Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 748
  • 823
  •   1
Отговори
# 495
Къде от приложението мога да видя продукти, които съм запазила в любими от иконката със Heart?

# 496
  • Пазарджик
Къде от приложението мога да видя продукти, които съм запазила в любими от иконката със Heart?

# 497
  • Пловдив
Момичета, помагайте!!! Ще връщам артикул, направих заявка, но нямам принтер. Дава ми, като опция да принтирам на автомата на BOXNOW. Някой има ли опит? Обяснете, като на руса😊😊😊Благодаря.

Аз си го свалям на флашка и отивам в копирен център.

Да сте попадали на такива торбички /руло/, каквито има при зеленчуците в големите магазини. Като търся ми излизат само като за сандвичи.

Има и в "метро".

# 498
  • софия
Не препоръчвам да купувате от Тему (вече), защото използват Sameday България, които не доставят пратките а на случаен принцип изпращат в някакви улични кутии без дори да те питат.

Даже предлагам всички ощетени от Сеймдей да подадат жалба
https://www.kzp.bg/bg/elektronna-forma-za-podavane-na-zhalba-signal/
Не виждам какво основание мога да посоча в жалба към КЗП, но не съм се задълбочавала в условията на Тему за доставка.
Иначе за Сеймдей пишем от няколко месеца. Не са проблем за малките градове, където има малко местоположения. В София е кошмарно за някои (други са ок да минават 5+ км с ГТ в жегите, не било проблем). Аз лично съм мрънкала в чата на Тему и съм давала отзиви за тези. Все пак трябва да има някакъв нормален периметър спрямо дадения адрес за доставка, в който да се доставя пратката. 5+ км на другия край на града е извън моите представи за нормалност.

# 499
Здравейте! Наистина ли се получават тези ваучери за 200/300лв? Каква е уловката?

# 500
Здравейте! Наистина ли се получават тези ваучери за 200/300лв? Каква е уловката?
Уловката е, че ваучерът не е за 200лв отстъпка от примерно поръчка на стойност 200лв, а разбит на малки ваучери от по 20, 40 и т.н. лв, като условието е да поръчате над определена сума, която със сигурност трябва да е над 40-50лв.

п.п: Намерих един скрийншот, даже още по-зле

# 501
  • София
Аз съм в София и за момента Сеймдей ми е най-предпочитаният начин за доставка.

# 502
На ориентирания етикет пише Товарителница и срещу нея дата на издаване. Нямам номер на товарителница .
Проф. Цветан Лазаров също не се чете

Ти заяви ли връщане в самата поръчка, Есми?
Като заявиш, попълваш причина за връщане - за всеки артикул, който връщаш, и Тему ще ти каже иска ли си нещата, или не. Ако ги иска, ще ти генерира стикер за връщане, който трябва да разпечаташ и да залепиш на пакета. На стикера има номер на товарителницата. Този номер го въвеждаш на екрана на Бокс Нау и ти се отваря кутия.

# 503
Заявих и аз първо връщане. Ще разпечатам товарителницата, обаче някои казват, че можело и от кутиите да се разпечата този стикер. Т.к ходих днес да взимам 2 пратки, огледах кутиите и не видях от къде може да се разпечата, та ще го разпечатам на хартия и ще го лепна с тиксо. Вие в какви торбички опаковате пратките? Сега имам две нови пратки и ще отворя внимателно пакетите и ще ползвам едната. Новата товарителница ще лепна върху старата.
И още един въпрос. Не видях къде мога да обединя връщане от две пратки. Уж гледах, следях стъпките, но не успях и накрая генерираната товарителница ми е само за нещата от една доставка.

# 504
Тия гъбички за съдове вършат ли работа? https://www.temu.com/bg/1pc-kitchen-magic-sponge-brush-melamine- … d42-bba8-ebc357c3

# 505
Зависи от дисплея на кутиите. На нашите няма опция за разпечатване. Само за въвеждане на код.

# 506
  • Стара Загора
Здравейте, пристигна ми първата поръчка от сайта. Не съм възхитена. Има смачкани продукти, други счупени - като например протекторите за телефон, а трети - липсват. Къде мога да пиша, за да ми възстановят сумата за липсващия артикул?

# 507
Поръчах неща за парти - балони, стойки, салфетки, чашки, чинийки, сламки. Доста са добре нещата. Очаквах по-китайски, но са екстра. Стойките за балони не съм ги сглобила. Ще ги видя тия дни. Балоните изглеждат ок, но не съм надула да пробвам. С тях поръчах и помпа за балони, но е толкова паянтова и нищо не върши, че ще я връщам. То за 2 и нещо какво съм очаквала. Сега ще търся нещо от тук. Ще връщам и още неща, които май няма да ми влезнат в употреба. И аз като съм поръчвала съм спала някъде 😃 Като цяло съм доволна.

# 508
  • SF
Ти заяви ли връщане в самата поръчка, Есми?
Като заявиш, попълваш причина за връщане - за всеки артикул, който връщаш, и Тему ще ти каже иска ли си нещата, или не. Ако ги иска, ще ти генерира стикер за връщане, който трябва да разпечаташ и да залепиш на пакета. На стикера има номер на товарителницата. Този номер го въвеждаш на екрана на Бокс Нау и ти се отваря кутия.

Да, да, всичко стана така, както ми казахте. Заявих връщане и те ми пратиха етикета.
Проблем видях с това да го пратя на служебен мейл и да го принтирам в работата, защото е защитен и трябваше да се логвам отново и т.н. Не си знам паролата за фейсбук, а съм влизала с фейсбук и от там стана кашата.
Нищо! Принтирах го, опаковах и оставих в Бокснау.
Те пък ми написаха, че ще ми върнат сумата след 5-14 дни и така...

# 509
  • София
Не знам какво стана, но току-що пуснах поръчка за под 22 лв., при лимит 25 лв. Видях, че са намалили една рокля, която бях харесала, появи ми се купон за 80% отстъпка, добавих още няколко неща и с тях сумата стана около 35 лв с приложената отстъпка. Как след това стана под 22, не знам, но потвърдиха, че я приемат Thinking

П.П. Разгадах го. Добавили са и баланса по кредита.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 10:34 от milenaka

Общи условия

Активация на акаунт