Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 647
  • 823
  •   1
Отговори
# 195
И на мен само като салдо ми го връщат и се въртя в омагьосан кръг. Искам да го зануля и да се спра с поръчките, но все имам някой лев там.

# 196
  • София
Вчера съм 18 ч. върнах пратка в Boxnow, отворих с номера на поръчката. В 20 ч. получих съобщение от банката, че имам връщане от Тему, само че още не е минал счетоводно. Ето какво са ми писали от Тему:
Because of your good shopping history, we initiated a full refund for 2 items when you dropped off your return package. We have issued your refund. This is an advanced refund. lf we don't receive the return items, we may charge your original payment method.
Само да попитам как се очаква да си дръпнат пари, ако не им върна нещата или не са в добро състояние?

# 197
  • В градината...
Вчера ми пристигна закъснялата пратка, за която в сайта имаше отбелязване за неуспешен опит, без такъв да е правен. Вчера получих имейл от Тему с извинение за късната доставка и ми дадоха 10лв., които приспаднаха от новата ми поръчка. Сега ще си имам памучна хартия за акварели само за 4лв.

# 198
  • При децата ми
Здравейте,

Има ли кодове за Тему? Снощи моя близка направи поръчка за 65 лв. и се чудех дали имат кодове. И още какви са ви впечатленията от сандалите им?

# 199
Сандали поръчах преди няколко дни. Очаквам ги и ще изкажа мнение.
Здравейте,

Има ли кодове за Тему? Снощи моя близка направи поръчка за 65 лв. и се чудех дали имат кодове. И още какви са ви впечатленията от сандалите им?

# 200
  • София
В темата има отзиви за различни сандали. Има информация и за кодове.

П.П.
Имам много интересни ъпдейти. На 9 юли в 20.30 ч. пратката ми е минала митница. И след малко - на 9 юли в 23.00 ч. е предадена на митница.

# 201
В темата има отзиви за различни сандали. Има информация и за кодове.

П.П.
Имам много интересни ъпдейти. На 9 юли в 20.30 ч. пратката ми е минала митница. И след малко - на 9 юли в 23.00 ч. е предадена на митница.
Предали са я на куриера. Сега трябва да стигне до склада им и да бъде обработена.

# 202
Аз имам едни сандал, много удобни, но бързо тръгнаха да се късат каишките. Даже им направих рекламация и още ги нося чат пат наблизко, че поне да ги доскъсам и хвърля. За мен не си струва да поръчвам от Тему обувки, за 40 лв си взех ест кожа сандали от тук

# 203
  • Асеновград
Имат обновление на сайта при проследяване.

Това преди не излизаше.
И сега ми дойде кода за Бокса и в Тему на Проследяване заедно с адреса на кутията, не само на съобщение.

# 204
  • нейде там, където ....
Вчера ми пристигна закъснялата пратка, за която в сайта имаше отбелязване за неуспешен опит, без такъв да е правен. Вчера получих имейл от Тему с извинение за късната доставка и ми дадоха 10лв., които приспаднаха от новата ми поръчка. Сега ще си имам памучна хартия за акварели само за 4лв.

Може ли линк за хартията, моля?

# 205
Вчера направих поръчка, от единия артикул нямаше желания от мен цвят, днес вече се е появил, дали могат да ми го сменят. Поръчката все още не е изпратена.

# 206
Ако все още е възможно и ви дава опциите, отменете го и след това си добавете желаното. Но мисля, че  добавянето беше до 8 часа.

# 207
  • софия
Защо от темата се трият постове за куриерите, които доставят поръчки от Тему?

# 208
Някой поръчвал ли е магнитни мигли и да е доволен(не от тези с очната линия,а с щипката ,с която се слагат).

# 209
  • Асеновград
Защо от темата се трият постове за куриерите, които доставят поръчки от Тему?
Къде е трито? За триене не трябва ли администратор на сайта да го направи?

Общи условия

Активация на акаунт