Кралски работи и клюки - юли и август 2024

• 171 003
  • 1 630
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Някъде там
Птица 👍
Поне в семейството мисля, че е добре приет. Момичетата на Марта греят.   
Явно виждат, че майка им е намерила човек който е привързан към нея, за разлика от баща им. Още си спомням ония му думи,че не можел да се привърже към абсолютно никого и ще си умрял сам. Кой знае как са се почувствали те от тях.

# 1 546
Бащата, изглежда, е страдал от тежка депресия.
Момичетата изглеждат много добре.

# 1 547
Мда, и аз се сетих за сватбата на Гросвенър (така ли беше?). Решиха си хората да е без медии, разгониха ги, никой не се натискаше да ги снима и не ревеше, че не му е разрешено.
А Беатрис се жени по ковидно време, иначе сигурно и нейната сватба нямаше да мине толкова тихо.

Въпросът е, че всеки е в правото си да се жени както иска, да кани, когото си иска, и разрешава снимането си на тези медии и фотографи, на които си иска, и всички останали нямат правото на никакви претенции. Частно събитие, отразено от допуснати до него лица.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 16:43 от птица

# 1 548
Голям келепир шамана-мошеник да е привързан към майка ти!
А относно бащата, човека се самоуби, бил е болен. Депресията е сериозно заболяване, жалко, че не са успели да му помогнат. Ако въобще са се опитали.
Фенрис, напиши моля те, повече инфо за бившия мъж на булката!

# 1 549
Искали са пари, дали да им. Нали уж непрекъснато ги критикували в норвежката преса. Казали са, че не искат журналисти.Сега защо се крият по храстите и ги снимат?

# 1 550
Местните ведии да отразяват събитието е традиция, Фенрис разказа назад. Отрязвайки ги, няма да ги има в архивите на КС. А реално, ексклузвност няма да има, защото вече видяхме и булката и шамани, и залата, и инфлуенсъриге

# 1 551
Местните ведии да отразяват събитието е традиция, Фенрис разказа назад. Отрязвайки ги, няма да ги има в архивите на КС.
За архивите ще има официални снимки, от професионален фотограф, няма да сложат папарашки снимки.

# 1 552
Може би, защото използват държавен ресурс платен от данъкоплатците за сватбата😉

# 1 553
Цитат
Мда, и аз се сетих за сватбата на Гросвенър (така ли беше?). Решиха си хората да е без медии, разгониха ги, никой не се натискаше да ги снима и не ревеше, че не им е разрешено.
А Беатрис се жени по ковидно време, иначе сигурно и нейната сватба нямаше да мине толкова тихо.
Въпросът е, че всеки е в правото си да се жени както иска, да кани, когото си иска, и разрешава снимането си на тези медии и фотографи, на които си иска, и всички останали нямат правото на никакви претенции. Частно събитие, отразено от допуснати до него лица.
Права си. Но пропускаш, че тази булка не е всеки - тя е родена принцеса, което означава обществена фигура.  Медиите са четвъртата власт в демократичните държави - те отразяват обществените фигури, за да знае обществото какво се случва и дали тези обществени фигури изпълняват обществения договор.
Тази принцеса използва титлата си да прави пари за себе си. Това у мен оставя лош привкус.

Не се сещам да са гонили някого от "сватбата на година". Даже май бяха осигурили сладолед и напитки за хората.

# 1 554
  • Някъде там
За децата общуващи с него и виждащи майка си щастлива може и да е келепир.
Написала съм това, което виждам аз.
Много добре знам, че е страдал от депресия и всичко останало.
Че и тук сме го обсъждали няколко пъти през годините, но благодаря за повторената информация.

# 1 555
  • София
А обеците, страхотни са! Хубава булка е Марта, не очаквах и аз снежнобяла рокля.
Като пуснат Хелоу снимките ще я разгледаме по-добре.
Предполагам гостите в носии ще в само за церемонията? Харесва ми, но очаквам да се преоблекат за приема. Виктория с тази прасковена рокля е много хубава.

Питър Филипс, първородният внук на Елизабет също е продал правата за снимките от сватбата си на Хелоу, баба му не е била доволна, когато е разбрала, защото дори не е била и уведомена.
https://www.google.com/amp/s/www.express.co.uk/news/royal/193968 … -wedding-move/amp

# 1 556
“Местни жители на Норфолк са споделили, че са видяли Кейт с принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, да се хранят с риба и пържени картофи от местен продавач на плажа в Норфолк преди заминаванеъо им в Шотландия.

Собственик на ваканционна къща в Норфолк, Parkdean Resorts, разкри, че са видели Кейт и децата да посещават магазина за риба и пържени картофи на Ерик в Торнам, Норфолк.
Те казаха: „Бях изумен, когато пристигнах при Ерик в Торнам и забелязах Кейт и децата. Ние сме редовни посетители на Ерик от известно време, така че е фантастично да се разчуе колко страхотно е това. Вече е официално и “годен за кралско семейство“!“

# 1 557
  • Някъде там
Синът и снахата на Бенедикте са кръстили и второто си дете.
Този път Мари е кръстница от датчаните а Филипос от гърците.
На момченцето кръстено миналата година кръстници бяха Кристиян от датчаните и Теодора от Гърците.
Което ме подсеща, че още малко ще видим и нея булка и нейната сватба наближава.

Малко ме е яд че любимата ми баба не е с антенките на сватбата но нямаше да отиват на носията.

Тоалета на София. И тя го повтаря, като Виктория

Харесва ми.

# 1 558
# 1 559
Хокон прочел пасаж от Библията. Ето и програмата с песните и кое след кое следва.
Скрит текст:

И целувка

Хелоу пък много са се изложили като са излъгали, че кралското семейство им било позволило да показват ексклузивно техни снимки на плащащите абонамент. От Двореца категорично отрекоха това да е вярно. Хелоу няма право да снима кралското семейство. Но явно не им е дремело. Марта също беше обещала на баща си, че няма да ползва титлата си на принцеса комерсиално преди около 2 години, но от тогава наруши общещанието към 20 пъти. Включително този път, когато Хелоу я нарича принцеса. Толкова грозен непукизъм от страна на Марта и шамана, такова неуважение към краля, че просто ... ако не й се отнеме титлата принцеса съвсем официално съвсем скоро, ще се нанесе непоправим удар върху имиджа на краля и монархията.

А да видим дали ще успеете сами да откриете другата много груба грешка на Хелоу в снимката.

Скрит текст:

Тотална обърквация в Хелоу и с имената на дъщерите на Марта. Леа съвсем я няма. Но какво да се прави, те забравиха изобщо, че Марта има 3 дъщери в семейното дърво, което бяха начертали и бяха писали Ари Бен и шамана като братя на Марта ...

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 18:42 от Fenris

Общи условия

Активация на акаунт