КГБ = Клуб на Готините Баби - 222

• 30 413
  • 759
  •   1
Отговори
# 15
Айде честито на печелившите, избори на 30.09 или първата седмица на октомври. Треснах джакпота, пенсия следващия път!:rage:

# 16
  • София
Пипи, благодаря за новата тема!
Ние вчера неочаквано се сдобихме с мрънчоци и мамка им.
Сега дядо и внучка спинкат сладко, опнали са се като бейчета на спалнята.
Ениса, съчувствам. Но не може ли да си пуснеш документите и да си работиш паралелно? Все пак ще е хубаво по-дълго време да вземаш и пенсия, и заплата. Аз така бих направила.
А пък може и да те пуснат - изборите вече станаха рутина, заместника ще се справи. А ако откараме в избори още няколко години как ще те задържат?

# 17
Както се очертава избори
до дупка...
Ениса, по тази логика става
мисия невъзможна.
Мисля, че всяко начало има
край, както и няма начин, да няма начин! Решаваш ТИ!

# 18
  • София
Момичета, привет!
Ами ще ходим отново на избори. Кой може да каже до кога ще е така?!? Аз мисля, че така ще бъде до когато списъците са от "балканската война" и никой няма интерес  да ги осъвремени. Така най-лесно се манипулират резултатите и се доближават до измислените прогнозни.
Ениса, според мен всяко зло е за добро. Нищо не ти пречи да се пенсионираш. Никой не може да те задържи, но ако толкова си им необходима ще те назначат отново. Най-доброто за теб е да вземаш пенсия и заплата и да ти върви и трудов стаж. Аз работих след като се пенсионирах още 11 години, но работата ми не беше на изпълнител. Ти най-добре може да прецениш, кое е най-доброто и аз ти го пожелавам.
Красива Белла, за сега се справям с кръвното налягане, но слънчевите изригвания ми действат само, че ме унасят за сън и не ми се излиза. Не ми е комфортно.
Хубава вечер.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 17:27 от Nina NN

# 19
Предстоят преговори, дами! Ако приемат моите условия, добре. Иначе чао! Явно ще ме викат на разговор...

# 20
Тук съм!    Вчера ме ремонтираха, днес си дойдох. За сега всичко е добре. Благодаря за подкрепата!  Няколко дни няма да натоварвам очите. и моля за извинение, че не съм чела . Само се регистрирам в новата тема.
Лека вечер!

# 21
  • София
Привет, дружки. Grinning
От два часа съм в леглото и все се каня да заспивам, ама не би. Кой ли не се сети да ми се обади.
По обяд отново бях в делегацията по посрещания и изпращания. Заминаха зетко и голямата внучка. Сега сме двете с малката.
Да ви нагледам и обещавам, че ще заспивам.
КАГ, радвам се, че се обади. Пускам палците с облекчение. Всичко ще бъде наред.
КРАСИВА БЕЛЛА, Маги ни изпрати снимка, със семейството си.
На всички останали мацки изпращам няколко чувала с прегръдки, Разделете си ги по равно, а не по братски. Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека и спокойна нощ!

# 22
  • Вила Великула
Ето ме и мен.
Ениса, постави си условията за всичко, за повищение на заплата за работно време и каквото друго се сетиш. Ако не ги удовлетворява - ще се пенсионираш. Ако ги удовлетвори, ще се пенсионираш и ще взимаш висока заплата.
Изборът и решението е твое. Никой не може да те задължи да работиш след пенсионна възраст. А според мен това с изборите през три до шест месеца ще е още поне няколко години, докато и последния човек не спре да гласува. Да останат само роднините на кандидатите за депутати.
Аз лично бях до тук. Повече не мисля да стъпя на избори. Единствено за местните избори ще гласувам, защото съм пряко заинтересувана. Другите са кауза пердута.
Аз днес към 17,00 вече усещах, че главата отново започва да ме стяга и реших, че е време за разходка. Заедно със съседката обиколихме улиците около нас. Срещнахме много току-що родени котета. Едните бяха родени от не-повече от 7-8 месечна котка. Тя самата почти беше бебе.
Ужасно е това. Утре ще се обадим на ветеринарката от службата в общината да дойде да я кастрира и малките като пораснат до определената възраст за това, също.
Утре сутринта съм запланувала и ходене до общината. Точно преди три месеца пуснах документи с мотивирано предложение  и план изготвен от геодезист за промяна на ПУП. Тук сме около 10 къщи, до които поради спорове нямаме регламентиран път. Грози ни всеки момент някой да реши да прегради пътя през който минаваме. Депозирали сме всичко необходимо в общината за решаване на този проблем, но нито вопъл, нито стон. Знам, че главната архитектка е много тегава, но отивам на война, като на война/както се пее в една песен/. Ще се боря със зъби и нокти. Поне Фло ми е направила зъбите, а ноктите ще ги прежаля, че другата седмица съм на маникюр.

# 23
Много бавно става това ,дето мислиш, но като се почне - все някога ще стане.
 Ние правим същото, променили са квартала и да купим  къщата до нас връщаме старата регулация. не ме питайте за какво ни е , евтино, никой няма да си мръдне пръста да изтърпи ходенето по мъките и  собственичката казва ,че като е непродаваемо ,ще пусне  квартиранти от една етнос,  има в нейното село.
 И друго - те е непродаваемо заради тези регулации, иначе може да се продаде винаги. Но  и земя не се прави , тя си е  толкова, населението расте ,къщата ни е 50 кв полезни, другото - да събираш багаж, кухня  дето те е срам да покажеш днес. Като дойдат, един си събира багажа и се изнася да направи място за спане. Близнак е  ,на една стена ,може врата и обща къща да стане.
 Та какво казах, някой разбра ли, дано. Бавно става, особено дето ви е искате ,но е похвално да се сетите за това. Винаги се мъчих да узаконявам, сега щеше да е повече трудно и страшно,  ако не бях- Лека пръст на свекъра ,че бе мой човек и  бе съгласен  мен каквото кажа. За това носех храна , когато имам наготвено ,да хапне ,че обичаше моята. В тяхното място ,да не решите че в хамбара.
 Успех и търпение за него.

# 24
  • София
Добро утро, скъпи приятелки:
Пия си кафето, заповядайте и вие:  
Бързам, че ще ни карат отново на вилата и чичко Гугъл ми е споделил само това:
Днес 4-ти юли в САЩ празнуват "Денят на независимостта",   защото на този ден Континенталният конгрес одобрява Декларацията за независимост:

Хубав ден и всичко добро.

# 25

Добро утро!
 Направили   изследване за интелигентност , сред страни ,дето миналата година са правили ,сега на 1.1.24 са   актуализирали. Не сме на лошо място, само ме притеснява колко страни са  участвали, но що да не се похвалим малко. САЩ се хвалят  и празнуват независимост,  и ние  отбелязваме,  и ние  имаме такъв ден, но само ние  го знаем. Важното е ,че се е случил.

# 26
  • Вила Великула
Борянка, едно време се говореше, че българите сме много умни и интелигентни. Според мен обаче това съвсем не е така. 90% от хората, особено по селата /не искам да обиждам никой, и аз живея на село/, са много ограничени. Не знам къде е вината - но едно е ясно, образованието ни е съсипано тотално, мързелът е повсеместен и отделно голямото самочувствие и се получава един ясен образ - Бай Ганьо. Не знам как са ни класирали на 16 място. Явно в извадката са участвали само определена категория хора.

# 27
  • София
Добро утро, момичета!
От мен един поздрав за настроение и пожелание за хубав летен ден. Хайде и раз, и два, и да започваме. Grinning

# 28

Снимали са ни, чакаме тон за песен.
 Пипи, умни са българите, просто  вече всеки се изказва и така изглежда тъпо. С тези технологии всички разбират колко си глупав,  едно време само роднините знаят кой какъв  е.
 И другите са така, нищо различно. Да мислиш  е трудна работа, ценят физическата , а там много мислене  не се предпочита, търсят подчинение, мислещите са неуправляеми и  все се съмняват.

# 29
Следобеден привет от мен! Нито з добро утро, нито  за добър ден успях да се класирам.
КАГ, радвам се, че се обади и си добре! Сега се пази и лека полека нещата ще се уталожат Kissing Heart
Момичета, днес от сутринта никак не ми е добре. Мотае ми се главата, едно такова не знам как да го опиша, нямам и сили. Мериха ми кръвното колежките, границите ми една до друга и ниско. Натъпкаха ме с разни неща, леко ми е просветнало в момента, но като цяло  ми е омърлушено. Като се замисля, то от 40 градуса на 20, как да се справят организмите.
Оплаках се Sad

Общи условия

Активация на акаунт