Януарчета 2025 тема 2

• 41 215
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, тъй като разглеждам колички онлайн ми излезе в Rays Toys до 18.09 20%, ако някоя се е насочила към този сайт за покупки, важи не само за колички.
Аз днес поръчах количка. Следях си я и беше доста намалена 😀

# 541
Точно от там си купих преди 2-3 седмици. Пак беше доста намалена. И реших, че просто няма смисъл да чакам, все отнякъде трябва да се започне…

# 542
Момичета, тъй като разглеждам колички онлайн ми излезе в Rays Toys до 18.09 20%, ако някоя се е насочила към този сайт за покупки, важи не само за колички.
Аз днес поръчах количка. Следях си я и беше доста намалена 😀

Какви колички си взехте, ако не е тайна? Grinning

# 543
До мамите, които вече са поръчали или поне избрали - на кои марка и модел се спряхте? С ММ разглеждаме от известно време и сме в голямо чудене, понеже за пръв път ще купуваме такъв артикул, та всяка препоръка е добре дошла, особено от вече минали по този път хора.

А относно поръчките от Raya toys - на страницата им с информация за доставка и плащане ( https://rayatoys.com/delivery-and-payment ) е написано  "ПОРЪЧКИТЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ В СРОК ОТ 30-45 РАБОТНИ ДНИ."
Наистина ли сроковете са такива или зависи от конкретния продукт?

# 544
  • Варна
До мамите, които вече са поръчали или поне избрали - на кои марка и модел се спряхте? С ММ разглеждаме от известно време и сме в голямо чудене, понеже за пръв път ще купуваме такъв артикул, та всяка препоръка е добре дошла, особено от вече минали по този път хора.

А относно поръчките от Raya toys - на страницата им с информация за доставка и плащане ( https://rayatoys.com/delivery-and-payment ) е написано  "ПОРЪЧКИТЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ В СРОК ОТ 30-45 РАБОТНИ ДНИ."
Наистина ли сроковете са такива или зависи от конкретния продукт?
Ние си избрахме количка.
Аз бях набелязала Сайбекс и модел Балиос. По препоръка на приятелки с такива. Ходихме на място в Рая тойс и пробвахме 3 модела - PRIAM, MIOS и Balios. Спряхме се на Миос. Защото исках лека и маневрена количка, която ще съхранявам в багажник на малка кола, поради липса на място у нас. Та така избрахме Миоса, Балиоса е с 3 кг по - тежка, по - широка също. PRIAM е още по- голям и тежък танк. Та така, ноември ще я вземем.
За доставката казаха ако нямат нещо налично тогава се чака 30 дни.

Има и тема за количките, не знам колко ще ти помогнат и там. Иди в магазина и пробвай някоя, и все пак трябва да имаш някакви изисквания по които да се водиш. С тези колички е като с колите. Който каквото има си хвали.

# 545
Благодаря, Дейзи! В темата за количките сякаш борбата е между Easywalker и Cybex, затова реших да попитам и тук.   Балиос беше един от набелязаните ни модели, но изискванията ми се припокриват с твоите и вече не съм толкова сигурна, че ще ги покрие. Grinning  В крайна сметка си права - око да види, ръка да пипне.Следващата седмица ни предстои обикаляне и пробване на колички и се надяваме да открием това ,което търсим.

# 546
Ние поръчахме Cybex Balios S lux също.Беше на доста добра цена с още един кош и кошница преди няколко седмици,но тъй като нямаше наличности по веригите на магазина където проверихме,ни предложиха да капарираме и в рамките на месец два да я получим,и така и направихме

# 547
Аз взех Cosatto gigle
Пробвала съм я, видях как се разглобява и се побра в багажника на моя Ситроен. Самата количка е около 6 килограма. Само кошницата за кола ми се струва тежка, но може да се сложи на шасито. Моя колежка беше с такава и е доволна. Издържала е 2 години и после я продаде.
От Озон я взех, цената в Рая и другите бебешки магазини е уау и намалят с 10-15%. Чакаш я  и в Озон днес беше 507 лева.
https://www.ozone.bg/product/cosatto-ct4999-giggle-3in1-fox-frie … ebeshka-kolichka/

# 548
Момичета уринирате ли често? От няколко дни съм така и се притеснявам. 18+3 съм. Доколкото знам честото уриниране е в първия триместър и последния. Не пия много вода…

# 549
Момичета уринирате ли често? От няколко дни съм така и се притеснявам. 18+3 съм. Доколкото знам честото уриниране е в първия триместър и последния. Не пия много вода…
Аз даже ходих на уролог и после на нефролог. Бебето рита мехура. Казаха, че е нормално. Миналата нощ ставах 8 пъти. 22-ра седмица за справка.

# 550
Ние поръчахме Cybex Balios S lux също.Беше на доста добра цена с още един кош и кошница преди няколко седмици,но тъй като нямаше наличности по веригите на магазина където проверихме,ни предложиха да капарираме и в рамките на месец два да я получим,и така и направихме

На каква цена взехте Balios-a и какво включваше?

# 551
  • Варна
И аз съм в 18гс. Пия над 2 литра вода на ден, ходя, но не е по - различна честотата от преди. Единствено нощем на всеки 3 часа ставам, като часовник съм 😀.

# 552
Balios S Lux взех и аз. Побира се в моята кола, нищо , че е малка.

Аз по принцип си пишкам често, имам си проблем с бъбреците. След литотрипсия съм Simple Smile и съм на неоренал , той ме кара да пишкам. Но е профилактично по 10 дена го пия после малко почивам и така.
Принципно бременността създава всякакви проблеми с бъбреците - задръжка, камъчета, притискане на мехура и тн.

# 553
Взехме го за 1340 лева,включваше кошница за кола,кош за новородено(зимен), летния който е на шасито и адаптери за кошницата,те също бяха в цената

На каква цена взехте Balios-a и какво включваше?

# 554
Аз взех Cosatto gigle
Пробвала съм я, видях как се разглобява и се побра в багажника на моя Ситроен. Самата количка е около 6 килограма. Само кошницата за кола ми се струва тежка, но може да се сложи на шасито. Моя колежка беше с такава и е доволна. Издържала е 2 години и после я продаде.
От Озон я взех, цената в Рая и другите бебешки магазини е уау и намалят с 10-15%. Чакаш я  и в Озон днес беше 507 лева.
https://www.ozone.bg/product/cosatto-ct4999-giggle-3in1-fox-frie … ebeshka-kolichka/

Уау! Страхотна е!😍😍😍 Сега ме е малко яд, че бързах да купя нашата...😅
Ние взехме Greentom 2-in-1- sage

Общи условия

Активация на акаунт