Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 921
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 945
Здравейте, да

Страшно бавни са ...
Здравейте! Някой печелил ли е от играта на Nestle baby&me?

# 946
Няма ме в Lidl, Престиж, Алвина, Нестле и в много други списъци на печеливши изтеглени днес, но току-що благодарение на Мифи разбрах, че печеля куфар. 🍀❤️🍀 Има като моето име и сред раниците,но категорично не съм аз, номерът не е моят.

# 947
  • София, Дружба 2
Регистрирах бележка в играта на хел кафе, че доста време не се бях включвала никъде. Обичайно не спечелих, но като погледнах печелившите, ми те почти всички са с фамилия Вълчев....... голяма излагация.

# 948
Моля за жокер - помощ от приятел. Как регистрирате бележките за томболата на Nestea? Имам покупка на студен чай от Фантастико и не мога да се ориентирам кой от низ от числа и букви да въведа
Не можаха ли да сложат снимка къде трябва да се гледа на касовия бон, вместо да има линк да им пишем?!?
Благодаря предварително!

# 949
  • Сливен

Днес е късметлийски ден

# 950
Аз им писах на Нестий, пишете и вие. Помолиха за повече подробности защо трябва да проверяват бележките. 😃
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Nestea много се изложиха тук! Тяхно задължение е да проверяват всяка една касова бележка. 🥱 Наистина вече ми писна от неориентирани и смотани организатори! Като не могат да правят игри/промоции хич да не се заемат с тази "тежка" задача. Според Вас - ако има нормални и разбиращи от работата си "Организатори"  ( давам пример за Престиж , защото те много се промениха и хората вече повярваха в тях ) дали ще има толкова много фалшиви играещи? Или всичко ще бъде наред щом всичко се проверява и е изрядно?!

# 951
  • Плевен
Диана вече я няма, май и други хора. Трудно ми е да ги сверя през телефона.
Сверих ги- Д.Славова е заместена от Ц.Трифонова. Всички други( за куфарите) са си същите.
Мили хора,
благодарна съм Ви! Благодаря Ви!
Тъкмо се бях примирила, че просто съм си карък, но явно след включването ви са махнали прословутата Диана, която срещаме навсякъде в печелившите.
Аз съм Ц.Трифонова, мен са изтеглили вместо Дианчето. Супер щастлива съм, точно куфар исках от Нестии.
За справка: с 3 бележки съм, абсолютно реални.

# 952
Моля за жокер - помощ от приятел. Как регистрирате бележките за томболата на Nestea? Имам покупка на студен чай от Фантастико и не мога да се ориентирам кой от низ от числа и букви да въведа
Не можаха ли да сложат снимка къде трябва да се гледа на касовия бон, вместо да има линк да им пишем?!?
Благодаря предварително!

Аз регистрирах номера, който е в ляво от датата.

# 953
Аз им писах на Нестий, пишете и вие. Помолиха за повече подробности защо трябва да проверяват бележките. 😃
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Nestea много се изложиха тук! Тяхно задължение е да проверяват всяка една касова бележка. 🥱 Наистина вече ми писна от неориентирани и смотани организатори! Като не могат да правят игри/промоции хич да не се заемат с тази "тежка" задача. Според Вас - ако има нормални и разбиращи от работата си "Организатори"  ( давам пример за Престиж , защото те много се промениха и хората вече повярваха в тях ) дали ще има толкова много фалшиви играещи? Или всичко ще бъде наред щом всичко се проверява и е изрядно?!
Станимир, при Nestea upload-вахме снимки на КБ, за разлика от Salza където само се въвеждаха някакви цифри ( допускам в голям процент от случаите- произволни). Не разбирам какъв е поводът за възмущение в случая, аз лично бих определила организацията на Salza като най-лоша:
1. Не си оправиха техническите грешки до края на играта.

2.Дори да елиминират некоректните участници сред изтеглените, това не променя факта, че сме се състезавали с неопределен брой рисувачи и вероятността да бъдем изтеглени е намаляла вследствие на допускане до тегленето на ВСИЧКИ регистрации.
3.Неприятно впечатление ми направиха две изречения в техния регламент, ще перифразирам за да не губя време - ще използват нераздадените награди в бъдещи активности на бранда и няма да отговарят на никакви възражения относно тегленето.
Като си обявил определен брой награди, длъжен си да ги раздадеш в настоящата игра. Избягвам да спамя в темата и затова не писах тогава, но много се зарадвах когато успяхте да "подсетите" КК да раздадат обявените ваучери.🍀🍀🍀

# 954
Няма ме в Lidl, Престиж, Алвина, Нестле и в много други списъци на печеливши изтеглени днес, но току-що благодарение на Мифи разбрах, че печеля куфар. 🍀❤️🍀 Има като моето име и сред раниците,но категорично не съм аз, номерът не е моят.
Честито! Много се радвам!

# 955
# 956
Много игри приключват с изречението за бъдещи активности. Престиж преди време въобще не искаха бележки, сега дори ги преглеждат. Измамниците не спят и бързо откриват пробойните. Имаше игра на Аквафреш преси години и като качиха бележките - цифри, букви, тирета, скоби, интервали ...... страшна работа. После уж направвиха корекции и раздадоха наградите, прецениха на кого. И в други игри, напр. на Сникърс, раздаваха топки на кило. Попитах защо има по повече от една награда на човек, казаха че са различни хора с еднакви имена. Цитирах две имена, които е абсурдно да са на различни хора и ме блокираха. Има напредък, благодарение на сигналите, но слаба работа - имат награди за раздаване, дават и продължават.

# 957
[/quote
Проследим тегленията до обяд, но тъй като не фигурирах в нито един списък, реших че не ми е ден 🙂 За тегленето на Nestea разбрах от твоя пост в темата- за което сърдечно БЛАГОДАРЯ❤️
И за да не е спам- BraveNewHair имат колело за награди, а Виденов имат анкета, която получих на имейла. Онези от вас, които имат регистрация за сайта да обърнат внимание.🍀🍀🍀

# 958
[/quote
Проследим тегленията до обяд, но тъй като не фигурирах в нито един списък, реших че не ми е ден 🙂 За тегленето на Nestea разбрах от твоя пост в темата- за което сърдечно БЛАГОДАРЯ❤️
И за да не е спам- BraveNewHair имат колело за награди, а Виденов имат анкета, която получих на имейла. Онези от вас, които имат регистрация за сайта да обърнат внимание.🍀🍀🍀
Радвам се,че съм те зарадвала!

# 959
  • София
Дублираните имена при куфарите са коригирали, но тези за раниците си стоят. И аз ще им пиша да ги призова да си спазват собствените правила.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт