Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 469
  • 823
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Както всяка доставка със Спиди, няма нищо по-различно.

П.П. Имам предвид да я пренасочиш към офис, ако времето за доставка не ти е удобно.

# 721
  • София
Поръчвам я в друг град, в който предполагахме, че ще сме. Сега се оказва, че синът ми ще остане сам там. Може и да я вземе от куриера, но ако му хрумне, че нещо не е разбрал може и да не я вземе Close Иначе лесно ще помоля съседката да ми я вземе от офиса, той е на 20 метра от нас.
Да си беше с нашия куриер, вече сме си първи дружки, ама в оня град хич не го знам колко е сговорчив.

# 722
BOX NOW са ми дали бонус за престой на пратката ми в техните кутии, без да искам удължаване на срока Simple Smile Получих съобщение днес в 11 ч. и пише, че мога да си я взема до 23 ч. в понеделник. Странно, защото в сайта им си стои инфо за вземане до 48 ч. Дано да удължат наистина срока, особено когато се пада в почивни дни.

Реално увеличението е 12 часа, което пак е нещо.

# 723
Вероятно са имали свободна кутия. На мен мисля пак Бокс нау са ми връщали обратно в кутия на същия адрес пратка, която не съм успяла да взема в редовния срок - примерно сложили са я в кутията в петък, през почивните дни не съм я взела, изтеглили са я, и следващия четвъртък-петък пак получавам съобщение за същата пратка, че е в локъра. Дали не беше и два пъти това упражнение. Та понякога се случва, но не бих рискувала умишлено да не взема пратка и да разчитам, че пак ще ме огрее.

# 724
Как да разбера колко е срока за взимане на пратката ми от бокса- ще заминавам на 2ри.. дано пристигне дотогава.. Получила съм имейл че е на летището пристигнала вече( поръчах я на 22ри юли)

# 725
когато получиш съобщние, че е дошла, в него ще прочетеш и до кога можеш да я вземеш
10 дни е оптимистичен срок за получаване

# 726
Аз отлагам вземане на последната ми поръчка  от кутия на Вокса всеки ден, досега 3 дена, защото не съм в Сф и близките ми не са и няма кой да я вземе. Днес се прибирам и дано ме чака. Simple Smile

# 727
  • София
Аз мисля да спирам с Тему (поне по отношение на дрехи и обувки). Вчера в мола минах да погледна намаленията и не виждам причина да чакам доставки от Тему с неизвестно качество. Пък да стискам палци размерът да е точен, да се занимавам с връщане, ако са объркали нещо или ако не ми хареса.

Показвам част от находките в Синсей примерно. Но същото е и в Пепко и в НМ, че и в Зара.

В Пепко взех високи кецове за 12 лева.

Ще хвърлям по едно око в Тему за стоки за бита, макар че съм разочарована от последните резачки за моркови. Не са това, което очаквах, добре че поне са евтини. Но сега нито мога да ги ползвам, нито с лека ръка да изхвърля. А да се занимавам с връщане за 5-6 лева не ми е приятно.

# 728
Синсей избухнаха миналият месец с цени, имаха много прилични дрешки, аз си взех ей това рокле за 12 лв, уж за вкъщи, но не спирам да го нося навсякъде, като на мен ми идва някъде до коляното.
https://www.sinsay.com/bg/bg/mini-roklya-s-volani-3575z-43x

Като гледам цените на дрехите в Тему, аз от about you взимам на разпродажба на по-ниски цени или горе-долу същите.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 12:51 от Lemy

# 729
За дрехи съм пас, не ми харесват материите.
Рокля и блуза върнах, не искам повече експерименти. А и нямам нужда от нищо.
Двете ми якета от изкуствена кожа са ОК, доволна съм, защото по принцип естествена не искам да нося.

# 730
  • София
Нямам никакъв проблем с изкуствени материи, даже ги предпочитам в някои случаи, така че за мен Тему остава вариант, но да, ако човек има проблем с изкуствените материи, Тему въобще не е добър избор за дрехи.

# 731
То не само са ужасни, ами и някои нямат нищо общо с реалността. Като това например 🤣🤣🤣🤣

# 732
  • София
Този, който е пуснал снимките на комплекта от две части, или се е объркал, или е излъгал нарочно. Ето го комплектът – https://share.temu.com/Ulig7jUmiZA
В отзивите има снимки на клиенти и като гледам отговарят на обявата на търговеца.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 14:07 от milenaka

# 733
  • софия
Няма шанс да се откажа. Дрехи не купувам. От полезните за мен дреболии съм доволна, за сега. Ако си получавам пратките не със Сеймдей, ще продължа да ровичкам.

# 734
Този, който е пуснал снимките на комплекта от две части, или се е объркал, или е излъгал нарочно. Ето го комплектът – https://share.temu.com/Ulig7jUmiZA
В отзивите има снимки на клиенти и като гледам отговарят на обявата на търговеца.

Това го взех от фейсбук. Не знам дали е нарочно. Иначе и снимките в ревютата са зле.

Общи условия

Активация на акаунт