Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 754
  • 823
  •   1
Отговори
# 510
Да, кредита автоматично го добавят. Минималната сума я смятат без него.

Esmee, аз вчера без проблем свалих в пдф товарителницата и я пратих на мъжа ми в имейл да я ми я разпечата. Не е имал никакви проблеми и защити.

# 511
  • SF
Ами, добре. Аз имах големи затруднения. Но успях и пратих.

# 512
Да, важното е, че си успяла. Просто се изненадвам какви са били тия защити.

# 513
И при нас има защити и не може лични документи да се разпечатват. Затова и не пробвам. В ПДФ и в книжарницата във блока.

# 514
Явно защитите са ви от служебните компютри, а не от Тему.

# 515
  • София
И във фото може да се разпечатват.

От Бокснау са ми взели пратката от митницата, да видя кога ще я доставят в кутия. Най-ранната дата според Тему е 23-ти.

# 516
Здравейте,
Взех този панталон. Някоя друга дама от тук също го имаше. От коя страна е ципът - от ляво или от дясно?

https://share.temu.com/NLysUerOrIA

# 517
Рошличка, опитах се да си представя един мой стар панталон. Мисля, че страничния цип трябва да бъде от ляво по принцип.

# 518
  • Асеновград
Здравейте,
Взех този панталон. Някоя друга дама от тук също го имаше. От коя страна е ципът - от ляво или от дясно?

https://share.temu.com/NLysUerOrIA
От дясно, набора е на гърба. Колана отпред е без набор. Имам три цвята и този е най добрия като материя.

# 519
Явно защитите са ви от служебните компютри, а не от Тему.

Не от Тему, разбира се.
Но в предната фирма можеше всичко да се разпечатва.

# 520
Защото по мненията на Esmee останах с впечатлението, че проблема идва от Тему, но може би аз не съм разбрала.

# 521
  • София
И във фото може да се разпечатват.

От Бокснау са ми взели пратката от митницата, да видя кога ще я доставят в кутия. Най-ранната дата според Тему е 23-ти.
И вече е в кутия.

Ами като гледам засега и Бокснау, и Сеймдей са ми предпочитан вариант за доставка, но на Сеймдей имам две кутии наблизо, като и двете са на 1-2 минути пеша.

# 522
Аз вече съм без забележки към Бокс Нау. Даже по-удобно ми е от Спиди.

# 523
Минавам да се похваля, че на 12-ти си направих поръчката и сега получих смс, че е в бокс нау. Simple Smile Очаквах да дойде другата седмица.
Надявам се да не ми е полу-празно пликчето, утре като отида да я прибера, че тук се начетох на препатили хора.

# 524
Аз вече съм без забележки към Бокс Нау. Даже по-удобно ми е от Спиди.

Единствено късия срок е проблем. При Спиди и Еконт са 7 работни дни (не броят събота и неделя) и дори да си една седмица на почивка, пак ще успееш да си вземеш пратката в срок. Тук трябва да ангажираш някой да ходи до конкретната кутия, която на него може да не му е удобна.

Общи условия

Активация на акаунт