Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 609
  • 823
  •   2
Отговори
# 180
Да похваля Тему, дано остане така. Предната ми пратка я пуснах на 28.06 и я взех на 7.07. Следващата е пусната на 1.07 и вече е в кутия но утре ще си я взема. И двете пристигнаха с BOXNOW.

# 181
Естествено, че имат първоначалния метод на плащане, по другите сайтове е същото - ако сте платили с карта и връщате, ви връщат парите по карта. За тегленето повторно не мога да кажа, аз зареждам револют само с необходимата сума за поръчката Heart Eyes, не оставям пари там.
Сега пак направих поръчка с кредита от камерата, ужас, няма край

# 182
Преведени са ми парите.
Много са точни, браво!

# 183
Claimcredit пишете в търсачката и излиза колело. Там се падат уж различни проценти, но винаги ги променя финално на 30%. Повече и по-малко от 30% не съм получавала.
И на мен дава изтекла оферта.

# 184
Много странно… явно е избирателно. Примерно на майка ми й дава постоянно да избере 3 или 6 безплатни продукта, ако направи поръчка за 26 лв примерно. Тя до сега не е поръчвала и явно искат да я зарибят. Отделно получи онези ваучери, които (примерно), ако направиш 50 лв поръчка, ще получиш 20 лв отстъпка. На мен пък такива никога не са ми се падали и си играя само на това колело, за да ми възстановят 30% от направена поръчка.

# 185
А където няма кутии как ще е връщането? Явно няма да може да се връща... 
Колело с проценти никога не ми е излизало, само с купоните.

# 186
И на мен. Два пъти, само с купони.

# 187
  • Пеликания
На вайбър ми изпратиха кода за отваряне на кутията.
На Вайбър не пращат ли кода за вземане на пратка?
Връщах миналата седмица през BoxNow, като заявих връщане на два артикула от две различни поръчки и ме попита дали искам да ти пратя заедно. След като се съгласих и излезе документ с артикулите, които искам да върна и товарителница. Написах номера на поръчката за връщане и ми отвори кутия, в която поставих продуктите.
Скрит текст:

# 188
  • SF
Заявяваш на Temu, че искаш да връщаш нещо и те ти отварят кутия или Boxnow? Близка или далечна кутия отварят?
Дано да не ми се налага да връщам. Със Спиди стана лесно.

# 189
  • Пеликания
Заявяваш, че искаш да върнеш нещо и ако си го искат обратно Ви генерират товарителница. След това отивате при която искате локация на BoxNow, въвеждане номера на поръчката и Ви се отваря кутия, в която поставяте артикулите.
Но мисля, че в заглавния пост също е описано.

# 190
  • SF
Два пъти ми намаляват нещата, които съм купила, но вече не ми предлагат да ми върнат парите по карта. Само като налично салдо ми предлагат. И при предишната поръчка беше така. Веднъж ми възстановиха сума като пари в картата и всички останали са само като салдо.

# 191
Тия са големи сладури. Пращат ми имейл пратката като не влиза в кутиите на BoxNow да съм я върнела в техен магазин 😃

# 192
Тия са големи сладури. Пращат ми имейл пратката като не влиза в кутиите на BoxNow да съм я върнела в техен магазин 😃
от скоро попаднах на темата, много ми е полезна и за това ще си позволя да пиша, преди седмица имах голям екшън с емаг точно, защото трябваше да върна продукт, които получих счупен и след големи разправии ми обясниха, че щом е малка кутията, която ми се отваря за да върна продукта на екрана можело да се избере по-голяма, да знам че говорим за различни доставчици, но от тук ми възникна въпроса дали и BoxNow не предлагат на екрана да се избере по-голяма кутия

# 193
Есми, на мен от корекция на цената ми връщат парите само като кредит, нямам опция за карта.
Само за върнат артикул имам избор къде.

# 194
два бюджетни продукта:
https://share.temu.com/7X5GzjUdNVA дамски сандали №40 (дължината на ходилото е като за №40, не за №40.5), 10.67 лв.
Скрит текст:
https://share.temu.com/U4hrkRt8XhA сива ученическа раница, препоръчвала съм я и друг път в темата, много удобна и добре изработена, 10.69 лв.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт