момче' - оле-мале.. ама той може да ѝ е син, отчаяна е, граничи с педофилия..
та има разлика в някои ситуации спрямо пола, но не са в полза на жените обикновено..

За мен не е Ок болднатото. Виж, обратното, не само че не се говори за педофилия, а даже съвсем открито (стана мода последните години) се търси целенасочено, по мои наблюдения. Отделно, на много (млади) мъже им е фетиш по-голяма кака.

Извинявам се за спама.

Общи условия

Активация на акаунт