Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 940
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 525

Hell Ice Coffee - "Истински кафе вкус навсякъде с теб" - https://ncp.hellicecoffeepromo.bg/ 🎁☕️

Скрит текст:

Купи 2бр. "Hell Ice Coffee" , регистрирай касовата бележка на сайта и участвай в томболата за 1 от 360 Моментни награди:
🎁 1 от 90 бр. Bluetooth колонка "Hell Ice Coffee" 🧊
🎁 1 от 90 бр. Плажна чанта "Hell Ice Coffee" 🧊
🎁 1 от 90 бр. Раница "Hell Ice Coffee" 🧊
🎁 1 от 45 бр. Одеяло "Hell Ice Coffee" 🧊
🎁 1 от 45 бр. Метални бутилка "Hell Ice Coffee" 🧊

Купувай "Hell Ice Coffee" , регистрирай касовата/ите бележка/и на сайта , събери 30 кена и участвай в томболата за - Почивка в Дубай 🥳🌊

Играта продължава до 15-ти август 🤩🎇

# 526
Няма телефонен номер, ще им пиша на имейл.
Нито е зелена, нито има приборите за барбекю. Grinning

Майка ми очаква такава награда. Не стига, че това и е единствената, а ако е такава - много грозно и чак пък толкова далеч от снимката.... не е нормално.

# 527
И аз благодаря много, намерих се и съм с раница - много се радвам!

# 528
  • София
В Кока кола Апп... досега не съм печелила награда, а съм участвала и за хладилника и за други, които са ми харесвали. Събудих се случайно в 3 часа посреднощите и понеже помня как сте регистрирали кодове в малките часове на денонощието.. и реших да опитам с последния ми останал код, че предишните два пъти бяха неуспешни.. и бам целнах и аз комплект чаши. И ще ми влязат в употреба - обичам да колекционирам чаши, особено тези на КК.

Скрит текст:

Скрийншотът ми е от 03:09 часа сутринта.. та г-д в това време съм целната комплекта.

Честито за страхотните награди, много се радвам, че толкова хора се похвалиха със спечелени желани награди!

Успешна седмица на всички. Мрънкам, че в Ленор и Ариел имах надежди.. и наградите бяха супер, но за съжаление не ме огря.. в Алвина също съм с една бележка и няма шанс.. много искам прахосмукачката робот.

Куфарът на нестий е много красив визуално, дано и на живо да е толкова хубав... аз имах един със същата големина спечелен от Орбит преди години, беше брутален, но ми го откраднаха.. разбиха ни колата... сещам се, че те отдавна не са пускали игра, ако пуснат, бих си пробвала пак късмета, че ми беше много любим.

# 529
  • София
И аз с куфар с една бележка.

# 530
И Престиж качиха,ММ е с термо чаша
Как разбрахте? Мейл ли получихте? Защото по 5 съвпадащи цифри от моя телефон, не съм сигурна, че са ме изтеглили.

# 531
И аз съм с раница от Нестий. Чакам топка от Леки, да видим каква ще е. Като виждам престилката какво представлява, нямам големи очаквания.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 14:51 от Maksimix

# 532
Мрън мрън 1:0 за hell

# 533
  • софия
С една бележка съм с раница от Нестий. Първа награда за годината.

# 534
И номер като моя го има в престиж в бисквитите,но нямам смс.
Другата игра пак имаше подобен но не бях аз.
Кога изпращат смс ако си печеливш?

# 535
Миналата седмица имаше като моя номер за раница в Престиж. Не получих смс. Та, вече само на номер не се радвам.

# 536
  • Русе
0892722487....ах, дано от някоя игра.Звъня, докато вдигна, затвориха, а след това ми казва, че номерът е ограничил входящите си обаждания..

# 537
Престиж пратиха смс-и печеля ваучер за гориво,обичам я тази фирма!

# 538
  • Велико Търново
И аз от днес съм с ваучер за гориво, но от Кит Кат и ОМВ.
Иначе имам спечелени 2 бири по 0,01 лв. от Била.

# 539
Оф, аз от тъпата Била имам само участия в томбола пък Sad

Общи условия

Активация на акаунт