Януарчета 2025 тема 2

• 41 212
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Аз за козметика съм се насочила към Бебо, разгледах я подробно - българска марка, много изчистени откъм състав продукти, за разлика от други фирми, които се кълнат в малкото съставки, но като погледнеш отзад и ти става лошо. Друга алтернатива са ми продуктите на Икаров - 100% натурални. Знам, че масово се използват Avene, Mustela, Bioderma, но за мен тези продукти са с много съставки, затова ще пробвам с Бебо.

За памперси - мисля да използвам Pampers, може би Premium Care, но все още не знам (по препоръка тях).

Нищо не съм купила все още. Октомври, Ноември живот и здраве ще накупим необходимите неща. Приятелки имат дрешки, та ще ми дадат доста, а и аз ще купя няколко да имам.

# 631
Момичета, насочили ли сте се коя марка шишета ще си вземате? Аз мислех на Авент, но ми препоръчаха и на д-р Браун и сега съм в чуденка.

# 632
Аз се обърках вече с тия шишета и просто ще си взема Авент - Natural Response 1 бр и Anti Colic - 1 бр. .Ако не ги харесва ще пробвам други....

# 633
Avent Natural Response са страхотни , и бибките също. Моята дъщеричка не искаше да погледне други биберони. Сега пак ще взема - пластмасови , че като знам как се мятаха из кухнята .

# 634
Насочили ли сте се вече към болница за раждане? Събирам идеи за град София основно. За момента ще раждам в Щерев при моят си лекар, но все пак ми се иска да събера още мнения за условията в други болници.🍀

# 635
Предишната бременност се следях и раждах в Токуда. Там неонатологията е на най-високо ниво, което дори е по-важно от самото раждане.
В някои болници, в които не е на такова ниво, и недай си Боже детенцето да не е добре, го препращат към Токуда и Майчин дом, а майката остава в болницата, в която е родила...
Препоръчвам с две ръце, персонала, храната, стаите, апаратурата... всичко е топ!

# 636
Аз още преди да забременея посещавах Надежда, сега там се следя. АГ, която ме следи по ЖК искам да ме и изроди.
Преди да забременея съм имала две манипулации при друг АГ, но в същата болница, бях много доволна от условията, отношението, адекватните действия на лекарите.

# 637
А при кой АГ раждахте в Токуда?
Предишната бременност се следях и раждах в Токуда. Там неонатологията е на най-високо ниво, което дори е по-важно от самото раждане.
В някои болници, в които не е на такова ниво, и недай си Боже детенцето да не е добре, го препращат към Токуда и Майчин дом, а майката остава в болницата, в която е родила...
Препоръчвам с две ръце, персонала, храната, стаите, апаратурата... всичко е топ!

# 638
А при кой АГ раждахте в Токуда?

Доц.Атанасова - страхотен професионалист и човек! 😇

# 639
Аз раждах през 2016г в Токуда при д-р Росица Колева. При нея си следих бременността. Много съм доволна. Те междувременно са направили ново родилно доколкото знам. Ако бях още в София, пак там бих избрала.

# 640
Мами, аз вече си направих обременяването с глюкоза. Heart На тези ,  на които им предстои - вземете си глюкоза от аптеката и една вода. Ще ви накарат да изпиете този разтвор в рамките на 5 минути.  Имайте предвид , че може до ви стане лошо , защото е прекалено сладък ( на мен ми беше лошо през цялото време на изследването ) . После трябва да почивате , без много движения.  Или ще ви задължат да стоите в лабораторията, или в колата.  Не е страшно. Нямам гестационен диабет.

# 641
Здравейте, дайте мнение за хубав бебефонс камера, който няма проблем с обхвата, защото живеем в къща на два етажа. Благодаря🍀

# 642
  • Варна
Здравейте, дайте мнение за хубав бебефонс камера, който няма проблем с обхвата, защото живеем в къща на два етажа. Благодаря🍀
аз бях питала в групата за подготовка за малкия човек, така и не си харесах нищо. За сега съм се спряла на Робикам- само знам, че искам да е с отделен дисплей и да има приложение за телефон ако се наложи да съм навън и да трябва да го погледна.

# 643
На нас предишният път не ни се даваха много пари за бебефон. Взехме (не помня марката) някакъв за около 200-250 лв, но изобщо не ни хареса.
След това си взехме камера за 50 лв. Свързахме я с един стар телефон, за да не блокираме нашите, когато пускаме камерата.
Много сме доволни. Все още си я ползваме. С бебе номер 2 също ще сме с нея Simple Smile

# 644

Този е моят. На достъпна цена и обхватът е добър,  също живея в къща .
Как ви излязоха микробиологиите на вас , мами ? На мен и двете досега излизат с кандида и сега съм на макмирор.

Общи условия

Активация на акаунт