Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 609
  • 823
  •   2
Отговори
# 165
Ами да! Получих си етикет за връщане, номер за въвеждане за,да се отвори кутията, всичко както си му е реда и след като го изпратих решиха, че няма нужда да го връщам.

# 166
  • София
Ха! Е, да са казали навреме.

# 167
Аз нали писах, че така правят. Един ден искат, после не. Или обратното.
На мен ми искаха реално връщане, с Бокс Нау, сега пък не искат. Не съм разпечатвала нищо, исках със Спиди и отказах връщането. Но май няма да стане.

# 168
Наистина ли не правите разлика между банкова сметка и данни от карта?
Ето така тръгват разни слухове.
Когато ми връщат пари по сметка изрично е отбелязано, че връщат по сметка на карта.......ХХХХ (последните четири цифри от номера на картата). Връщали са ми по различни сметки и последните четири цифри от номерата на картите към съответните сметки са си изписани. Та най вероятно освен информация за сметките имат и данни за картите.

# 169
Наистина ли не правите разлика между банкова сметка и данни от карта?
Ето така тръгват разни слухове.
Когато ми връщат пари по сметка изрично е отбелязано, че връщат по сметка на карта.......ХХХХ (последните четири цифри от номера на картата). Връщали са ми по различни сметки и последните четири цифри от номерата на картите към съответните сметки са си изписани. Та най вероятно освен информация за сметките имат и данни за картите.
Имат данни точно за последните четири цифри на картите, защото така се изписват по банковите извлечения. Няма как да имат информация за самите карти.

# 170
  • София
Преди един час сложих артикул за връщане в кутията на Бокс Нау и сега натиснах за да потвърдя, че съм изпратила поръчката , а те ми отговарят , че нямало нужда да я връщам и ми възстановиха директно парите.Нямам думи.....Отне ми толкова време да разпечатвам , да опаковам , да ходя до кутия..Пълна пародия😀
А как я отворихте? Къде изпращат ПИН кода?

# 171
  • Бургас
А как я отворихте? Къде изпращат ПИН кода?
телефон
https://boxnow.bg/returns-step-one/1276/3795/temu

# 172
На вайбър ми изпратиха кода за отваряне на кутията.

# 173
Хора, знам, че е тъп въпрос, обаче само в Инстаграм ли пускат реклами с отстъпки за нови клиенти? Направих нова регистрация на телефона на майка ми, всичко, и сега остана трудната част - да намеря същото нещо, което искам, намалено. Тя няма ИГ, но има ФБ, гледам във ФБ-а й - няма никаква реклама на Тему. Ко ши прая сега ни знам. Как да намаля нещото, което искам? Инстаграм ли да тегля?

# 174
Аз не ползвам ИГ. Във ФБ ми излизат реклами на Тему.
Напиши в Гугъл какво точно търсиш и ще те намери Тему.
При мен така стана. Grinning

Точно по карта връщат пари. Как искате да нямат данни, ако се наложи връщане?

# 175
Аз не ползвам ИГ. Във ФБ ми излизат реклами на Тему.
Напиши в Гугъл какво точно търсиш и ще те намери Тему.
При мен така стана. Grinning

Писах - в Гугъл, в самото Тему търсих "нещото", какви ли не врътки направих, няма и няма. Ще изчакам малко да видим, може да му трябва време на алгоритъма. Иначе като си говоря с някой и кажа някаква марка и след 5 минути ми я рекламират във ФБ, сега време им трябвало Joy

# 176
Аз търсех в Гугъл червено кожено яке. Точно това, което си харесах от Тему, ми излезе във ФБ. И се регистрирах. Simple Smile

# 177
Claimcredit - 30% връщане като кредит в 7 поредни дни.
Благодаря, но ми дава че сесията е изтекла. Какво трябва да значи това

Нямам идея. Днес сигурно сте въртели колелото вече. Пробвайте утре. На мен ми дава това:

Като ми дава винаги после 30%.
После трябва да си избера неща от количката, но вчера ми направи гаден номер. Не бяха всички избрани в опциите и т.к. бяха много неща, направих поръчката. После видях, че две от нещата ми липсваха, а ми трябваха до определен срок. И сега се принудих да направя още една поръчка. Да, обаче нещата не са за 25 лв и се наложи да допълня. И изчаках пак да ми се появи колелото, за да взема 30% връщане на кредит. И пак едно от нещата в количката не беше от избраните, но бяха малко и го забелязах. Та успях да го добавя с подобно. Иначе така ми излиза, за да си взема кредити. Сега са две активни поръчки. До 7 дни ще имам върнати кредите около 40 лв общо за двете поръчки.

# 178
Цитат
Нямам идея. Днес сигурно сте въртели колелото вече. Пробвайте утре. На мен ми дава това:

Като ми дава винаги после 30%.
После трябва да си избера неща от количката, но вчера ми направи гаден номер. Не бяха всички избрани в опциите и т.к. бяха много неща, направих поръчката. После видях, че две от нещата ми липсваха, а ми трябваха до определен срок. И сега се принудих да направя още една поръчка. Да, обаче нещата не са за 25 лв и се наложи да допълня. И изчаках пак да ми се появи колелото, за да взема 30% връщане на кредит. И пак едно от нещата в количката не беше от избраните, но бяха малко и го забелязах. Та успях да го добавя с подобно. Иначе така ми излиза, за да си взема кредити. Сега са две активни поръчки. До 7 дни ще имам върнати кредите около 40 лв общо за двете поръчки.

Къде се въвежда този код? Пробвах да го въведа при последна стъпка преди финализиране на поръчка и ми изписва, че кодът е невалиден.

# 179
Claimcredit пишете в търсачката и излиза колело. Там се падат уж различни проценти, но винаги ги променя финално на 30%. Повече и по-малко от 30% не съм получавала.

Общи условия

Активация на акаунт