Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 48 698
  • 823
  •   1
Отговори
# 300
Аз намирам само този номер +359070070744
 И ми дава,че разговора не може да бъде осъществен.

Махнете една 0, след +359

Или наберете
070070744

Аз звънях, не вдигнаха, но после ми върнаха обаждане. Междувременно бях писала и на имейл, отговориха почти веднага.

Горгонзола,
Да, ваучерите им имат супер кратка валидност. Не може да се споделят, обаче. Друг може да ги ползва, само ако влезе във Вашия профил. :/

# 301
  • софия
0700 е импулсен телефон. Не препоръчвам да се ползва.

# 302
Здравейте, записвам се и аз с поредна поръчка от сайта. Поръчаката е от 04.07, пристигна днес с Box Now.

https://share.temu.com/j6G3lrxb2NA - блуза, хубава материя, поръчах точен размер и ми е добре.

https://share.temu.com/lG8gFbjdeZA - плисирана пола, отново точен размер, харесва ми като качество и изработка. Благодарности на съфорумката, която сподели линка в друга тема.

https://share.temu.com/zMK5v92AEsA - пижама, поръчах по-голям размер, защото предпочитам да е по-свободна. Материята не е нищо особено, изглежда ми някак като плюшена, но е тънка.

Чакам още една поръчка, пусната преди тази. Отново пътува с Бокс Нау.

От предишни поръчки съм доволна от този бански - https://share.temu.com/GOujGizAjZA
И тези подложки, поръчах два размера от тях и ги използвам активно вече месец - https://share.temu.com/PpjYhNWxUuA

# 303
И моят поръчка ще дойде с Boxnow. До блока ни има Sameday, но кой знае накъде ще ме засилят с тези Boxnow. 🙄

# 304
  • SF
На Околовръстното?

# 305
  • София
Като видиш коя кутия е предвидена, ако не те устройва, им звънни и пренасочи.

П.П. Сега отворих сайта на Бокснау и гледам, че поръчката от вчера ще се наложи да я пренасочвам. После ще им звънна.

П.П.2
Обадих се и след половин секунда получих съобщение във Вайбър, че е пренасочена.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 16:35 от milenaka

# 306
БоксНау са по-добрите. Не знам какво се шашкате къде ще ви пратят пратката. Звъните още преди да е дошла и за секунди сменят кутията. Вижте в сайта им къде има кутии близо до вас. Даже не казвате номер на товарителница. Само по телефона ви намират пратката. Сеймдей като чета са ужасни, за това че тук с БоксНау няма драма.

# 307
  • София
БоксНау са по-добрите. Не знам какво се шашкате къде ще ви пратят пратката. Звъните още преди да е дошла и за секунди сменят кутията. Вижте в сайта им къде има кутии близо до вас. Даже не казвате номер на товарителница. Само по телефона ви намират пратката. Сеймдей като чета са ужасни, за това че тук с БоксНау няма драма.
А, моята още не е излетяла от Китай и ми я пренасочиха Smile

Иначе със Сеймдей нямах проблем с предишната.

# 308
Да, може веднага като получите известие, че пратката ще е с БоксНау да се пренасочи. Никаква драма с тях. Даже не казвам до коя кутия искам. Те виждат от предната. Между другото в сайта ми излезна нова кутия в близост, за това че проверявайте. Може би се разрастват и слагат кутии на още места.

# 309
И на мен БоксНау са ми предпочитаните куриери. Пренасочва се лесно, не се чака на опашки и са прилично бързи. Единственото нещо, което не ми харесва при тях е, че кутиите са разположени без никаква защита и много се нагряват през лятото. Това обаче не е голям проблем при пратките от Тему, ако не се поръчва евентуално козметика, за която не е добре да се съхранява на висока температура. Скоро си бях поръчала контактни лещи с доставка до БоксНау и при първа възможност си ги взех, но пак се наложи да изхвърля едната. Разбира се, може да няма нищо общо с температурата в кутиите, но май е хубаво да се замислят повече къде ги разполагат.

# 310
  • Асеновград
Предпочитани, докато не получите празен плик в бокса............... Трета седмица няма отговор от Боксноу какво се е случило , и защо в бокса имах празен плик. При куриера можеш да провериш и най малко няма да ти връчи празен плик а с боксовете нещата са съвсем различни. След малко ще им пиша няколко реда да видим ще има ли отговор, в крайна сметка върнатата сума от Тему не е решение, при условие, че за същите пари няма как да се поръча пак същата стока, а за чакането отново да не говоря. А и за нещо скъпо едвали така лесно ще върнат пари, ако липсва.
Имала съм такъв случай с Алито 250 $ беше поръчката не пристигна, Пощите дадох официален отговор, че пакет с такъв номер не е влизал в България, и пак не върнаха парите.  Със Спиди ми беше спокойно има комуникация, сега с тези боксове и с двете фирми не е добре, иди доказвай че нещо липсва. По зле и от Пощите.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 20:54 от Panayotu

# 311
Предпочитани аз има предвид пред Сеймдей. Разбира се, че бих избрала Спиди, но нямам такава опция. Експрес Уан пък са също толкова ужасни. За това БоксНау са си добре. А инциденти винаги могат да станат при всеки куриер - дори Спиди и Еконт. За празен плик ще им потърсиш сметка, но ако има нещо счупено, липсващо - всякак си е разправия, с който и куриер да ти се случи.

# 312
И при нас кутиите на BOXNOW са разположени на мнооого слънчево място, а скоро очаквам да ми доставят пратка, в коята има 2 червила.  Чудя се в какво ли състояние ще ги получа ....

Вече бях писала, че една от предишните ми поръчки беше преместена в зелен плик на BOXNOW, а оригиналния плик на Тему липсваше. Какво щеше да стане ако трябваше да върна нещо?

# 313
  • София
Пликът от общата пратка не ти трябва за връщане. Там ти трябва само пликът от конкретната стока, която ще връщаш.

# 314
С баркода.

Общи условия

Активация на акаунт