Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 26

• 32 038
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Може би е една идея по-бавен от АЕГ, но само на хартия. На практика-едва ли.

Извинявам се, как се разбира дали една сушилня е по-бърза или по-бавна?

# 61
Може би е една идея по-бавен от АЕГ, но само на хартия. На практика-едва ли.

Извинявам се, как се разбира дали една сушилня е по-бърза или по-бавна?
От една страна средните времена за сушене, които дава производителят в продуктовия фиш, който магазините качват към продуктите на сайта и можете да си го видите,  а от друга охлаждащият агент, с който работят (тук има и други технически подробности, а също така и ефективност). Това най-общо.

# 62
- Аkо днес имахте възможността да изберете новата си сушилня коя марка и модел щяхте да изберете?

Grinning
Щом е в сферата на желанията - бих купила тази https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-twl780wp-ecospeedandsteamand9kg. Обаче като въпрос звучи много общо и не виждам моят отговор с какво може да Ви помогне.
И да не е съвсем спам,  да питам ползващите приложението на Миле: какво значи  за вас "Пълен контрол на приложението на Вашата сушилня с Miele@home".  Ползвате ли го за нещо? В ежедневието при мен върши работа само известяването за края на програмата за разлика от приложението на съдомиялната Бош, което се оказа полезно заради допълнителните програми.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 17:23 от Мари-ана

# 63
В момента избирам първата си сушилня. Нямам представа и идея от такива уреди. Започнах да чета в темата и се спрях на този модел

Добър ли или да търся нещо друго ?
Бюджета ми е 1500/600 лв.
Но и тази ми грабва вниманието.
Само, че в тази тема не съм чела много за Самсунг. А аз съм фен на марката. Дали от към сушилни са добри ?

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 19:37 от черна орхидея

# 64
  • София
Само, че е тази тема не съм чела много за Самсунг.

Така е, те са за темите за телевизори и телефони Simple Smile При сушилните водещите марки са Miele, AEG и Bosch. Според мен, посочената АЕГ е много добра.

# 65
черна орхидея,  поразгледай и този моделhttps://www.tehnomix.bg/sushilnya-bosch-wqg233d1by. Харесах го по препоръки от темата и съм доволна.

# 66
  • София
😂 😂 😂 Аз никога няма да повторя със сушилня самсунг, виж с лг съм щастлива. И перални и сушилни.

# 67
В момента избирам първата си сушилня. Нямам представа и идея от такива уреди. Започнах да чета в темата и се спрях на този модел
Скрит текст:
Добър ли или да търся нещо друго ?
Бюджета ми е 1500/600 лв.
Но и тази ми грабва вниманието.
Скрит текст:
Само, че в тази тема не съм чела много за Самсунг. А аз съм фен на марката. Дали от към сушилни са добри ?
Тази- по-мощна, по-бъра, на по-добра цена:
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-aeg-tr838p4e

От Самсунг си купувайте телефони, телевизори, таблети и само някои модели хладилници. Много отдавна приключина със свястната домакинска техника.

# 68
Добър ден. Нова съм тук и ще бъда много благодарна за малко помощ. Избрала съм си ето тази сушилня и ако някой знае дали си заслужава или не ще се радвам да получа отговор, също така ще се радвам и на мнения кой сушилни си заслужават. Благодаря предварително.

# 69
Точно последните дни са обсъждани въпросите, които те интересуват.
С правилата на форума запозна ли се?

# 70
Интересува ме точно този модел, защото никой нищо не казва за него, благодаря, или за серия 8 на АЕГ

# 71
Горенье последните години замря. Ориентирайте се към друга марка. АЕГ е добър избор, например.

# 72
Горенье последните години замря. Ориентирайте се към друга марка. АЕГ е добър избор, например.

Благодаря за отговора, а ако е комбинирано АЕГ серия 8 достатъчно добро ли е?

# 73

Има отделна тема за комбинирани уреди. Запознай се с форума първо.

# 74

Има отделна тема за комбинирани уреди. Запознай се с форума първо.

Благодаря, извинявам се за грешката си.

Общи условия

Активация на акаунт