Кралски работи и клюки - юли и август 2024

• 171 001
  • 1 630
  •   1
Отговори
# 1 560
Да спомням си темата с рекламата на Питър Филипс, имаше наистина възмущение от участието в рекламата и комерсиализацията на произхода му,, мемоарите на братовчед му обаче, в които продаде интимни детайли на собственото си семейство за пари, направо го отвяха.

# 1 561
Доколкото виждам добре им се получи на Марта и шамана сватбата, изглеждат отлично, много видни особи, красиво е.

Според мен са напълно в правото си да извикат които медии си искат и които не искат - не.  Особено пък ако някои са зле настроени и се очаква да пишат лоши неща не знам кой би ги поканил. И някак си не ми се вярва да остане дупка в архивите.

Колкото до титлата на Марта, тя е родена принцеса и каквото и да и отнема баща и ще продължи да бъде наричана така от всички и навсякъде, което яко обезсмисля такова действие.

# 1 562
Ето хубава снимка на трите дъщери. Вляво с червената коса е Моод, най-голямата, в средата е Емма, най-малката, а до нея Леа - средната.

Ето го и квинтета - Хокон, Метте-Марит, Ингри, Сверре и Амалие

Хокон има много хубава мъжка носия, защо не я носи днес ... Щеше да е в тон с другите от семейството.

Ирис, остава дупка в архивите, разбира се. Няма го дългия видеозапис, няма ги официалните снимки. Ще се купят някакви снимки, но това не запълва дупката съвсем.

А относно титлата, когато й се отнеме, тя няма да има право да я ползва и трябва да внимава и поправя предварително всички, които пишат за нея, че няма такава титла. Тя остава дъщеря на баща си и сестра на брат си, но няма да има право да ползва титлата. Че някой неразбрал ще я ползва е ясно, но тя ще е длъжна веднага да поправи грешката.

# 1 563
  • София
А ако не го поправи какво? Ще ѝ се скарат ли? Не мисля, че има начин да ѝ въздействат, след като не показва, че много ѝ пука за баща и брат, че и за институцията като цяло.

# 1 564
Нищо особено не е роклята на Марта, но букета и е много красив.

# 1 565
Във фейса снимка на младежката Даяна тикаща бебешка количка от времето,когато е работила като бавачка. Изглежда спокойна и на място. Що и трябваше да става принцеса. Най-лошите проблеми си натриса човек,когато не знае докъде се разпростира чергата му...

# 1 566
Ако имаш предвид снимката от Хелоу за София и Виктория, то са объркали титлите и са писали, че София е Crown, a всъщност е Виктория.

За букета съм съгласна.

Също за Ари Бен, той не е имал официална диагноза депресия. Имал е физически болежки. Имал е ME и може би MS, изтощен, казвал, че тялото му гори, имал конвулсии. Това го каза майка му след смъртта му, защото е искала да опровергае, че е бил психично недобре. Тя е имала дълги разговори със сина си във времето преди смъртта и здравословните му проблеми са били най-вече физически. Тя описва разговорите им в книгата, която е написала за своя син след смъртта му. Ари Бен е казал на майка си, че вероятно хората си мислят, че той е психично болен и депресиран, но всъщност проблемите му са чисто физически. Бил е изтощен и физически от болките и конвулсиите, и психически от същото. И накрая вече не е искал да живее по този начин. Затова и Моод, голямата му дъщеря каза на погребението ''Накрая татко беше толкова изморен, че не е виждал друг изход.'' Цялата й реч на погребението му показва един мъж, който не е просто привързан към децата си, но и живее за тях.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 19:33 от Fenris

# 1 567
Разбрах за снимката на София ✌️

Оженихме ли ги най-после тези двамата 😃
Дано са щастливи и дълги години заедно!
Хубави снимки.

# 1 568
Моод е на 21, Леа на 19, Емма на 15, ако не греша.
Когато Марта се събира с шамана през 2019, те са на съответно 16, 14 и 11.

Кралицата подарила на шамана и Марта синя керамична ваза, която тя сама е направила. Това е бил подаръка от нея и от краля. Младоженците са си направили списък с желани подаръци, където най-отгоре е било лодка. Явно и петимата обичат лодки и искали нещо, което да правят заедно като семейство. Други желания са били дарения за организации, които двойката подкрепя, както и за нейния фонд, който се ангажира с деца с увреждания под 16 годишна възраст.

Снимка от преди гала вечерята:

# 1 569
  • Някъде там
Благодаря за допълнителната информация, Фенрис.

Сладки дечица

Много хубава снимки.

# 1 570
Моод е на 21, Леа на 19, Емма на 15, ако не греша.
Когато Марта се събира с шамана през 2019, те са на съответно 16, 14 и 11.
А тя заради него ли се е разделила с първия си мъж или преди това и той се е появил впоследствие?

# 1 571
Ето снимка отблизо.
Все повече ми харесва тази Амалие. Какъв хубав избор е направил Сверре Магнус. Изглежда скромна и възпитана. Не се бута отпред, стои малко зад него.

Гледам сега видеото като пристигнаха на кая. Той галантно я изчаква тя да се качи първа в колата.

Ето и младоженците, които се връщат по червения килим и обменят няколко думи с журналистите. Журналистите питат шамана как се чувства, той казва on top of the world и че е чакал толкова години.

Шаманът се появи по-късно, птица. Марта разказа в едно интервю, че се е била зарекла да не се жени повече, но тяхна обща позната настояла да ги запознае. Марта отишла в САЩ и като го видяла казала ''Аз те познавам'', той също я бил разпознал. От предишен живот.

Да направя вметка. На Мариус бившите Нора и Юлиане се засекли на сватбата на една инфлуенсърка. Юлиане била с годеника си, този високия със слънчевите очила. Юлиане е русата, Нора е тъмнокосата. Според свидетели се били утешавали една друга.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 21:19 от Fenris

# 1 572
  • Някъде там
Фелипе със сестрите си, както и Ирен и Хуан Урдангарин са били днес на сватбата на кръщелницата на Фелипе.
София и Фернандо, Белен и Карлос също.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 21:44 от daviz

# 1 573
Младоженците се целуват след молба на журналистите.
Показват си и халките.

Сега е гала вечерята.
Честно казано роклята ама изобщо не ми харесва. Очаквах някакво модно изобретение, което не е било правено преди. Марта беше казала преди сватбата, че роклята ще е нещо уникално и зашеметяващо. Аз не съм зашеметена и подобна рокля съм виждала много пъти. Първо мисля, че щеше да й пасва по-добре на фигурата с ръкави. Второ деколтето е мааалко по-дълбоко от това, което аз бих нарекла прилично за такава сватба. Но явно на нея си й харесва.

# 1 574
  • Някъде там
Амалие носи рокля на Мете-Марит.
Много хубаво е това, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт