Кралски работи и клюки - юли и август 2024

• 170 387
  • 1 630
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Аз го гледах, за мен е скучен. То няма и какво толкова да се покаже, приключва до сватбата и всичко се върти около драмата с баща Й.

# 46
Мария Шарапова, принцеса Беатрис, Едоардо Мапели Моци и дизайнерката Емилия Уикстед присъстваха на вечеря по случай 20-годишнината от първата титла на Мария Шарапова от Уимбълдън в The Twenty Two в Лондон.

# 47
Беа е с много приятен и интересен тоалет, Моци й влияе много добре на стила. Единствено може би се нуждае от по-подходящ сутиен, а може и от позата да изглежда така.

# 48
  • Някъде там
Някой гледа ли вече филма за Максима
Попадна ми по една испанска телевизия, но не разбирам всичко 😐
Изглежда интересен, актрисата в ролята на Макси много ми допада.
Ако те устройва на руски тук гледах аз.
https://seasonvar.zone/15455-serial-maksima-2024.html
Иначе на мен ми допадна и се надявам да снимат втори сезон, като бяха обявили първоначално.

Много готина паралелна снимка.
На 32, когато се омъжва се Фредерик и за първи  път посещава Гренландия.
Десет години след това на 42 и сега вече на 52 като кралица.

# 49
  • София
Мери е чудна в тая носия и изглежда все така добре и след 20 години. Страхотна жена!
Благодаря и за линка за филма за Максима, с удоволствие ще го изгледам. Flowers Rose

# 50
Принцът и принцесата на Уелс са направили частно дарение за пострадалите от урагана Берил на Карибите. Те бяха там на обиколка през 2022г.

# 51
Кралица Мери се е променила много малко през годините. Най-много ми харесва на 42, може би заради прическата, по-женствена е.

# 52
Кралица Мери се е променила много малко през годините. Най-много ми харесва на 42, може би заради прическата, по-женствена е.
И на мен през 2014г. най-много ми харесва Мери. На първата снимка направо не прилича на себе си, може би е от кадъра, като друг човек е, а тя мисля няма корекции по себе си, може би сега в по-късни години да си слага филъри за поддръжка, но нищо драстично.

# 53
Матилда като млада е била страхотна красавица. Тя и сега изглежда много добре

# 54
Попадна ми статия за една британска марка- Self-Portrait, създадена през 2013г. от дизайнер, роден в Малайзия. Марката бързо се налага заради луксозното си излъчване и в същото време  достъпни цени. Кейт има доста нейни тоалети, както и други членове на КС. Кейт дебютира с тази рокля на марката през 2016г..
Ето още няколко визии на Self-Portrait.

Този тоалет най-много ми харесва, изглежда супер скъп, а пише, че е 480 лири.

Пипа, Меган и  Беатрис също са носили тоалети на марката.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 15:19 от gala66

# 55
  • Някъде там
Соня става на 87 днес.
Не ѝ личат.
Снимката с която я поздрвяват.

И малко от младите ѝ години.

# 56
Родителите на Катрин на Уимбълдън

# 57
  • Някъде там
Чудесно последно работно посещение преди лятната ваканция е избрала да направи Максима.
Визията ѝ също много ми харесва. Особено бижуто.

Скрит текст:
Zevenbergschen Hoek е село с 1600 жители, където много млади жители заминават за близките градове. Местните съоръжения като училища и магазини са ограничени и търсенето на грижи се увеличава поради застаряването на населението. Тези промени са голямо предизвикателство за селото и в същото време има голяма солидарност в Zevenbergschen Hoek. Различни инициативи насърчават връзката и жизнеността.
Ден 6 в Гренландия.
Скрит текст:
Пристигане в Нуук

10:00 сутринта

Крялската двойка пристига с кралската яхта Dannebrog в пристанището Colony в столицата Нуук, където Техни Величества са приети от кмета Авараак Олсен.

Официален прием в кметството на Нуук

10:30 сутринта

Двойката  участва в официалния прием в залата на градския съвет в кметството на Нуук от кмета Аварак Олсен, общинския съвет и изпълнителния борд.

Обиколка на новото училище на Нуук

11:45 сутринта

Двойката  участва в обиколка на новото училище на Нуук Атуарфик Инусук.

Обяд с Naalakkersuisut и президентството на Inatsisartut

12:30 ч

Кралската двойка присъства на обяд в къщата на Ханс Егеде, организиран от Naalakkersuisut и президентството на Inatsisartut.

Посещение на новото летище в Нуук

14:50 часа

Двойката  участва в посещение и обиколка на новото летище на Нуук, където ще има презентация от общината относно новата капиталова стратегия.

Посещение на работилница

3:45 следобед

Двойката  посещава работилница в Нуук, където се работи върху мемориален камък за полярния изследовател Арнарулунгуак. Като единствената жена полярен изследовател, тя участва в известната 5-та експедиция на Туле в периода 1921-1924 г.

Официална вечеря на Naalakkersuisut

6:30 вечерта

Кралската двойка присъства на официалната вечеря на Naalakkersuisut в Kulturhuset Katuaq в Нуук.

# 58
Супер е Максима. Във ваканция ли излизат Cry
Много ми харесват снимките на датското кралско семейство в Гренландия ❤️

# 59
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Продължавам със снимките от старите ленти, днес е ред на кралските татковци
и техните малки наследници.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт