Истина и брутална откритост или лицеприятна, но лъжовна престореност?

• 12 980
  • 592
  •   1
Отговори
# 75
  • сф
децата са в училищна възраст. и двамата имаме връзки от разстояние с по един партньор.
Steana, доколкото съм запозната - а аз на практика не съм - в секс клуб може да влезе и човек, който е във връзка/брак, а партньорът му не знае за посещенията му в секс клуб. та не знам, за вас това може и да е етично. за мен не е.

# 76
  • София
Какво значи връзки от разстояние?

# 77
Защо ми се струва, че партньорът на авторката си има официална любовница, може и няколко, и да й е казал и тя да си намери с кого да прави секс, и тя да се опитва да се самоубеди, че това е нормално?

# 78
  • сф
long distance relationship. обикновено, когато не се намирате в една и съща държава или населено място и разстоянието помежду ви е значимо за честотата на контактите ви.

Защо ми се струва, че партньорът на авторката си има официална любовница, може и няколко, и да й е казал и тя да си намери с кого да прави секс, и тя да се опитва да се самоубеди, че това е нормално?
сещам се за няколко причини, поради които харесвате да си измисляте хипотези, но те не са предмет на темата и ще се въздържа да ги обобщя.

# 79
  • София
Аха, онлайн контакти. Нещо като да ближеш сладолед през стъкло.
Изобщо общувате ли реално с тези партньори или само си чатите?
Във форума е добре да пишеш на български, колкото и чужди езици да владеят останалите потребители.

# 80
А, сега видях какво си написала.
Ами какво те интересува чуждото мнение, на вас двама ви нали ви е ок това? Всеки като си ходи до друг град, да се изплющи с някоя тръпка, и после да се похвали на миуто - виж, не само ти можеш да хойкаш, ма това не е точно хойкане, а къв термин там беше... Аморе, аморе...

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 13:44 от Прекрасная Василиса

# 81
  • София
Както казах и в другата тема - отглеждате си тамагочита в телефона. Колко сладко! Ама това не е баш връзка. И да се видите веднъж на 2-3 месеца, то даже не се брои. 😁

# 82
  • сф
в момента е така. невинаги е било така и пак ще се промени. живият живот предлага какви ли не предизвикателства - включително и връзки от разстояние, на които принципно не съм фен, обаче.. ей го на.

# 83
Не си фен, но поддържаш такава?! Това е супер безсмислено.

# 84
Това явно е е модерният вариант на "Не се разделят заради децата". Като си имаш по една тръпка в телефона. Не е лошо, поне  сигурно не дърпа ресурс извън семейството.

# 85
  • София
И какво получавате от тези връзки от разстояние, след като няма секс, а стоите в брак? Емоциите към друг са в разрез с разбиранията за полигамия.
Как общувате помежду си? Какъв е семейният ви живот? Когато ви остава време за чатове, ако общувате пълноценно помежду си и с децата си?

# 86
  • сф
мога ли да задам един страничен въпрос? вас какво толкова ви напряга, че има хора, които искат и успяват да живеят в етична немоногамия и да имат чувства към повече от един човек? усещането ми е сякаш се опитвате да принизите този тип връзки, езикът и окачествяванията, които използвате ми говорят сякаш много ви дразни това. каква е причината?

Емоциите към друг са в разрез с разбиранията за полигамия.
ми както вече споменах много пъти, аз от полигамия не се интересувам. темата е за ЕНМ и полиамория.

# 87
И след като и двамата си имате по някого настрани и сте доволни, какъв ти е въпросът? Какво значение има, дали други хора си крият паралелните връзки, разказват си един на друг преживелиците с любовниците или се правят, че не знаят за тях? Ти нали си ОК с вашите отношения? Или не си и затова питаш?

# 88
Е, щом изследвания се правят, надали е само по телефона. Ми вместо разни анкети и термини, авторката да беше казала къв й е проблема. Че разни непознати хора от форума се опитват да принизят възвишената й полиаморна връзка. За която изобщо не им пука. Щом ви харесва да си живеете така, всеки периодично да се плющи с някой друг, със знанието на партньора, какъв ви е проблема?

# 89
А какво стана с развода ти, 2020 пишеш, че една година си се развеждала?

Общи условия

Активация на акаунт