КГБ = Клуб на Готините Баби - 222

• 30 424
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мили момичета, първо да ви благодаря за хубавите пожелания към Елица. На този ден всичко изречено се сбъдва. Дано да е така. Заедно сме, споделяме си, ще ви кажа. Blush
До обяд ми беше разпределено времето до минута.
Сутринта още в 8.00 дойдоха внучетата на МЕРИАН. Е големи са сладурчета. Не се страхуват никак, но те са идвали и преди. А каката, която на есен ще е първокласничка е много грижовна. Извадих й едно млечно зъбче, да видим сега Зъбната фея как ще се разплати. Grinning
Втора задача ми беше да се отчета в Касата. Свърших и това. После отидох да капарирам кабинет за щерката - от септември започва работа. Кабинетът е страхотен. Съвсем подходящ за целта. Първата мисъл. която ми мина, на огледа беше - аристократичен. Аз също ще го ползвам. Бързо взехме решението. После при един приятел, донесъл ми беше плодове от вилата си. Прибрах и тях. От там в Еконт - нещо получих, друго изпратих. Бързах да се прибера, защото чаках Спиди - едни калъфи за кухненските столове. Пълен провал - изобщо не е това, което беше на рекламата. Да видим сега как ще ги върна. След всичкия този маратон обядвах и полегнах - уж за малко. Мислех да продължа с подреждането, е да, ама не. Толкова ме размързя, че изобщо не станах да работя, а само до кухнятя и обратно на диваната.
Хайде лека нощ. И утре е ден! Сега приятни сънища. Hug

# 676
  • София
Добро утро мили приятелки!
Да пием днес кафето на Надеждата:
Прекрасен да бъде деня ни и не само днес, а винаги да сме въоръжени с надежда. Пожелавам на всички ви, защото:

Всичко добро ви желая.

# 677
Фло, да е честито детето ти!
     Аз нощес спах на пресекулки и сега май ще си доспивам. Мързи ме и кафе да си направя даже.
    Божкееее, в 6.30 съм писала, не съм го публикувала...
      Хайде вече добрютро с кафе

# 678
  • Вила Великула
Добро утро.  Нека има надежда. Тя много помага.
Тетка и аз не успях да спя добре, но нямам опция мързел. Пия кафе и отлитам на тръстиката.

# 679
Фло, честита да е дъщеричката ти!

Тая сутрин се излюпих рано-рано. До преди малко поливах, но ми стана студено. Все едно не е август, а септември.
От утре може би и аз ще се "обзаведа" с внучка. Зависи от нея, че има доста разнообразна програма при тях.
Но на една моя съседка "столичното внуче" е дошло и няма да скучае и тук. Или поне така се надявам.
Хубав ден на вас, а аз отивам да дополея зеленчуковата градинка. Китките - довечера.

Клечииии!!!! Къде си?

# 680
  • София
Добро утро, ранобудни момичета, НИНКА, ТЕТКЕ, ПИПИ, ТАНУ!
ТАНУ и ТЕТКЕ, благодаря за поздравленията.
Днес съм решила да съм работна. Има надежда в деня на надеждата. Grinning
Първо кафето и вашата компания, и после работата.
Да ви спори и на вас, това което ще правите.
Тези дни говорих с КЛЕЧКАТА. Жива, здрава, добре са с принц Чарлз.

# 681
Отивам до банкомата, да си видя надеждата реализирана ,трябва да напълня хладилника.

# 682
  • София
Малко поработих, сега кафе пауза и един виц, за надеждата и още нещо. Stuck Out Tongue Winking Eye
Гошо пита Тошо, защо винаги е весел и усмихнат.
Тошо му отговаря: Пускам си редовно тото фиша. Чакам тегленето и през това време живея с надеждата, че може да спечеля. И така всяка седмица.
Гошо също започнал да играе тото. Един ден жена му му казала - гледам те от известно време, много си весел, подозрителен си ми. Той отговорил - виж сега жена, от няколко месеца живея с една надежда...А тя го прекъснала: Това ли било? Аз се чудех как да ти кажа, че от година живея с един Иван. Joy
Хубаво е това седмо число за нас, пенсионерите. Любим звук ми е, когато изписука телефончето...
Изпих си кафето, написах мейл на фирмата доставчик на глупавите калъфки за столове, сега пак се захващам с работа.

# 683
Здравейте, здравейте!
Няма да се извинявам, няма да се оправдавам - благодаря, ви че ме мислите и споменавате.
Знаете, че живея с млад и красив мъж Simple Smile - едногодишен - пълен с обич и енергия, но на моменти и невероятно капризен и своеволен, та се старая да му угаждам, да го обгрижвам и забавлявам Simple Smile . И за двамата е удоволствие да се разхождаме, да се учим на разни неща и да играем с топки, но аз освен това и други домашни задължения имам, та използвам момента, когато той си почива да си върша и другите работи Simple Smile.

Някои неща съм прочела, някои  не съм, в момента, когато чета съм съпричастна с вас, после забравя, но ми е скорошно и помня за -
рождения ден на голямото момиче на Фло, и  за новото поприще в живота на внука на Тану - много здраве и късмет им желая! И Дидиа ако не съм поздравила, за четвъртото поколение кандидат -юрист, поздравления! Много успехи !

Ей за т'ва не пиша, значи, щото като не пиша веднага, след прочитане на нещо, което е важно и после го забравя, а не бива да е така, но шматарошка му работа.
Иначе всички ви мисля с най- добри чувства, но на този етап, ми е по- лесно да общувам в живи контакти, отколкото писмено
Моля за разбиране!

От вчера си имам и 8 годишно момченце на гости, та вече са ми две момченца в къщи - двойна радост, но и двойни грижи, но определено щастието е повече Simple Smile
Хубав ден ви желая!
Да ви е спокойно, ползотворно и поне веднъж нещо да ви усмихне!
Ако не друго, поне моето бърборене да ви е усмихнало Simple Smile .
Поздрави !

# 684
Добър ден!
И аз ви поздравявам с деня на  НАДЕЖДАТА! 
Нина, от теб научавам за  тези неща. Благодаря!
Имам си и аз една надежда да се случи нещо, ама все не се случва.  Та май почвам да я губя.

Хубав ден на всички!
Бо_ряна ще бъде реализирана твоята надежда. Сутринта телефонът ми прати сигнал, че стипендията е преведена по сметка. Значи  са  точни.
Клечи и Тану,  хубави емоции с гостенчетата ви !
Пипи, Фло, успешен ден и на двете ви!
Фло, сетих се да попитам Меги обажда ли се?

Аз пак си направих  доматена каша  с  добавка 3 панирани само с  брашно пържени чушки .  Това ще е и за  обяд и за вечеря. 
Продължавам с пълната си свобода. Днес съм у дома и ще правя компания на Тетка да мързелуваме.
До скоро!

# 685
Хайде отново обедно здрасти от мен Simple Smile

Не че  има нещо ново и интересно покрай мен, но пък ми е хубаво да бъда с вас и поне да поздравя Simple Smile
Клечи, радвам се, че се появи и не зачезвай толкова дълго, мислим те Kissing Heart
Хубав да е денят ви момичета, кой с каквото - с кучета, с внучета, с битовизми, но нека е хубав и не забравяйте надеждата, няма да се даваме и няма да я губим! Heart

# 686
  • София
Пак да надникна при вас. Все някоя се е обадила и има нещо за четене.
На мен днес ми спорИ, свърших заплануваното, но имам още сили и най-вече желание за работа. Уууу, я пък КАГ и ТЕТКА какви са мързелани. Stuck Out Tongue Winking Eye( нали не помните, че вчера цял следобяд и аз мързелувах Sunglasses), ама днес съм работна.
КАГ, питаш ме за Маги. Пратих й снимките от Панагюрище - цяла седмица никаква реакция. Не ми се обади и за рождения ден. Изпратих армагани на баба й и дядо й, на семейството й - също никаква реакция. Очаквах поне на Елица да се обадят родителите й и да кажат едно Danke. Не се обадиха. Ние не сме я гледали заради едното благодаря, но все пак...Изпълнихме си натресения ангажимент към Фондацията, издържахме геройски, но сега пред вас си признавам, че деди, реалиста, както обикновено беше прав. Ние с щерката сме по емоциите и фантазиите. Grinning Някои биха казали - глупави сте, направили сте го, що не си гледахте спокойствието, или имали - дали, и кой знае още какво. Не бих направила такъв коментар. Не сме материални хора. Ръководихме се най-вече от човещината. И не съжаляваме. Все пак детето научи български, каза, че България е много красива, че имаме хубави празници и българската кухня е по-вкусна от немската. Задачата на проекта Обмен е изпълнена. Grinning Всичко друго са мелачи ( дреболии), както казват руснаците. Blush

# 687
Добър ден от хотела на баба и деди! Снощи пренощувахме в Пловдив и като се наспа пИятеля потеглихме за Созопол. В 13 ч. ни настаниха, до 14 бях оправила багажа и сега здраво наплескани със слънцезащита топим дупето в морето. От утре режимът ще е друг, но днес е така.
Солени поздрави!

# 688
Мелочи,хм, хубави мелочи, почти година отглеждане на непознато дете.
 Кой както разбира нещата, не съм по многословните благодарности,
 когато са към мен, има такива моменти , изпитвам някаква досада, какво толкова, неудобно ми е да слушам. Смятам, че  и другите са така ,с малко думи е достатъчно, няма нужда на колене да пада някой. Но  то се усеща със сърцето и от сърце ли идват и  една дума. Поне проформа би трябвало нещо, явно знае  празниците ви ,но  и без празник толкова скоро не се забравя добрина, щеше да е  някъде да го подхвърлят  насам-натам , ако не беше при вас. Не сте му семейството ,но е като в приемно, не е в детски дом било немило недраго.
 Както и да е  ,може ад е заето детето ,може да е счупило , изгубило телефон. но сигурно има памет за адрес поне.  И картички пътуват.
 Оправда го, сега по задачи. Аз нищо не правя ,лошо ми е , знам, че ще мине, неподвижно и по гръб е решението.  Залитам на една страна, вестибуларния нещо трака. Минава .
 Трябва да предприема нещо ,че нападат  ,  наближава, трябва ад издържа, да помогна , че е  зор там.

# 689
Фло, прочетох и просто не се сдържах. Ами възмутена съм. Мисля, като Борянка, не е нужно поклони до земи, не е нужно от кой знае какво, но едно елементарно "благодаря и как сте", дето викат бабите -  от чужда срама. Надявам се да има някакво обяснение, в смисъл причина за това мълчание, силно се надявам, но ако няма, жалко за тези хора..... Вие сте доволни и се чуствате добре и удовлетворени, че сте направили едно добро, а направеното добро винаги се връща, вярвам и знам от собствен опит. Не е задължително да се върне от този на когото си направил, но се връща. За въпросните хора обаче, пак ще кажа, жалко.
Ениса, поздрави на пИятеля! Осолете се, насладете се на всичко! Весело да ви е! Heart Eyes
Борянка, няма да се даваш! Мобилизирай всички сили, пък като дойдат  малчовците, колкото и да е трудно и те ще ти влеят малко сили. Децата  изцеждат, но и зареждат! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт