КГБ = Клуб на Готините Баби - 222

• 30 429
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
  • Кубрат/ Пишурка
Ениса, смях се на глас! Много често се случва такава бърканица. Аз скоро писах в една готварска тема по повод пържените филии джиджи папа. И като се започна един разговор къде се използва думата джиджан!
Гъбче, едно време свекър ми обираше ранното грозде и правеше малко вино. Толкова, колкото да дочака новото. Ние сме на север, но щъркелите са си още тук.
И с тези смокини само ми правите скомина! Като изляза утре до магазина ще прескоча и до плод - зеленчук. Дано да има и смокини.

# 661
  • София
Привет, дружки.
Този църковен празник Преображение господне го знам от 47 години. За мен днешния ден е двоен празник. Преди толкова години родих дъщеря ни. Нека е здрава, да има обич и успехи, да мечтае и сбъдва мечтите си, да е удовлетворена от това, което прави.
Вчера разпратих челядта в разни посоки - Сладичка на изток, а щерката и малката внучка - на запад. Бях изчерпана физически и психически. След като толкова време къщата беше пълна и препълнена, сега малко почивка. Е, няма да се размотавам, че доста работа ме чака.

# 662
Фло, честит празник в семейството! Да ти е живо и здраво момичето! Да е обичана и щастлива, да ви е все така радост и подкрепа, както и вие на нея! Birthday Champagne Heart Eyes Heart

# 663
Честит църковен празник! Да ви се сбъднат желанията! Надявам се и моите!
Днес само ще ви прочета, но ще пиша общо. Сутрината от 10 , та чаааак до 13, 30 бях из центъра с една позната по нейна покана. Разходихме се , седнахме на минерална вода в едно заведение, после пак се разходихме и се прибрах доста  изморена. Ама пък с нея си  говорихме доста добре, макар че ни беше за първи път такова излизане. Купих една скумрия, размразих я , изпекох я, обядвах, макар и доста късно. Днес е позволено. Иначе  спазвам постите. НО, нито грам не съм преместила кантара. Не го е срам!
 Сега малко ще легна и дано не заспя!

Малеее! Какви ги написах! Ами като няма нищо друго интересно около мен.

На всички вас приятен следобед и още по- приятна вечер!

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 17:53 от K.A.G.

# 664
Фло, честит двоен празник! Щастие, късмет и любов на щерката и много радост на цялото семейство! Наздраве Wine Glass

# 665

Честит рожден ден на щерката Фло,   и на теб, че си родила това момиче, да те радва и  подкрепя. То  има разлика от син и  дъщеря, който има двете знае.
  Да е здрава и наистина удовлетворена от живота си.  И да продължава традициите ви.

Моите малчовци идват в неделя, за 7-8 - 10  и нататък дни ,дано устискаме ,че тати има работа и  не може с тях да работи.
  Чичо  е тук, няма къде да бяга ,вечер ми трябва да карат колело и тича по тях, че е трудно за мен.
 Той  е на нова работа ,държавна ,дано му хареса.
 Ами моето условие, моля се ад ги предавам живи и здрави ,цели ,нататък какво домашно си носят,  явно не е написано още, ще опитам да ги накарам да довършат задачите си и четат , другото е ясно - пред екрана, дано хапват поне.
 Тану ,пропуснах те с внука ,няма страшно , по-добре подготвен, отколкото муха без глава в трудно време ,но дано не става трудно. Синът на кмета ни отиде военен, предполагам да учи, че то армия няма наборна.  И това е  професия , беше на уважение ,дано е  и сега.

Друго забравих какво, че ме мързи ви казах ,не знам какво им се прави. И нищо не правя май.  Въртя се тук-там.

# 666
  • София
Привет!
Днес ходих в  църквата, която има храмов празник - кв. Лозенец София.   Службата се водеше от  патриарх Даниил.
Имаше много хора и много млади хора, което ме радва. Две маси бяха отрупани с грозде - повечето бяло, но имаше и червено "Кардинал". Много вярващи не ядат грозде преди да е осветено на Преображене.
Фло,   прекрасен празник имате в дома си. Родила си на Свят ден.
Най-хубави пожелания за дъщеричката ти. Да е здрава, щастлива, успешна и благословена.

# 667
Изследване заключи, че е болезнено да се мисли.
Това вече не е шега, заглавие от 24 часа. Американски учени го установяват, сега за да си улесним живота, предлагам да караме на каквото и както ни кажат, за да не ни боли. Припадам!

# 668
Хахаха. Много боли , но не знам кого.

# 669
  • София
Изследване заключи, че е болезнено да се мисли.
Това вече не е шега, заглавие от 24 часа. Американски учени го установяват, сега за да си улесним живота, предлагам да караме на каквото и както ни кажат, за да не ни боли. Припадам!
Ами Да,  американските учени това ще ни препоръчат, а в скоро време и да не дишаме, но да се сражаваме с тяхното въоръжаване.
Аз пък ви препоръчам това което казва Фройд:

# 670
  • Кубрат/ Пишурка
Гъбче, сега се сетих, че свекърът наричаше това вино ач арман. Това ще рече преди харман. Някоя от жените вземала първия сноп при жътва. Изчуквала го на хармана и приготвяла хляб, който да стигне до новия хляб. Така и с виното.
Фло, честит празник в семейството! Да ти е жива и здрава щерката!
Тану, да ти е успешен студентът!

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 19:36 от Янче-то

# 671
Фло ,честита и благословена да е Елица!  Всичко ,което ти желаеш за нея  да се случи - здрава, успешна и обичана!
                 Тану , успех на внука!

# 672
  • Вила Великула
Ето, че имаме отново празник.  Честита да е Елица.
Успех на внука на Тану. И не се притеснявай. Детето знае какво прави. Моя син като учи гражданска специалност-сега го мисля в това неспокойно небе.
Ениса, написаното ми напомни на коментарите след някоя новина в Дир.бг
Скоро не са се появявали Яжка и Клечица.

# 673
Фло,честита да е щерчицата ви!
Любов и обич,успехи и късмет!🍀🌻🌼🌸🎈🎈🎂🥃🥃

# 674
Сега видях, че имаме  дъщеря - рожденичка на Фло. Жива, здрава, успешна и щастлива да е!

Общи условия

Активация на акаунт