Кралски работи и клюки - юли и август 2024

• 171 004
  • 1 630
  •   1
Отговори
# 1 530
Всички са много хубави на снимката 👍

# 1 531
С едни големи чаршафи криеха някои хора, които излизаха от хотела, влизаха в коли и от колите в шатрата. Никой не знае кои са и какво са. Предполага се, че младоженците са някои от тях и че си крият дрехите.

Русата жена с дългата бежова роба ми прилича на попадията (жена поп?), която ще ги венчае.

# 1 532
  • При семейството си
На снимката от кораба са готини всички.
Младоженците от днес още ги няма, нали?
Ахх, Фенрис току що писа.

# 1 533
Все още излизат гости от хотела в коли, скрити с чаршафи. Имаше в началото една жена, която от глава до пети беше покрита с бял чаршаф. Зърнах я за секунда като влезе в колата. Помислих си, че това е Марта. Евентуално някакви много тайни гости, които досега не сме знаели, че са дошли.

Принцеса Астри (Astrid), една от сестрите на краля. И тя е с носия Simple Smile

# 1 534
  • Някъде там
Виктория е с разкошната рокля от юбилея на баща си..
Тази

# 1 535
NRK пише, че церемонията е забавена. Трябва да почне след половин час, но явно ще закъснее повече. Норвежките кралски гости трябва да чакат в колите си и стоят в черните коли близо до шатрата. Явно не са влезнали още. Но пък влизат някакви тайни гости, покрити напълно. Мернах чифт златисти обувки и долния кант на златиста рокля, но не мисля, че е на Марта. А и беше отдалече, може и да е много странен тип жълто-охра. Мисля, че младоженците ще дойдат последни.

Стана ясно защо има забавяне. Някои от гостите са закъснели ужасно. Според етикета кралят трябва последен да влезе. А сега цялото кралско семейство е забавено да чака в колите си, защото някои от гостите са ужасно закъснели. Ако кралското семейство влезе преди тях, ще е грубо нарушение на етикета. Според мен тия гости просто трябва да си чакат в хотела да мине церемонията. Огромен скандал да карат кралското семейство да чака толкова време все едно някакви инфлуенсъри от САЩ са по-важни.

Поправка - церемонията трябваше да почне в 14ч българско време, а е забавена заради невъзпитаните гости.

Кралят и кралицата пристигат в шатрата.

Една хубава снимка на тримата млади - Амалие, Сверре Магнус и Ингри Александра от пристигането им на кая. Те тримата дойдоха с първата лодка мисля и изчакаха да дойдат краля, кралицата, Хокон и Метте-Марит с втората преди заедно да тръгнат по кая към пресата. Хубави носии да изплакне човек очите.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 14:49 от Fenris

# 1 536
  • Някъде там
Леа и Ема за страхотни. Ако такъв цвят е и роклята на Марта ще е супер.

# 1 537
Тази малката шаферка не я разпознавам коя е. Другите две до нея са Леа и Емма.

И първа снимка от шатрата. Кралят и до него попадията, която ще венчае младоженците.
Значи правилно предположих, че тя стоеше пред шатрата.

Пише, че Марта е с бяла рокля и с диадема (тиара?) на главата, а шаманът е с тъмен костюм, но не виждам ясна снимка.

Най-голямата дъщеря на Марта я придружава до олтара.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 14:58 от Fenris

# 1 538
  • Някъде там
Много мило и топло се държат с Дюрек.
Прегръдки и от Харалд и от Хокон и целувки със Соня и Мете-Марит.
Хубава сватба им се получава.
https://twitter.com/ChristinsQueens/status/1829848276205445436?s=19
Ооо супер,  виждам същия цвят като на девойките ѝ. Чудесно ако съм права🥰

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 15:05 от daviz

# 1 539
Ето го младоженеца и неговия кум.

Отиде им на Хелоу ексклузивното.

# 1 540
# 1 541
  • Някъде там
Не очаквах толкова традиционна булка.  Харесва ми от това което се вижда.

# 1 542
  • Някъде там
18 човека на масата на младоженците + тях и Харалд и Соня.
Предпочитам българското само с кумове.
Тиарата е подаръка от дядо ѝ за 18-тия ѝ рожден ден. Не видях да е писано.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 15:50 от daviz

# 1 543
Хубава жена е и тя!

Още малко и ще започнат да ми харесват младоженците. Вече са ми симпатични 😃
Добре им натриха носа на жълтите и злонамерени медии и алчни папараци. Защо въпросните да си увеличават тиражите и печалбите за тяхна сметка, при положение, че не проявяват елементарно уважение в замяна. Сега, като искат хубави и качествени снимки, да ходят да плащат на допуснатите до сватбата! Одобрявам 😉
И великите пари, срещу които били "продали" правото на снимане, се оказаха нищо работа. Които при това после може и за благотворителност да ги дарят!
Въобще, цялата шумотевица и негативизъм около сватбата май ще се окаже изкуствено създадена истерия.
Сватбата си тече, хубава е, весела е, интересна, с много и усмихнати гости, в присъствието на семейството и близките.

# 1 544
Т.е. да очакваме приходите от Нетфликс за благотворителност?
А медиите са си виновни - да не са задавали въпроси за странните лечебни методи на "шамана"?

Когато не искаш да си публична личност, просто не бъди публична личност.
Когато не искаш сватбеното ти тържество да става публично, не го продавай на медии. Доколкото се сещам, има много малко снимки от сватбата на английската принцеса Беатрис . Празненството им си беше частно - те с Моци-то не го продадоха на медии. Видяхме едни щастливи младоженци и едни щастливи баба и дядо. Може и да греша, но на принцеса Евгения сватбата също не беше публична.
Скоро се жени и най-богатият мъж в Англия, също със синя кръв и сериозно положение в местната общност. Почти нищо не видяхме от сватбата. Цветната арка на входа, младоженците на влизане, младоженците на излизане, сините обувки на булката и принц Уилям сред гостите, дошли с бусчета.

А на тези ще им видим всичкото, защото са решили да го продадат. Който иска ще го види, де. Аз нямам интерес, въпреки че имам достъп до Нетфликс.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 16:32 от Ирена_

Общи условия

Активация на акаунт