Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 691
  • 823
  •   1
Отговори
# 525
Да, само това е минус.
С колко дни може да удължиш престоя в кутията?

# 526
Да, само това е минус.
С колко дни може да удължиш престоя в кутията?
Назад в темата се споменаваше за 48ч (дано не греша). Или е различно при всеки куриер? 🤔

# 527
  • София
При Бокснау е 48 часа, за Сеймдей не знам дали и с колко може да се удължи.

# 528
Те Сеймдей не си вдигат телефоните. БоксНау са 2 дни. Пак е недостатъчно.

# 529
  • София
Със Сеймдей се свързах на 02 нещо си (в първи пост го има). Този го вдигат, централа е.

# 530
Кутиите на box now имат ли някаква климатична система? В тия жеги не смея да си помисля да оставя пратка да престоява дори 1 час. При нас всичките им кутии са на пряка слънчева светлина и си става доста жежко.

# 531
  • София
Предполагам, ако имаше проблем, щеше да има изревали във форума при поръчките от Лили - те нали имаха безплатни достави до Бокснау. Това за тези, които поръчват козметика от Тему. Ако се получават дрехи и боклучета, там пък съвсем нищо им няма.

# 532
Да, не ти излиза да ги вземеш всеки ден тези кредити. Първите пъти излизаше, после не. Трябва всеки ден да си ги проверяваш от търсачката с claimcredit. Аз като не знаех и в началото имах невзети за по 3-4-5 лв.
Аз съм направила 4 поръчки от миналата седмица и една вчера. В търсачката ми излизат само определени артикули, който да поръчам. За направените вече поръчки има ли възстановяване?

# 533
  • Асеновград
Проверявай си кредита във всяка поръчка. В първи пост е описано откъде.
При мен голямо забавяне на всички поръчки последно време. Тази сутрин най после три са обединени в един пакет и се появи куриер, от 15.07 досега седяха на събиране. Поне са DPD . Имам други три които вече са в закъснение с двата куриера с боксовете, засега дремят за митническа проверка.  Дано си влязат в срока до края на месеца за доставка. Че вече ме дразни това трупане на кредит от забавяне с който пускам следваща, и няма спирка.

# 534
Да, не ти излиза да ги вземеш всеки ден тези кредити. Първите пъти излизаше, после не. Трябва всеки ден да си ги проверяваш от търсачката с claimcredit. Аз като не знаех и в началото имах невзети за по 3-4-5 лв.
Аз съм направила 4 поръчки от миналата седмица и една вчера. В търсачката ми излизат само определени артикули, който да поръчам. За направените вече поръчки има ли възстановяване?

Само, ако си въртяла колелото и ти е дало 30% връщане на сумите. Там имаш до 1 час да направиш поръчка. За вече направени поръчки може само от корекция на цената.

# 535
  • София
Това заявяване на кредита от понижаване на цената, май може да се прави само веднъж в рамките на 30 дни за дадена поръчка. Т.е. може да се проверява всеки ден, но да си го заявиш само веднъж. И аз вече като видя, че е 2 или 4 ст. не бързам да го заявявам. Не знам как се прави, за да е най-изгодно? Трябва да нацелиш най-подходящия момент или пък се чака до последно? Защото знаем, че някои цени падат, а после се вдигат. По-старшите да обяснят моля!

Другото е, че още се чудя защо се върнаха на Спиди при мен? При нас няма кутии на БоксНау. Само Спиди и Изибокс. Та се чудя дали е заради съдържанието на пратките (смарт часовници, козметика и т.н.), Досега нямах нищо по-деликатно само парцали, пластмаса и крачета за шевна машина от стомана. Очилата ми също дойдоха навремето със Спиди. Но може да е чиста случайност.

# 536
  • софия
Не е само веднъж. Колкото пъти има по-ниска цена, толкова. Но се проверява.

# 537
  • София
Обсъждали сме го често - може да се прави колкото пъти искаш. В първи пост също е написано.

# 538
Поръчах неща за парти - балони, стойки, салфетки, чашки, чинийки, сламки. Доста са добре нещата. Очаквах по-китайски, но са екстра. Стойките за балони не съм ги сглобила. Ще ги видя тия дни. Балоните изглеждат ок, но не съм надула да пробвам. С тях поръчах и помпа за балони, но е толкова паянтова и нищо не върши, че ще я връщам. То за 2 и нещо какво съм очаквала. Сега ще търся нещо от тук. Ще връщам и още неща, които май няма да ми влезнат в употреба. И аз като съм поръчвала съм спала някъде 😃 Като цяло съм доволна.

Не знам как ви се занимава да връщате нещо за 2 лева, но както и да е.

Вземете си от тук помпа за надуваеми изделия на Интекс, с най различни накрайници за всичко е, може да си я ползвате и друго, имат различни размери,  вземете си някой средна.

# 539
Да, ще си взема.

Поръчката беше за 100 лв. Ще връщам още неща - една ваза, бельо и не съм решила още от другите неща кое ще задържа. За това и тази помпа-боклук не ми трябва. Да си я взимат. Отделно имам и от други поръчки да връщам, но ако знае някой как се обединява връщане, нека да каже. Опитах, но не се получи.

Общи условия

Активация на акаунт