НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 88 652
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 105
  • Бг-мама
Айде кандидатстващите в ТУ да се явят на отчет! Синът ми е приет Изкуствен интелект по второ желание. Първото е КСТ. По голямото му желание е за ПУ, но като гледам май доста са се повишили баловете спрямо миналата година и може и да не му стигне. Снощи както си говорим и се изцепи , че само ако го приемели изкуствен интелект би се замислил пред софтуерните технологии в ПУ. И аз го питам : А защо тогава писа КСТ като първа специалност?
Още е неориентиран! Та така . Господ си знае работата. Лошото е, че вероятно и в ПУ ще се въртим на второ класиране, а в ТУ ще ни вземат оригинала на дипломата за второ, но ще го мислим.
Моля някой приет КСТ в Пловдив да ми каже бал, ако мога да се ориентирам.

# 106
Къде се вижда класирането. В профила на сина ми не намирам информация

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 07:58 от diddle07

# 107
  • Бг-мама
Къде се вижда класирането. В профила на сина ми бне намирам информация
Там където си проверявате оценките от изпитите. Появила се е нова таблица в която на първият ред при нас пише ИИ . Дано не бъркам аз нещо, но няма какво друго да е.

# 108
При нас няма таблица , виждат се само оценките от изпитите и реда на желанията.

# 109
При нас няма таблица , виждат се само оценките от изпитите и реда на желанията.
При нас е по същия начин. Виждат се само всички оценки и признат език, таблица на желанията, но няма класиране

# 110
  • Бг-мама
Да уточня тогава ,че става дума за Пловдив. Ако има някой от Пловдив кандидатстващ нека да потвърди.

Ето така изглежда втората таблица.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 07:29 от Зечова

# 111
От снощи я има тази информация (още след 12 проверих, че ми омръзна чакането), но не я проумявам… 😬 И за филиала в Пловдив, и за ТУ София..
Кандидатът се прибра преди малко, питах кой му е входящият номер за София, той отвърна кратко “няма класиране още”.. 🤔

# 112
Зечова, и моят там по 1во.
КСТ му беше 2ро, че там програмата е мармалад...

ПУ му е Софтуеърно инжинерство 1во, там също ще го приемат, но и аз се чудя къде...

# 113
  • Бг-мама
Зечова, и моят там по 1во.
КСТ му беше 2ро, че там програмата е мармалад...

ПУ му е Софтуеърно инжинерство 1во, там също ще го приемат, но и аз се чудя къде...
Нищо не разбирам от техните таблици. Как са формирали бала на твоето момче с такива разлики в другите му желания?
При нас софтуерното инженерство е второ желание след софтуерни технологии. По сухарско му се стори първото.

# 114
  • София
За картите за градски теанспорт за София- моята кандидатка още се движи с ученическата, навсякъде пишело, че е валидна, вкл.и в метрото. Ще я изпратя в ЦГМ да провери.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 11:03 от Rima

# 115
Моля за малко помощ.. Правилно ли разбирам, че във второ класиране може да се участва само в един университет (предвид, че се депозира оригинал от дипломата за завършено средно образование, за да се запази мястото от първото класиране)?
Ако е така, моят “отличник” на 11.07, когато излиза класирането в СУ, ще трябва за един час да избере университет и специалност, защото на 12.07 приключва периода за записване в ТУ..

# 116
  • Бг-мама
Шантарам , в ПУ не искат оригинал за второ класиране. Така че, ако не ни удовлетворява класирането ще оставим дипломата в ТУ и ще си подадем в ПУ. Ако в ПУ го приемат на второ ще си изтеглим дипломата от ТУ.

# 117
Зечова, визуализира се само "приетото" желание. Това надолу 5.1 5.2 5.3 ... са варианти на балообразуване. ТУ имат няколко описани, според различни ситуации.
Вижте заедно програмата на КСТ по години и тогава да мисли за 2ро класиране в ТУ... Според мен сегашния ви прием е по-добрият вариант.
КСТ не е мръднало от мое време.

# 118
Айде кандидатстващите в ТУ да се явят на отчет! Синът ми е приет Изкуствен интелект по второ желание. Първото е КСТ. По голямото му желание е за ПУ, но като гледам май доста са се повишили баловете спрямо миналата година и може и да не му стигне. Снощи както си говорим и се изцепи , че само ако го приемели изкуствен интелект би се замислил пред софтуерните технологии в ПУ. И аз го питам : А защо тогава писа КСТ като първа специалност?
Още е неориентиран! Та така . Господ си знае работата. Лошото е, че вероятно и в ПУ ще се въртим на второ класиране, а в ТУ ще ни вземат оригинала на дипломата за второ, но ще го мислим.
Моля някой приет КСТ в Пловдив да ми каже бал, ако мога да се ориентирам.
Къде го гледате класирането??? При мен още няма резултати!

# 119
  • София
За картите за градски теанспорт за София- моята кандидатка още се движи с ученическата, навсякъде пишело, че е валидна, вкл.и в метрото. Ще я изпраря в ЦГМ да провери.
По-добре недей, за да не реши човешкият фактор да я анулира. Картата е платена и валидна. Може да се види на всеки валидатор, същата информация ще излезе и при проверка от конрольор. Те не проверяват в кой клас е. Продали са ти карта и до датата на изтичането трябва да си е валидна. Може да се провери чак към края септември - октомври, въпреки че и след това не би трябвало да се анулира.
В три реда колко пъти съм написала валидна, добре че не аз се явявам на ДЗИ Smile

Общи условия

Активация на акаунт