КГБ = Клуб на Готините Баби - 222

• 31 921
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Привет-мривет, тук съм, не съм се скрила, чета ви редовно, но като няма нищо интересно около мен..... Танита читател!   Books

ФЛО, ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН!   Flowers Hibiscus  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Sunflower
БЪДИ ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ОБИЧАНА, УСМИХНАТА, ЩАСТЛИВА, УЧЕНОЛЮБИВА, БОРБЕНА, РАДВАНА ОТ ДЕЦА И ВНУЦИ И ВСЕ ТАКА ДОБЪР ОРГАНИЗАТОР!  Flowers Four Leaf Clover
НАЗДРАВЕ!  Wine Glass

Дископатията все още не ще да ме "пусне", уж болката не е толкова силна, но си боли!  
Писна ми вече да се мажа с мазила и да гълтам хапове!
От Пенсионерския клуб организират екскурзия на 17 юли до Манастир"Света Марина", на 35 км. северно от Варна, тогава е празника на манастира. Миналата седмица се почувствах по-добре и се записах, сега се чудя как ще издържа, дори и "нагълтала се с хапове"! Ама и аз "барабар Петко с мъжете!"
Красиво място е, ходили сме веднъж преди десетина години, ама нали пак ми се ходи!!!
Ути Бъчваров щял да приготви курбана.
Дано до сряда поне малко да захладнее, макар прогнозата да е друга!   Nature High Brightness

# 211
Честит рожден ден, мила Фло!Каквото и да напиша ще е малко и не точно - ти си невероятна жена и аз се радвам, че те познавам!
Бъди здрава още много, много години, за радост на близки и приятели!
Весел празник и много усмивки !

# 212
  • Кубрат/ Пишурка
Фло, честита да си! Желая ти здраве и много щастливи дни!
Днес Анжела е на село да се види с дядо си, леля и свако. Утре преди обяд ще ми я върнат. Изкараме си супер. Дори снощи ходихме на гости на стринка по желание на Анжела. Поседяхме доста. Остава ми и понеделник. Във вторник си тръгва за Варна, а на 19 ти - към Англия.

# 213
  • София
Янке, радвам се за вас с Анжи.
Оня ден по Нова Тв даваха нещо за партийните дандании на ДПСто и репортаж от Кубрат, питаха кой кого подкрепя Доган или Делян. Та докато правеха интервюто видях да минава жена, която много приличаше на тебе. Дали си била около общината в четвъртък/петък?
Бегло прочетох за софийска среща - аз съм ЗА, когато и където ...

# 214

След дългия горещ и изморителен ден, толкова ми се спеше, че веднага щом си затворих очите ми се появи една овца и каза: "Слушай, нямаш време. Другите даже няма да ги викам. Брой ме и да бягам."
Лека нощ

Сега го намерих  и копирах, бързам , ама  то е време за децата да спят. И за бабите. То едно и също.

# 215
  • София
Момичета прекрасни! На всички ви благодаря за чудесните пожелания. Познавам ви, знам, че са от сърце и ще се сбъднат! И понеже имам в изобилие от всичко най-хубаво, споделям го с вас. Нека вие и семействата ви да сте здрави, бодри, дълголетни, спокойни в идните години. Да не ви подминават радости и късмет!
Голямо Благодаря! Прегръщам ви и ви целувам!

# 216
Фло, честит рожден ден!

За срещата не ме бройте. Утре ще ми доведат внучката. Късно се обадиха и още готвя. Нищо не ми поръчаха, но знам, че ще хапнат, каквото и да сготвя. И, понеже ще идва и малката щерка, готвя вегетарианско - зеле, пълнени чушки с ориз и заготовка за гювеч. Отделно изпържих мръвки - за месоядните.

На божурите листа не режа чак докато не ги попари слана. Да се зеленее нещо в градината. А на ирисите махам само цветоносите и пожълтелите листа. Иначе на пролет ги чистя основно.

Лека нощ и спокойни сънища!

# 217
  • София
До сега висях на двора да чакам кучето да се прибере и сега не ми се спи.Изтървах го,избяга гадината и чак след това видях,че има бесовица.Знаете ли какво е това? Една разгонена кучка тича и след нея всички мъжки кучета с надеждата да я стигнат.И моя 15г старец  решил да се включи,а аз го чакам да умре.Не е участвал до сега в такива оргии,това ще му е първия секс/ако се вреди/Няколко пъти го чувам да драска на портата ,но докато изляза и вече е изчезнал.А не смея да оставя портата отворена,че ще влезе цялата глутница.Не съм виждала да имаме улични кучета,вероятно всички са избягали,като него.Дано не пострада,че борбата за госпожицата е жестока.Стоях цял час и ми омръзна.Смятам вече да лягам.
   Гася ламбите,дано няма закъснели тук!
   Лека нощ!

# 218
  • София
Добро утро мили дами!
Да пием неделното кафе:

Днес  Франция празнува.  
14 юли е националният празник на Република Франция – Денят на превземането и разрушаването на затвора Бастилията през 1789 година. Щурмът на разгневените парижани започва около обед и до вечерта крепостта е превзета, а по-късно през нощта е и разрушена. Камъните от стените ѝ са използвани за построяването на сгради и мостове в околността.
Сега на мястото на Бастилията е Юлската колона и   опера.
И една новина от която веднага ще се възползвам, а която от вас иска може също да ме последва към магазина:

Хубав ден и всичко добро.

# 219
  • София
Добро утро!
Снощи заспах с усмивка - Боряна ме разсмя. Joy
Сутринта започвам деня с кафето на НИНКА, с историческите факти от 1789 и пак с усмивка - ще си купя такъв кантар и аз. Grinning
ЯЖКЕ представих си те как си се изправила на сред двора, да чакаш мераклията любовник. Четох и се смях - ти си го отписала, мислиш си, че ще мре, а той - други мисли има в главата. Stuck Out Tongue Winking Eye
ТАНУ, благодаря ти за маргаритките - тези цветя винаги ми създават настроение. Blush
От известно време на перваза на прозореца ми се нареждат гълъби и гукат. Събуждат ме. Не знам какво ги привлича. Храна не слагам там. Защо решиха, че точно на моя прозорец трябва да се събират?
Отивам да сложа кафеварката. После ще измисля какво да правя днес. Сега не ми се мисли.Blush

ПП Да попитам какво правим със срещата? До тук ПИПИ, АЙША и аз. ТАНУ си има много уважителна причина. Grinning ЯЖКА също. Ще се опитам да се свържа с МАМСИ. ( звънях, не успях) А другите момичета? ДИДИА, НИНКА, МЕРИАН, КРАСИВА БЕЛЛА, МАЯ, КЛЕЧКАТА?

Като гледам, май горещините ви плашат. И с основание. Поне мъцнете, та да знам какво да правя - да резервирам или не.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 16:30 от Flo 51

# 220
Уау какво затишие днес  🤔
Здравейте момичета! Simple Smile
Ужасно жега е и явно всеки я бори по свой начин.
Ние вчера от 8 ч сутринта на до 18.30 бяхме все навън. Бяхме цялата дружина, ние всички барабар с най-малкия. Уж гледахме и бяхме на сянка, но жегата наистина изцежда силите и днес не сме си показвали носовете навън. Ударихме го на релакс, е, и малко чистене, готвене, но като цяло активна почивка. Иначе вчера свършихме много хубава работа. Организацията беше много добра и нали сме доста хора, напранихме поточна линия. Племениците са доволни, ние също, какво по хубаво да дадеш едно рамо. Все ще си подпомогнат малко бюджета децата.
Сега съм сложила едни голи сърми и това ще е вечерята. Много приятно ухае, домочадието вэрви напред назад и се облизва Simple Smile
Ами дадох отчет, сега ви чакам да се появите и вие Simple Smile

# 221
  • София
КАССС каза да се появим и ето, аз се появявам. Grinning
Трети опит направих да се свържа с повода на моята инициатива за среща - МАМСИ, но пак не успях. Поговорих с НИНКА и решихме да свиря отбой. Горешините и изригванията са плашещи. Ще чакаме по-добри времена.
Днес завърших почистването на шкафовете е кухнята. Преподредих хранителните запаси, някои с изтекъл срок на годност заминаха в кофата. Доволна съм от себе си. Потупвам се по рамото. Stuck Out Tongue Winking Eye
А вие как се справяте с жегата, правите ли нещо или с книжка на диваната?
БОРЯНЧИЦЕ забравих да те похваля за новия стайлинг - то коса, то обеци, то дантелки по нощницата. Бря чи красУта!
ЯЖКА, ТАНУ-то и ЯНКА си гушкат внучките. Щастливи баби.
Аз си чакам малката унуквица да се прибере от лагер. Трябваше да тръгнат сутринта, а са тръгнали към 15.30. Живи и здрави да пристигнат. Направила съм й панакота за изненада.
Ще гледаме ли довечера финала на Европейското по футбол? Аз съм за Испания.

# 222
  • София
Аз няма да гледам финала. Утре, като стана ще разбера кой е победил. Не съм по спорта.
На климатик сме от сутринта. Пл. почива активно = лежи и се върти в кревата. Аз сутринта излизах, но бързо се прибрах. След обяд си мих косата и после излязох на балкона с таблета докато изсъхне. Той дойде, нещо говорихме и влезе навътре. След известно време реших и аз да се прибера до климатичо. Да, ама не - балконската врата заключена. От таблета не мога да звъня на тел, само месинджър. Звъня му, не го вдига. После на Ани да го търси на моб. телефон. Пак не го вдига. Ми останах си на топличко на балкона и чакам да се завърне от където е. След известно време влезе - човека се къпал. Да, все пак е неделя ....Защо ме е заключил няма обяснение, машинално е станало.
То не, че аз не можех да ритна вратата. Но защо да чупя бравата и после да я оправяме.

# 223
И аз съм тук.
Поливам в градината.
Гледам зеленчуците как жегата ги убива и се ядосвам на себе си,че се занимавам с такива дейности.
Жалко за труда,но той пък е безплатен 🤷🤷
И хем се чудя и ядосвам и онзи ден пак засях краставици и тиквички втора реколта.🤭😁
Поникнали са .Ами зарадвах им се
Луда работа .
Щерката тръгва.
После ще дописвам.

# 224
Увяхва всичко, ала ние пак
 с дебелите глави работим нещо.
Какво да правим с пустия мерак -
 каквото и  да правим е горещо.

Земята е червена от копнеж
 със слънцето се люби   ден и  нощем.
 Това е , ти прави каквото щеш.
 И да работим може ние  още.

Какво като потъва там трудът.
 Като японците сме тука значи -
залудо работи, доде дъхът
 е жив и да отмятаме задачи.

Горещи времена и въздух сух
 не могат да ни  променят главите.
 Това е то, да носиш  още дух
 от онзи, смотания , на дедите.

Гъбке ,ти си виновна, за стиха ,колко малко ми трябва....подтик.

Общи условия

Активация на акаунт