КГБ = Клуб на Готините Баби - 222

• 31 910
  • 759
  •   1
Отговори
# 195

Мерси за гушкането.

# 196
  • София
Оооо, ПИПИ, не съм те видяла на портата. Иначе знаеш - винаги давам път на младите!. Simple Smile
Като гледам,  вече две сме желаещите за среща. Кога да е? Понеделник, вторник? На обяд, привечер?
Бързо, мацки. Казвайте, не се туткайте, че купонът тече. Много ми се иска МАМСИ да прочете и да се произнесе. Останалите също.
Хайде, пак лека нощ! Kissing Heart
Сега пък се сбутахме с БОРЯНА. Още едно гушкане получаваш! Hug Аз пък благодаря за маргаритките!

# 197
  • София
Пипи,Мериан,честито на вашите именички!
 Мамси,Касс светла памет на скъпите ви хора!
 Дидиа,много сладко букетче,в саладка ръчичка на още по-сладко момиченце1
 Янче,споделям радостта ти! Аз утре ще се готвя,в неделя ще посрещам Вики.
  Едно време намирах много четирилистни детелини.И петлистни ,и шестлистни...Вики много страдаше,когато майка и си отиде и се чудех какви положителни емоции да и създам Случайно намерихме четирилистна детелина и тя много се зарадва.Тогава започнах да търся  и бях намерила над 200.Тя ги лепеше на една тетрадка.Интересно,от тогава не съм намирала.
   В разказите ви за духове ще се включа с това,че аз съм викала духа на майка ми.В студ.общежития имаше едно момиче-медиум и една вечер я бяхме накарали да дойде и да покаже как става.Нали знаете методиката-един голям картон ,на който е написана азбуката и една обърната чаша се движи от буква  на буква.е,задавах някакви въпроси и чашата отиваше на ДА или НЕ.Бях сигурна,че момичето подбутва чашата и всичко ми беше като игра.Накрая ме накараха аз да попитам дали духът иска да ми каже нещо.Тогава чашата много бързо започна да обикаля буквите и изписа:"Да слушаш татко ти!"Това беше последната заръка на мама преди да почине,но само аз от присъстващите , знаех това.Тогава се вцепених и бях сигурна,че това не е игра.
  Забелязала съм,че щом стане жега и правите среща.Аз едвам дишам,сланината ми се разтопи.Към края на следващата седмица може и да се поразхлади,ако не грешат съседите.Хайде,да поизчакаме!

# 198
И аз съм си тука.
Задачки-закачки,които сама си поставям,жега и т.н.
Вчера в Чирпан при свеки.
Днес пазаруване,без готвене.
Утре ще дрънкам тенджери.
Тази година се доверих на случайно чути разговори за някакви зелени патладжани.
Купих,засадих и вече набрах.
Като ги сготвя и дегустирам ще изкажа мнение.Уж били с много малко семки.Точно като за мене.😃
Вие си купувате рокли,а  аз днес къси Гащи тип поличка-втори чифт.
Тънички,широки-развявам се с тях из къщи.🤭😃

Да гася ли ламБите?
Пожелавам спокойна и прохладна нощ!🍀🍀

# 199
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Днес кафето, което пия и ви поднасям е с много цветя:
Тези цветя са защото в темата ни имаме празник - рождения ден на Фло.
                                          Фло, ЧРД
Приеми моите най, най, най-хубави пожелания за здраве, щастие и много радост от семейство - съпруг, деца и внуци. Много успехи и всички мечти сбъднати. Бъди благословена!
Денят 13 юли е изключително важен ден за всички християни. Той е свързан с връзката на най-великите събития в християнството. Всички са чували за вестителя Свети арх. Гавраил. Християните отдаваме два пъти почит към този необикновен ангел - единият е на Благовещение, а другия днес.  Гавраил идва от еврейски и означава „Високо поставен ангел“, тоест ангел, който стои близо до Бога и носи на хората   благата вест. Донесъл е благата вест на Св Богородица, че ще роди Иисус, на нейните Родители, че ще  се роди Девата, на родителите на Св. Йоан- кръстител за неговото раждане .
Архангел Гавраил винаги е изобразяван с цветето Калия /Крем/  с която съобщава благата вест.
На 13 юли имен ден празнуват:  Гавраил, Габриел ,Гаро, Габриела, Габи, Гаврила. Честит имен ден на празнуващите.
Хубав ден на всички.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 06:52 от Nina NN

# 200
Добро утро ☕🥰
Колко хубаво! Днес отново имаме празник в нашата къщичка Simple Smile

[Честита да си Фло! Прегръдки, много обич, здраве, дълги, щастливи и спокойни години! Пълна къща с радост ти желая!  Усмихнат да ти е празника!i] 🌞🍀🎂🥰❤️

Ние отлитаме за село. Племенниците ще вадят мед и отиваме да помогнем. Бързаме и дано сколасаме бързо и изпреварим жегата.

Хубав ден на всички и прегръдка за всяка една от вас 😘

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 07:43 от kasss

# 201
Фло, ЧРД! Единственото, което ти желая е здраве, защото всичко друго ти си го имаш. Имаш със сигурност и обичта на всички КГБ баби, прегръщам те!
Аз ще мързелувам днес, но сега по хладно ще изрежа малко прецъфтели китки, че ме дразни като ги гледам.
Хубав ден, момичета!

# 202

Честит рожден ден, Фло, Жива и здрава Жулиета до своя Ромео  много години!
 Да вървите със серенади и  танци  един до друг!
 Не се променяй,  раздавай се, не обеднява който дава. Щастливи с вас деца и внуци!

# 203
  • София
Фло, честит рожден ден с пожелания за  здраве и щастие!
Да си все така енергична, но да имаш и помощници в готвенето.
Нашата Кербала приключи в четвъртък вечер.
Мрънличка вдигна темп. и си легна кротко.
Вчера сутринта баща им си ги взе за да я води на ЛЛ. Според последната детето имало летен вирус, много деца били така в момента. От къде го е пипнала е загадка. Баща им ги доведе във вторник и от тогава не са излизали от дома. Ние с Пл. засега сме здрави.

# 204

Честит рожден ден , Фло! Здраве , късмет и много щастливи години ! Съхрани искрата в очите  и усмивката на лицето си! Радвай се на малките моменти в живота, обичай и бъди обичана!

Скрит текст:
"НА КОЛКОТО ГОДИНИ И ДА СИ ...
На колкото години и да си
лика човешки нещо ще краси:
било то смях младежки, било косата бяла....
Не казвай нивга, че си остаряла!
На колкото години и да си
душата може ярко да искри
било със страст, любов,
било със нежност, с майчин зов...
Макар, че тялото е тленно
и край си има всичко земно,
на колкото години и да си
живей без сълзи на очи.
Защото всяка възраст блика
със хубостта си пъстролика.
Дали е обич, порив, рожба, мъдрост, внуче,
в порядък Божи всичко ще се случи!
Търси на битието чара!
Не казвай нивга, че си стара!
Така, щастлива ще си ти
на колко години и да си!"

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 09:33 от Didia

# 205
  • Вила Великула
Имаме с рожденичка и отново празник в къщичката ни.
Фло, никога не губи детсктото в себе си и тази искра, която имаш. Много целувки!
Ще се радвам да се организираме и да се видим на хладнинка при Дядото. Аз следващата седмица между 20 и 28 юли няма да съм в БГ.
Днес да се похваля - не ме боли главата. /пу-пу, да не чуе дявола/. Плексита ми се беше възпалил и една седмица бях ни жива, ни умряла. От вчера сутринта започнах да пия лекарствата, които ми изписаха преди година и половина, когато лежах в болница заради същия проблем и още снощи ми просветна. Днес съм активна в пълния си блясък. От сутринта успях да полея цялата градина./отнема около един час и половина/. Сготвих една тендера боб и една тенджера пилешка супа. Отчела съм се за деня. Даже и за утре на обяд ще има. Утре вечерта децата ще дойдат и зетко щял да прави паста болонезе. След малко ще започна да подреждам и да гладя дрехите на ММ, че трябва да има достатъчно за  седмици.
Имам работа и да почистя басейна, но това ще го съчетая с къпане в него. Най-обичам да чистя с прахосмукачка дъното, когато аз самата съм във водата. Хем върша работа, хем се разхлаждам.
Искам да попитам градинарките - момичета, кога да отрежа полуизсъхналите листа на ирисите и божурите?

# 206
На ирисите и сега не пречи, изрязала съм ги вече, пак се развиват и  си цъфтят напролет. Но божура се разсажда септември,  та му е рано. До тогава се смята , че храни грудчиците. Както върви месец напред, - след месец, аз съм го вързала да  е китка, не полегнал. Зелено  е още.

# 207
  • София
Честит рожден ден,Фло! Да си жива и здрава! Бъди все така пълна с енергия и оптимизъм,радвай се на обичта на хората,които правиш щастливи!

Пипи,божурите се пресаждат между двете богородици.Ако се пресадят през друго време знам,че не цифтят Предполагам,че тогава може и да се изрежат.

# 208
 Честит рожден ден , Фло!  Пожелавам ти здраве  и винаги да си много цветна  във всякакъв смисъл на думата!   Прекрасен празничен ден!  

# 209
Честит рожден ден Фло!
Здрава и обичана да си!
Повече време за почивки и развлечения!
На хората като тебе с големи сърца и широки души пожелавам от всичко най-добро по много!
Весел празник!🍀🌼🌸🌻🎈🎈🎂🥃🥃♥️♥️

Общи условия

Активация на акаунт