Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 079
  • 823
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Този, който е пуснал снимките на комплекта от две части, или се е объркал, или е излъгал нарочно. Ето го комплектът – https://share.temu.com/Ulig7jUmiZA
В отзивите има снимки на клиенти и като гледам отговарят на обявата на търговеца.

Това го взех от фейсбук. Не знам дали е нарочно. Иначе и снимките в ревютата са зле.

На мен моделът въобще не ми харесва и даже на манекенката ми изглежда зле, но това е съвсем друга тема. Въпросът е, че очевидно твърдението във фб е лъжливо – нарочно или случайно. Ясно е, че Тему и Шейн бъркат в здравето на много бизнеси, дори тук, в темата имаше доста елементарни опити за манипулация. Реагирам срещу това – обидно евтините опити за манипулация. Не че стоките в Тему са върхът. Не са.

# 736
Така. Не уточних. Във фейсбук има групи за Тему. В една от тях съм и някой продаваше този сет. Та смятам, че не е било с цел да навреди на Тему или Шеин някаква си потребителка в някаква си затворена българска група за Тему.

# 737
  • София
Ами добре - значи е подвела със снимките без да иска.

# 738
За мен не е подвеждане, а самата реалност. Факт е, че повечето дрехи са големи боклуци. Тук също доста сме се оплаквали, а не е с цел да съборим Тему.

# 739
  • София
Е как ще е реалност, след като втората снимка от фб не отговаря на снимките на клиентите в Тему? Очевидно става въпрос за различни модели.

# 740
Едни и същи модели имат различно качество при различните продавачи. Поне с другите артикули е така, предполагам и с дрехите. Може да са от различни търговци.

# 741
Да, Grimozo го е казал/а добре.
Даже имам такъв продукт, който ще връщам. Поръчах от един продавач и ми хареса. Реших да поръчам още едно като потърся по-добра цена. Еми съвсем различно нещо дойде. Хлабаво, увиснало, ужас. Дори е възможно (според мен) едно и също нещо при един и същи продавач също да има разлика. Зависи си от партидата. Китайска му работа.

# 742
  • София
Има го и този момент, да. Хубавото е, че може да се върне без проблем и безплатно.
И разбира се, никой не е длъжен да пазарува от Тему, след като не харесва стоките.

# 743
  • софия
За безпроблемно връщане имам едно на ум, но всичко е добре, когато завършва добре.

След злополучната сага, мъжът ми си изтри акаунта. Избягвам да му споменавам откъде идват дреболиите. Не че не знае 🙂

# 744
  • Пловдив
Момичета някой да е поръчвал полигел ако може да сподели?
Харесала съм няколко комплекта, но все пак искам да чуя и вашето мнение.

# 745
  • Асеновград
Опита ми с дрехи е малък. Двата модела пола-панталон, нямам оплаквания, освен  ,че различните разцветки са с различно качество на плата, но при написан полиестер като материя не мога да очаквам естествени материи. Панталона който някой тук похвали е супер и като кройка и като материя, моя грешка, че съм поръчала най големия размер, спала съм. Обувки, каквото съм поръчала като качество до тук е добро, но гледам, чета преди да поръчам. Всеки си решава какво и от къде да купува, дразнещо е да се налага на друг мнение, още повече непроверено и без лично впечатление. Това ,че някой пазарува от Тему, не означава, че не пазарува и от другаде и не е наясно с цените. Купувам от Тему, каквото другаде не намирам на такава цена. И съм благодарна на отзивите в темата, покрай които открих много качествени и полезни вещи.
По отношение на дрехи и обувки от Сенсей, вече съм с едно наум, качеството е много ниско. Има и попадения, но масово са дрехи с качество на еднодневки, след десето пране вече не стават. Детски якета съм взимала, едното при първо пране лицевия плат се скъса покрай шева, а цените не бяха ниски. Дамски якета си бях поръчала, тънки и изкуствени, за един сезон и на буклука.

# 746
Аз налагане на мнение не видях.
На мен са ми полезни различните мнения, и нямам против отрицателните, включително и идеи за други места за пазаруване.
За мен Тему е като Алиекспрес.
Поръчах огледало, още лампички и други соларки, но вече и цените са по-високи, като по магазините 🤔

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 16:25 от Lemy

# 747
  • София
Производител и търговец съм на текстил за дома. При положение, че в Тему, 4 калъфки за декоративни възглавнички ми ги предложиха за 5 лв., естествено че се възползвах. На мен само циповете за калъфките ми идват повече. Пристигнаха, изкуствени вярно (знаех го), цветове и печат - супер, след прането не се промениха и сега съм се декорирала и се оглеждам за още. Ако хвана да дръпна и да опъвам плата с две ръце, сигурно ще се скъса, но не виждам причина да го правя.
За собствения си бизнес, си е моя работа да знам какво качество и на каква цена предлага конкуренцията и да се съобразя. Аз такава цена няма как да докарам никога и си правя сметка с какво да компенсирам.

Гадно ми е, че са изкуствени, защото това няма разлагане в околната среда след като ни омръзне или се скъса. Затова, моля изхвърляйте в контейнерите за текстил!

Гривната ми тип "Пандора" за 26лв., а я взех за 17лв. е почти същата с оригиналната за 159лв. С репликата в е-маг за 105 няма от кого да ги сравня.Малко е тъпо, че са копирали дословно моделчето, но за момента по нищо не се различават, освен по надписа "PANDORA" на гърба на сърцето и липсата на опаковка. Това е животът.

# 748
Здравейте,нова съм в темата искам да попитам гримовете на Тему стават ли червила и друго?🙂

# 749
  • Швейцария
Аз съм пускала линкове за червила в предишната тема. Общо взето всички са добри, където пише "дълготрайно водоустойчиво червило". Издържат дълго, не изсушават устните. Аз лично съм доволна и си ги ползвам. Има и течни с четчица, които трябва да са особено дълготрайни, но за тях нямам отзиви, не съм поръчвала.

Общи условия

Активация на акаунт