Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 26

• 33 445
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Е, хайде сега! 😉. В инструкцията Ви е дадено:proofing= Imprägnieren.
Може да ползвате и сушене на 40/имате го/Това последното за "недоносчетата" на текстилната и други производители на облекло./ни се пере, ни суши, ни глади! Леле! Сменявайте марката. Не става за нищо. /
Възглавниците по 1 брой и на първата спомената. Стандартни и малки.

Успех. Добър избор. Със здраве и безаварийно да се ползва!

Програмата за импрегниране четох че трябва да се използва само ако съм прала на такава програма.
Няма такива изисквания. Програмата за пране Ви предвижда иморегнатор, който в последствие на програма сушене фиксира споменатия. Импрегнирането е предвидено /според производител на облекла/, веднъж или максимум два пъти годишно за екстремни дисциплини и условия. Имате койн/ Cuin , Loft или Fillpower /и възвръщанмост на пълнеж от пух./включете камери и допълнителна изолация по шевовете или лепене, подлепяне. /

По-важно е да перете със специализирани препарати за пух, които не отиват защитния слой на споменатите.
Ползвайте смело програмата и за суитшъри.
Не е подходяща за някои специални изделия, при които е изрично упоменато в етикета, придружаващ "стоката, изделието"

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 16:37 от niljaniljo

# 466
  • София
Здравейте, отдавна планувам да си купя сушилня (до сега не съм ползвала такъв уред).Искам да се възползвам от "черния петък"и да си поръчам .Прочетох Вашите мнения и коментари и се спрях на АЕГ,но се колебая между два модела ,като разликата в цената е минимална и освен ,че едната е 9кг,а другата 8кг друга разлика не виждам.Моля да ме насочите към кой модел да се ориентирам ?
 AEG TR938H4CE или AEG TR939I4CE
Благодаря предварително, много сте полезни споделяйки личен опит!

Без колебание бих избрала TR938H4CE, защото при нея програма „памук“ е по-кратка. Това е най-често използваната програма у нас и не бих желала да чакам над 3 часа, за да ми изсуши 4,5 кг пране.

Иначе, двата модела са почти еднакви. Барабанът им също е еднакъв, така че 9-килограмовата не побира повече, просто суши по-дълго време.

Програмите, различни от „Памук“ и „Ико“, при двата модела са еднакви и като време, и като капацитет.

# 467
Скрит текст:
Може да ползвате и сушене на 40/имате го/Това последното за "недоносчетата" на текстилната и други производители на облекло./ни се пере, ни суши, ни глади! Леле! Сменявайте марката. Не става за нищо. /

Програмата за импрегниране четох че трябва да се използва само ако съм прала на такава програма.
Тази нямаше ли WiFi, че не помня? Ако има, си изтеглете допълнитени програми.

# 468
Скрит текст:

Тази нямаше ли WiFi, че не помня? Ако има, си изтеглете допълнитени програми.

Има да, уаау, ще погледна, благодаря!

# 469
Здравейте. Купих си сушилня HAIER HD90-A2979 N-S и немога да разбера коя програма е за смесено пране и дали има изобщо такава. Ще съм много благодарна ако някой има такава и ми даде мнение и съвети.
Здравейте! Кухихме на дъщеря ни същата сушилня, днес я включихме, но или ние не можем нещо да подкараме тази китайска машина или незнам…
Първо, барабана не свети като я отвориш.
Второ, не показва оставащо време до край на цикъла.
Вие имате ли такъв проблем?
Ще съм благодарна да обменим мнение.

# 470
А тя изобщо има ли осветление в барабана?

# 471
Здравейте, отдавна планувам да си купя сушилня (до сега не съм ползвала такъв уред).Искам да се възползвам от "черния петък"и да си поръчам .Прочетох Вашите мнения и коментари и се спрях на АЕГ,но се колебая между два модела ,като разликата в цената е минимална и освен ,че едната е 9кг,а другата 8кг друга разлика не виждам.Моля да ме насочите към кой модел да се ориентирам ?

Без колебание бих избрала TR938H4CE, защото при нея програма „памук“ е по-кратка. Това е най-често използваната програма у нас и не бих желала да чакам над 3 часа, за да ми изсуши 4,5 кг пране.

Иначе, двата модела са почти еднакви. Барабанът им също е еднакъв, така че 9-килограмовата не побира повече, просто суши по-дълго време.

Програмите, различни от „Памук“ и „Ико“, при двата модела са еднакви и като време, и като капацитет.
Със сигурност сушилнята ням ада суши толкова дълго време 4 - 5 кг. пране. Съкращава си програмата. Предполагам, че ще върти 3 часа ако е сложен пълния капацитет пране. Нашата е 8 кг. и обикновено перем около 5 кг. До сега никога не е работила пълното време на програмата. Ползваме предимно програмите памук и от време на време микс.

# 472
  • Велики Преслав

Всичките им перални и сушилни имат. Ама как се пускаше и аз забравих.

# 473
  • София
Скрит текст:

Със сигурност сушилнята ням ада суши толкова дълго време 4 - 5 кг. пране. Съкращава си програмата. Предполагам, че ще върти 3 часа ако е сложен пълния капацитет пране. Нашата е 8 кг. и обикновено перем около 5 кг. До сега никога не е работила пълното време на програмата. Ползваме предимно програмите памук и от време на време микс.

Тази е 9-килограмова и времето е над 3 часа след съкращаването - така пише в упътването, стойностите са измерени от производителя. За 4,5 кг - 3:05 часа, а за пълния капацитет времето е малко под 5 часа:

8-килограмовата суши 11% по-малко пране за 20-27% по-малко време:

# 474

Всичките им перални и сушилни имат. Ама как се пускаше и аз забравих.
Може. Не споря, но ѝ погледнах упътването и нищо не пише за това. Гледах и две кличета и там не се виждаше да свети вътре. Може и те да спестяват Sweat Smile

# 475
Може ли вашето експертно мнение за  АЕГ, серия 7, А++, 8кг, TR718L4E Blush

# 476
Здравейте! Имаме сушилня на Finlux tdf-7cf2 от около 4г. След последното сушене вчера светят тези лампички ,които означават, че филтъра трябва да се почисти и да се изхвъри насъбралата се вода. Въпрки почистването и изхвърлянето на водата отказва да тръгне като отново светят тези лампи. Някой има ли такава и знае ли какъв може да е проблема?

# 477
Здравейте! Имаме сушилня на Finlux tdf-7cf2 от около 4г. След последното сушене вчера светят тези лампички ,които означават, че филтъра трябва да се почисти и да се изхвъри насъбралата се вода. Въпрки почистването и изхвърлянето на водата отказва да тръгне като отново светят тези лампи. Някой има ли такава и знае ли какъв може да е проблема?
Долу кондензатора видяхте ли, почиствали ли сте го редовно, ако не явно е запушена и е за сервиз. То и ако го почиствате пак няма гаранция, че няма да се запуши за 4 години употреба.

# 478
Долу кондензатора видяхте ли, почиствали ли сте го редовно, ако не явно е запушена и е за сервиз. То и ако го почиствате пак няма гаранция, че няма да се запуши за 4 години употреба.
Да и той също е почистен и измит .

# 479
  • София
Пробвахте ли с изключване на захранването от мрежата?

Общи условия

Активация на акаунт