Януарчета 2025 тема 2

• 41 186
  • 734
  •   3
Отговори
# 585
И на мен ми е много гаден вкуса на бианацид, но пък го водят най-безвредното такова средство което може да се прилага дълго време. Няма две добри Grinning

# 586
Момичета, някой да е имал подобен странен проблем с ухото - от 2 вечери през нощта като се събудя усещам някаква болка в ухото , вътре. Като си пораздвижа члюста и самото ухо рязко ме заболява и после отпуска. През деня нямам никакви болки... доста странно. Зъбите ги проверявах преди да забременея , вкл и зъбен камък чистих . Не мога да разбера какво е това...

При мен се случи 2-3 пъти, изчаках да мине от само себе си, по спомен болката беше само в лявото ухо.

# 587
Момичета, някой да е имал подобен странен проблем с ухото - от 2 вечери през нощта като се събудя усещам някаква болка в ухото , вътре. Като си пораздвижа члюста и самото ухо рязко ме заболява и после отпуска. През деня нямам никакви болки... доста странно. Зъбите ги проверявах преди да забременея , вкл и зъбен камък чистих . Не мога да разбера какво е това...

При мен се случи 2-3 пъти, изчаках да мине от само себе си, по спомен болката беше само в лявото ухо.

И при мен е в лявото ухо, много странно. Ще поизчакам тия дни, ако видя зор ще търся УНГ ли и аз не знам какво да търся...

# 588
  • София
Дами, можете ли да че добавите и мен във Фейсбук групата? Току що изпратих покана 😊

А и имам въпрос към мамите, които чакат трето. Каква е разликата в годините между децата Ви?

Каката е на 7, малката кака е на 5, догодина ще станат на 8 и на 6, така че реално ще са с такава разлика с брат си.

# 589
  • Варна
Моите са на 17г и 9г, тенденцията е през 9г🙄
dreamer-97, ако много те притеснява отоди в неотложен кабинет да те прегледат. На мен болката ниско долу е от разтягане на матката.
В сряда ще пътувам за Истанбул, малко съм спек🙄 Ще пътувам с автобус, надявам се всичко да е наред.
Днес много се изморих, имам чувството, че корема ми пораства с минути, тежи, кръста ме боли, гърба абе всичко 🙄
  Лек път. Ще стискам палци всичко да е наред. Аз пътувам другата седмица и аз с автобус. Моля те като се върнеш пиши как мина пътуването и престоя. И какви и по колко хапчета пи- магнезий, нош па за изпът, ако си пила де.

# 590
Моите са на 17г и 9г, тенденцията е през 9г🙄
dreamer-97, ако много те притеснява отоди в неотложен кабинет да те прегледат. На мен болката ниско долу е от разтягане на матката.
В сряда ще пътувам за Истанбул, малко съм спек🙄 Ще пътувам с автобус, надявам се всичко да е наред.
Днес много се изморих, имам чувството, че корема ми пораства с минути, тежи, кръста ме боли, гърба абе всичко 🙄
  Лек път. Ще стискам палци всичко да е наред. Аз пътувам другата седмица и аз с автобус. Моля те като се върнеш пиши как мина пътуването и престоя. И какви и по колко хапчета пи- магнезий, нош па за изпът, ако си пила де.
3х2 магнезий и 3 по 1 но-шпа
Чудя се с какво да съм облечена, обута... Днес едва изкарах с дънките за бременни 🙄
На границата винаги е супер студ, носи си връхна дреха по-топла.

# 591
Мами , само аз ли започвам да усещам едни леки зачатъци на киселини в гърлото. С каката започнаха чак в 8ми месец , сега в 6ти. Имате ли тайни хитринки ?Содата за хляб не мога да я гледам. Joy

# 592

И при мен е в лявото ухо, много странно. Ще поизчакам тия дни, ако видя зор ще търся УНГ ли и аз не знам какво да търся...

Аз също имах наскоро от нищото болки в ухото. Първо реших, че е от зъб - отидох на зъболекар - всичко беше ок. После сякаш си въобразих, че е от челюстта е отидох на невролог . И от там нямаше проблем. Докато стегна до УНГ и отшумя.Но реално като лежах няколко вечеря на дясната страна, супер много ме болеше - поне в рамките на 10 дни

# 593
С дрехите незнам какво ще правя🙄
Цяло лято свикнах с рокли, хубаво... Ама захладня и си купих 2ч дънки за бременни. Ей тоя ръб където е копчето имам чувството, че притиска бебето нищо, че е много ниско долу🤯
Последно ги дърпам надолу и ходя исухлена, смешна картинка...
Клинове не нося ама май натам вървят нещата 🙄
И снощи след цял ден в тея дънки, бебето вместо да се развихри и да шава бясно както всяка вечер беше толкова плахо, че чак се притесних🤨
И с обувките не мога да свикна😂 краката ми ме болят все едно обувка не съм обувала в живота си😁🤯

# 594
С дрехите незнам какво ще правя🙄
Цяло лято свикнах с рокли, хубаво... Ама захладня и си купих 2ч дънки за бременни. Ей тоя ръб където е копчето имам чувството, че притиска бебето нищо, че е много ниско долу🤯
Последно ги дърпам надолу и ходя исухлена, смешна картинка...
Клинове не нося ама май натам вървят нещата 🙄
И снощи след цял ден в тея дънки, бебето вместо да се развихри и да шава бясно както всяка вечер беше толкова плахо, че чак се притесних🤨
И с обувките не мога да свикна😂 краката ми ме болят все едно обувка не съм обувала в живота си😁🤯

Клинове и туники , така реших проблема аз. И един номер по-големи удобни маратонки. Купих 4 клина, 3 туники и един комплект доста широк спортен с панталон тип шалвари. Мисля, че поне 2 месеца ще изкарам с тях. И после вече и аз не знам какво ще правя Grinning

# 595
Аз пак съм със силните болки вляво. Пих ношпа, ревах малко и така ми мина сутринта. Днес съм на преглед от 15 часа, усещам, че бебето рита и поне се успокоявам, че е Ок. Но това разтягане ли е какво на матката, ще ме довърши. Все едно имам възпален апендисит - същата болка е.

# 596
  • Варна
Дрехите и мен са ми малки и започнах да оглеждам за нови. Харесах си анцунг в Ню Йоркъра, якета имам, тениски, блузи, клинове май ще купя. Обувки само 1 маратонки ми стават…. Аз лятото си намерих 2 чифта дънки за бременни, с тях карам, едните са ми по- големи, другите са точно. Удобни са ми и нямат копчета. Иначе работя, на работа сме с униформи, панталон си взех последния номер, още ми става, смятам още 1 месец да работя.

# 597
  • Пловдив
Аз точно в момента ровичкам из гардероба.
Имам няколко тениски, които ми стават към момента. Което ще рече, че съвсем скоро няма да ги бива 😂 Дънки си поръчах от Тему и излязоха много добри. Малко са ми широки горе, но с тениска не се вижда. Имам и два панталона, но не са плътни. Два клина взех от Лидл. Чакам и две рокли от тему за бременни за есента. Както и един суичър, пак оттам.
Обувките си ми стават, но аз съм със слабо стъпало и дори и да се е разширило, не го усещам по кецове и маратонки. Даже вчера си поръчах кецове и боти, в моя си размер са.
Но тениски и пуловери ще са ми нужни, най-вероятно ще взема от мама, тъй като тя е с два размера по-едра от мен и би трябвало да са ми точни.
Като махнах всички летни рокли и отделно дрехите, в които не мога да се навра, гардеробът ми стана много постен 😂

# 598
Аз съм намерила един сайт, за по "пухкави", да го нарека така. Поръчвам си от там туники и спортни комплекти, памучни са и да ви кажа съм доста доволна. Ако някой има интерес да потърси във фейсбук Julia Style BG , но са големи размери , не правя реклама да знаете ;d

# 599
Ох, не знам за дрехи, но аз и бельо вече трудно търпя Grin По принцип нося XS/S, сега бях накупила от Sinsay 3x 5бр. р-р М и вече стягат...за дрехите същата работа- все ми убива, все ми стяга...явно трябва пак все нещо да се купи...

Между другото от ден, ден и половина спрях да усещам движенията в корема...сега си взех кенче кола и шоколад и чакам...
При вас случвало ли се е да има затишие за ден (или повече), а съм със задна плацента и затова ми е още по-странно...

Общи условия

Активация на акаунт