Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 26

• 33 407
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Може ли някой да ми каже разликата между MIELE TWL780WP, TEL695WP, TEL695WP и TWL680WP, че съвсем се изгубих в тия сушилни. А сайта на MIELE не искам и да го коментирам. Simple Smile

# 556
Аз технически не съм от най-запознатите, възползвах се при избора си от съветите на Петя и това съм запомнила за класовете - то трябва да е, ама ако тя ти каже друго, значи друго трябва да гледаш Simple Smile
И нашите дрехи са главно памучни, но има фин памук, муселин и т.н, които според мен изискват по-щадяща програма, не да ги бухнеш на 90 градуса и интензивно сушене наред с плътен и издръжлив памук. Аз даже някои ризи на ММ и мои блузи от такава фина материя ги суша на степен "ютия", че после трудно се гладят.
Не съм ползвала Бош и не мога да направя сравнение между двата модела, виж назад други мнения (със сигурност са обсъждани и съпоставяни някои модели), но от моята АЕГ съм си доволна - суши, пее и аз със нея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 557
Аз технически не съм от най-запознатите, възползвах се при избора си от съветите на Петя и това съм запомнила за класовете - то трябва да е, ама ако тя ти каже друго, значи друго трябва да гледаш Simple Smile
И нашите дрехи са главно памучни, но има фин памук, муселин и т.н, които според мен изискват по-щадяща програма, не да ги бухнеш на 90 градуса и интензивно сушене наред с плътен и издръжлив памук. Аз даже някои ризи на ММ и мои блузи от такава фина материя ги суша на степен "ютия", че после трудно се гладят.
Не съм ползвала Бош и не мога да направя сравнение между двата модела, виж назад други мнения (със сигурност са обсъждани и съпоставяни някои модели), но от моята АЕГ съм си доволна - суши, пее и аз със нея Stuck Out Tongue Winking Eye
каква е вашата аег

# 558
# 559
Здравейте! Тук petiaivanov ми препоръча тази сушилня https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-AEG-TR83E8P4E/p/651303
Поръчах я от Техномикс, но ми се обадиха, че е изчерпана. Намерих я в един магазин на Технополис, но там е последна бройка и е мостра. Та, вие на мое място бихте ли я взели? Никога не съм купувала мостра, а не знам защо, съм малко предубедена...
От друга страна, цената в Технополис е най-изгодно. Моля за съвет!
Поръчайте я от Технополис през сайта им. Тогава са длъжни да Ви изпратят нова и запечатана бройка, която ще си изтеглят от някой от магазините им.

# 560
Опитах да поръчам през сайта преди да пиша тук. Даже говорих по телефона с отдел обслужване на клиенти. Точно този модел не може да се купи онлайн, просто не излиза "купи" в сайта. Били много натоварени ми отговориха. След това се обадих в най-близкия до мен магазин и от там ми отговориха, че имат една бройка, но е мостра и могат да ми я запазят. Все още се чудя, но след пас трябва да взема окончателно решение.

# 561
  • София
Ми... Поръчайте си я от Зора, техмарт, ... Или от друг магазин, като мострата толкова ви притеснява или си изберете друг модел.

# 562
Поръчах, свърши драмата. Друг модел не искам.

# 563
  • София
Мострата или друг магазин? Странно че на всякъде я пише че я има, в много магазини, вярно повечето са маркирани като подледни бройки, което 80%значи мостра,но все пак... Може и да разистват мострени остатъци от модела и за това да са намалени... Гледам и някаквъв гладачен подарък има.. 🤷‍♀️

# 564
От друг магазин, не Технополис защото онлайн не може, а от близкия Технополис се отказах заради мострата.

# 565
Може ли някой да ми каже разликата между MIELE TWL780WP, TEL695WP, TEL695WP и TWL680WP, че съвсем се изгубих в тия сушилни. А сайта на MIELE не искам и да го коментирам. Simple Smile
Влезте в miele.de и ги сравнете.

# 566
Влезте в miele.de и ги сравнете.
И Miele.bg има опция “запиши и сравни”.

Че какво му е на Миле сайтът?! Много си е четивен и ясен.

# 567
Влизах в miele.de, но там ги няма два от моделите.
А българския сайт ги дава всичките еднакви.

# 568
Влизах в miele.de, но там ги няма два от моделите.
А българския сайт ги дава всичките еднакви.
По книжките с упътванията пак ли са еднакви?

# 569
Не съм проверявал, ама докато прочета 4 инструкции ще свършат промоциите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт