Кралски работи и клюки - юли и август 2024

• 170 997
  • 1 630
  •   1
Отговори
# 1 575
Да, много си приличат. На Метте-Марит е Vera Wang рокля, не знам тази дали е същия или подобен модел, но определено си приличат.

# 1 576
А Амалие и Ингрид са с едно и също палто.

# 1 577
Наистина наблюдателно Simple Smile Гледам Ингри Александра е със съвсем обикновен черен ластик отзад на опашката Simple Smile Но шалът на Метте-Марит не ми харесва. По-добре щеше да е без него, само с роклята.

# 1 578
  • При семейството си
Във връзка с втората снимка написах, че и двете момичета са много симпатични, готини…изтриха ме….продължавам да го твърдя.

# 1 579
  • Някъде там
Информацията е от тук. На модните блогъри, често дори самите дизайнери им потвърждават, та даже обясняват какви корекции са правени, ако има такива.
https://twitter.com/ufonomore/status/1829934691903742041?s=19
Колието ѝ било "Картие".

# 1 580
Тя е от богато семейство. Но може и да е заела от Метте-Марит рокля и от Ингри Александра палто за случая. Вместо да купува чисто ново облекло за една вечер. В крайна сметка Метте-Марит още преди години реши да си ползва дрехите, които има по няколко пъти. Защо не и да облича приятелката на сина си за кралска сватба Simple Smile

Снимка на мениджърката на принцеса Марта! Тук се опитва да се оправи с хаоса със закъснелите гости преди церемонията. Но съм шокирана от избора на рокля! Ама изобщо не й стои добре! И роклята е ужасна ... Трябваше да се вгледам в ръкавите, защото този ефект прилича на пъпчасали ръце. Извинявам се, някой трябваше да й каже, че тази рокля не става.  

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 21:50 от Fenris

# 1 581
  • Някъде там
Ехаааа

# 1 582
Крал Чарлз присъства на 200-то изложение на цветя на Royal Horticultural Society of Aberdeen

Майк и Миа Тиндал, присъстваха на Betfred British Masters 2024, Golf, на 28 август

# 1 583
На последната снимка Ингрид е много красива.

# 1 584
# 1 585
  • Някъде там
И още една.

# 1 586
Опитвам се да я намеря в по-голям формат, че тук с лупа да ги гледаш кой кой е. Затова и не я пуснах, но не мога да я намеря в по-голям формат, явно с лупата.

Кралят и сестра му седят, зад тях са кралицата, Сверре Магнус, Метте-Марит, Ингри, Хокон, зад тях са Карл Филип, София, Виктория и Даниел ... Дъщерите на Марта са зад нея, от страната на шамана виждам сестра му Анджелина, която между другото му дари бъбрек, който спря да работи.

Не знам коя е русата госпожа в зелено зад Сверре Магнус.

Снимката е направена от NTB, което е тукашното БТА така да го кажем. Едни от тези, които винаги са снимали кралските мероприятия. Така че поне една снимка за архива.

Журналистите пък жалят готвачите днес. Заради невъзпитаните гости, които били неприлично закъснели и дори дошли след краля, което е върха на грубото нарушаване на етикета, цялата програма е поне с час-два закъсняла. Ядене за 350 човека не се готви така с 2 часа закъснение.

Опитвам се да увелича малко снимката само на семейството и кралските гости, дано се види по-ясно. Амалие я няма там, очаквано, но някой знае ли коя е тази госпожа в зелено зад Сверре? Да не е кумата на Марта? Не знам коя е.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 22:06 от Fenris

# 1 587
  • Някъде там
Нидерландската двойка са русата жена и мъжа до нея. Брата на Вилем-Александър и съпругата му.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 22:12 от daviz

# 1 588
O, не я познах. Laughing Гледах по-рано днес ги бяха спрели журналисти на улицата там на сутрешната им разходка, но косата й беше много рошава и беше без грим с едни големи полупрозрачни слънчеви очила  Laughing Все едно сега бяха станали. Намерих интервюто.

Нейният тоалет не го бях видяла. Интересна рокля.

И като говорим за нидерландци, наистина кафявата рокля е на Метте-Марит и тя за пръв път я носи именно на сватбата на Вилем-Александър през 2002. Била е специално ушита за нея. Носила я е и много пъти след това, а сега приятелката на сина й я носи 22 години по-късно.

Пред Se og Hør Леа, средната дъщеря на Марта, я хвали колко добра майка е и как успява да утеши всяка една от дъщерите си по правилния начин понеже те трите са много различни и макар че Леа е средната, тя е тази, която е оправната и ''оправя'' нещата за другите две. Моод е получила ролята да придружи майка си до олтара, както написах пообед. Журналистите тук се питаха дали кралят ще го направи, но явно не. Сега мина сватбата, да видим кога ще се премести фокуса върху Мариус.

На Метте-Марит последната рокля е на Валентино Гаравани на цена над 100 хиляди крони. Шалът е допълнение, защото било хладно. А на Ингри обиците и гривната на последните снимки са й подарък за 18-тия рожден ден и които явно са наследствени бижута в семейството.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 22:34 от Fenris

# 1 589
  • Някъде там
Лично за мен, готина снимка е споделил фотографа на Рания за да я поздрави.
Харесвам творбите му.

Както казах и в преден пост добре им се е получило на Мете-Марит и "снаха“.

На Ингрид роклята също харесвам много. Отива и синьо.
"Galvan" е.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 22:42 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт