Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 26

• 33 332
  • 742
  •   3
Отговори
# 660
  • до най-прекрасния мъж
И моята миришеше на ново. Не лоша миризма, а точно както Васко я е описал - леко сладникава. Даже не съм разбрала кога се е отмирисала, не ми е било неприятно.

# 661
Здравейте,
от ДМ си купих един ароматизор за сушилня Денкмит, течен. Въпросът ми е къде трябва да се сложи - там където се слага омекотителя ли? Сушилнята е комбинирана с пералня. За първи път я пуснахме снощи, изсуши всичко идеално, имаше лека миризма по време на сушенето, а самите дрехи не миришат на нищо /нито на лошо, нито на хубаво/ и ми се иска да ароматизирам процеса на сушене. Вие какво ползвате?

Няма къде да се сложи в комбито. В отделната сушилня си има специално място и то не при всички сушилни.
Нищо не ползвам. Не искам дрехите да миришат на нищо. Да си сложа хубав парфюм ми е достатъчно.

# 662
Здравейте отново!
Моята сушилня най-после в позиционирана и готова за употреба. Реших да изчета книжката първо. Моля, не се смейте за глупавия въпрос, но ми е първа сушилня Blush
Какво означава това "започнете с 1-часова програма с влажно пране"? Не видях такава програма. Или слагам прането и по някакъв начин намалявам времето за сушене?

Иначе другото направих, чух щракването на болтовете.

# 663
  • София
Няма къде да се сложи в комбито. В отделната сушилня си има специално място и то не при всички сушилни.
Нищо не ползвам. Не искам дрехите да миришат на нищо. Да си сложа хубав парфюм ми е достатъчно.

Не знаех, че не се прилага в комби. По принцип на самия препарат пише, че се напоява памучна кърпа със съответната доза, след което кърпата се поставя в мокрото пране и се пуска сушилнята, та се чудих някой дали е прилагал нещо такова...
Ще го ползвам при прането тогава.

Още едно въпросче - когато снощи приключи със сушенето, на дисплея излезе надпис Cd и продължаваше да свети индикатора с ключето /знак, че вратата е заключена/. Чаках, чаках, но нищо не се случи повече, затова аз я изключих. Така ли трябва да бъде?
Ако някой има комби - коя е прогармата за почистване след сушене при вас и колко време продължава?

# 664

Не знаех, че не се прилага в комби. По принцип на самия препарат пише, че се напоява памучна кърпа със съответната доза, след което кърпата се поставя в мокрото пране и се пуска сушилнята, та се чудих някой дали е прилагал нещо такова...

Още едно въпросче - когато снощи приключи със сушенето, на дисплея излезе надпис Cd и продължаваше да свети индикатора с ключето /знак, че вратата е заключена/. Чаках, чаках, но нищо не се случи повече, затова аз я изключих. Така ли трябва да бъде?
Ако някой има комби - коя е прогармата за почистване след сушене при вас и колко време продължава?
Когато се задават такива въпроси, първо се уточняват марка и модел, защото на пазара има много комбита и ние няма как да се досетим кое е твоето.
Не разводнявай повече темата за сушилни. Има си тема за комбинирани уреди, която е силно активна и се намира лесно!

# 665
Здравейте,
от ДМ си купих един ароматизор за сушилня Денкмит, течен. Въпросът ми е къде трябва да се сложи - там където се слага омекотителя ли? Сушилнята е комбинирана с пералня. За първи път я пуснахме снощи, изсуши всичко идеално, имаше лека миризма по време на сушенето, а самите дрехи не миришат на нищо /нито на лошо, нито на хубаво/ и ми се иска да ароматизирам процеса на сушене. Вие какво ползвате?

Може ли снимка на ароматизатора?

# 666

Май е LG вашата. Като излезне този надпис се изключва и вратата се отключва. Ние я пускаме на бързата 14 мин да се изплакне след сушене.
Иначе си има програма за основно почистване за около 1:20-1:30 часа.

# 667
Здравейте, търсиме сушилня и сме се спряли на два модела може ли да ми споделите мнение за тях и дали те са добрия избор за тези пари? -

https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-ELECTROLUX-EW6D295GE/p/653188

https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-SAMSUNG-DV90T5240AT-S7/p/653716

# 668
  • Велики Преслав
И двете са хубави. Самсунга има много добра термопомпа. С много голям компресор и много фреон и е изцяло медна. Обаче ме разочарова, че има меню с много текст без опция на български.

Електролукса пък е с по-голям барабан. Също с много хубава термопомпа но е малко по-оскъдна откъм екстри.

Въпреки всичко, аз бих взел Електролукса.

# 669
Още един глас за Електролукс-ът.

# 670
  • София
Самсунг дълбоко не препоръчвам, имам отчайващ опит със сушилня на марката и никога повече не бих рискувала, независимо дали е било въпрос на бройка или модел, та от двете електролукс. Иначе аз и от нашето LG съм доволна за сега.

# 671
  • Велики Преслав
Angel Dust кой модел е твоята?

# 672
  • София
Кое злополучното samsung или lg-to?

# 673
  • Велики Преслав
LG-то. За него искам да знам.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт