Януарчета 2025 тема 2

• 42 668
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, момичета! Може ли да ползваме това при запек?

# 376

Круши, праскови, ядки... Помагат.

# 377

Аз го ползвам от началото. Единственото , което ми помага и не ми причинява някакви стягания или напъни. Много е добър.

# 378
  • София
Здравейте, на мен също ми е препоръчан от лекар Лаксатинил фрикт. Може да се приема от бременни, аз го приемем през 2/3 дни.

# 379
Здравейте момичета. Синът ми беше с вирусна пневмония после се разболя мъжа ми сега и аз. От вчера кашля много а сега вдигнах и температура 37,4 бях сутринта при личния изписа ми аугментин, ен ти тус и тавипек хапчета за кашлица. Някоя от вас пила ли е антибиотик от какво е бременна? Утре съм при АГ за скрининга и незнам дали да го пия или да изчакам до утре. Какво сте пили или правили при температура? Някакви бабини илачи, приемам всякакви идеи.

# 380
Пих Аугментин заради проблем с мъдреца. Специално звънях на АГ да потвърди дали става. Взех също и пробиотик. Много зле ми ставаше на стомаха от антибиотика. Иначе за температурата парацетамол може.

Здравейте момичета. Синът ми беше с вирусна пневмония после се разболя мъжа ми сега и аз. От вчера кашля много а сега вдигнах и температура 37,4 бях сутринта при личния изписа ми аугментин, ен ти тус и тавипек хапчета за кашлица. Някоя от вас пила ли е антибиотик от какво е бременна? Утре съм при АГ за скрининга и незнам дали да го пия или да изчакам до утре. Какво сте пили или правили при температура? Някакви бабини илачи, приемам всякакви идеи.

# 381
Пих Аугментин заради проблем с мъдреца. Специално звънях на АГ да потвърди дали става. Взех също и пробиотик. Много зле ми ставаше на стомаха от антибиотика. Иначе за температурата парацетамол може.

А в коя седмица го пийте? На мен ми е изписан 2х половин таблетка от 800 мг мисля беше. Но сега ме притеснява температурата.

# 382
В 15 гс бях. Пих по 2х1 за 7 дни. Аз лично температура преди 38 не си свалям. Но бих се консултирала с АГ ако се чувствате зле.

А в коя седмица го пийте? На мен ми е изписан 2х половин таблетка от 800 мг мисля беше. Но сега ме притеснява температурата.

# 383
Аз бях на венозен антибиотик 7 дни и после като ме изписаха бях на аугментин 10 дни. В 13 седмица.
В 16 бях 7 дни на Аксеф. Не мога да кажа, че бях очарована, но след като се налага пий смело и няма страшно.  Много по- страшно е да развиеш пневмония бременна от това да изпиеш една кутия антибиотик.

# 384
Аз наскоро пих друг антибиотик, поради разни течения. Със сигурност по-добрия вариант е антибиотик, пред това да се развие някаква инфекция/пневмония.
Само задължително вземете и пробиотик, дори казват, че е хубаво поне седмица след антибиотика да се пие пробиотик.
Също на мен ми изписа противогъбично,  че антибиотика предразполага към гъби.
По-скоро за това питайте АГ Simple Smile
Бързо оздравяване пожелавам 🙏

# 385
Мамите от Пловдив, при кого сте на Фетална?

# 386
Привет, момичета,
В Озон една от количките на Cosatto е намалена на 700 лева, ако някой им е хвърлил око (като мен).😀

# 387
Здравейте,момичета, вчера ми се случи да изпитам доста странна болка/схващане и бех искала да попитам дали някоя от Вас също е изпитвала подобна, че малко се притесних. Става въпрос за нещо като все едно схващане или спазъм около корема след ставане от леглото, не знам дали е признак за контракция, но доста ме стресна, по-рано през деня ми се наложи да вдигна тежко и не знам дали това схващане се дължи на това.. Confused

# 388
Здравейте,момичета, вчера ми се случи да изпитам доста странна болка/схващане и бех искала да попитам дали някоя от Вас също е изпитвала подобна, че малко се притесних. Става въпрос за нещо като все едно схващане или спазъм около корема след ставане от леглото, не знам дали е признак за контракция, но доста ме стресна, по-рано през деня ми се наложи да вдигна тежко и не знам дали това схващане се дължи на това.. Confused

Не ми се е случвало, но моя съвет е да не вдигаш повече от 2 кг. Бременните жени не трябва да вдигат тежко. Аз единствено вдигам на кучето консервата от 1250 и евентуално бутилка вода от литър и половина. Ако вдигаш тежко има и риск от скъсяване на шийката.

# 389

Не знам дали е същото, но на събуждане, независимо дали сутринта или през нощта пробужданията, все едно някак корема ми се схваща, все едно се изтягам, но се случва без аз да го искам.
16-та седмица съм и от понеделник започнах магнезия, на него се надявам. Та в този ред на мисли се съмнявам да е последица от вдигането на тежко.

Общи условия

Активация на акаунт