НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 513
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 270
С какъв бал сте? Ако е в първите няколко човека от неговата специалност, ще бъде настанен в бл.3. Този е най- хубавия блок, настаняват се само отличниците. Колегите на сина ми, които са влезли с по- нисък бал са настанени в в бл 54, там не е правен ремонт, но стаите са по- големи, с тераси.

# 271
Нисък, сети се да учи седем дни преди изпита през юни. 24,50 му е балът, а ни с баща му официално сме с високи доходи, та ще може да си гледа София от терасата 😄 Ще гледаме да му оправим стаята, да стане по-приветлива. Ще видим..

# 272
Нисък, сети се да учи седем дни преди изпита през юни. 24,50 му е балът, а ни с баща му официално сме с високи доходи, та ще може да си гледа София от терасата 😄 Ще гледаме да му оправим стаята, да стане по-приветлива. Ще видим..
В ТУ София не искат доходни бележки за родителите. Поне миналата година не ни искаха.
При този бал вероятно ще бъде настанен в бл.54.Все пак има вероятност, тези които са с по-висок бал от  вашия син, всички да са от София и да нямат право на общежития Simple Smile
В 54 блок също има горе долу хубави стаи. Колегите на сина ми си направиха леко освежаване като боядисаха стаята и си сложиха паркет.
Ако имате късмет може да уцелите стая, която вече е била ремонтирана от родителите на предходните студенти Simple Smile

# 273
Благодаря за отговорите! Напрегнати и в неведение какво предстои сме всички и информация от първа ръка е безценна! 😊

# 274
  • някъде ... тук ...
Като се сетя, че правихме ремонт на стаята на големия в общежитието на УКТЦ (Правец), ама беше в 8 клас.  По-късно сами си пребоядисаха стаята.
Ще се оправят младежите-студенти, виж на девойките може би трябва да им се помогне Simple Smile

# 275
ЕлиТ те и девойките са оправени. Докато мъжът на колежка мисли кой ще й помогне да пренесе новия хладилник до 5 ет в общежитието, девойката организира колегите. И като завърши сама си намери квартира и си пренеси багажа с бригада хамали. Добър вариант беше,  защото иначе от Румъния едва ли не, баща й трябваше да пътува до София. Честно казано,  незнам моя младеж как ще се оправи.

# 276
Добро утро и успех на всички дечица очакващи класирания днес.

# 277
  • София
Ех, момичета, като ви чета и ме върнахте повече от 25 г. назад. Аз съм завършила КСТ в ТУ и съм живяла във 2 и 4 блок. Тогава тези блокове плюс 3-ти бяха  буквално в "нищото". Мечтаех да живея в 54 бл. , защото беше в Ст.град. Сега, ако трябва за моите деца да избирам бих направила всичко възможно да са в 3 блок.

И не се оплаквайте 😘 Мен септември месец ме чака оправяне на стая в общежитие в Белгия. Тръгвам сама с наборката, не умея са шофирам, което автоматично изключва рент-а-кар, а трябва да се купи задължително матрак за леглото. Не знам какво още необходимо ще заваря като й дадат ключовете от стаята. Дано само не се налага да боядисвам 😴

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 08:18 от brayan__

# 278
  • Sofia
brayan__, съмнявам се някъде в Европа на има общежития като нашите. Още преди 30 години бяха в окаяно състояние, представям си сега как са Trollface Ще се справиш през септември - човек като види зор...

# 279
  • София
Най-много от зор немски език да проговоря 🙃 За жалост нивото ми на англ.език е все по-зле, а наборката не иска да ми превежда като зацепя някъде - "знаела съм, да се оправям" 🤐
Ани, ще идвам при теб на уроци по англ.език, да знаеш 😜

# 280
Добро утро!
Успех на всички малки и големи тази седмица!

# 281
  • София
Успех на чакащите днес класиране. Да има много нови и щастливи студенти.
Аз съм живяла във въпросния блок 3. Нямаше такава мизерия, всичко беше изпочупено, мръсно, правехме непрекъснато някакви подобрения уж да ни е по уютно. Но пък толкова хубави моменти имах и беше един безкраен купон. Тези 5 години бяха може би най - хубавите ми и ако имах възможност отново бих ги изживяла.

# 282
  • Plovdiv
Гордъжса
Скрит текст:

Ех, че е прекрасен този Gorgeous. GrinningHeart Eyes
Нашите косматки, два броя, въпреки работещите климатици се влачат и те по подовете, с риск някой да не ги види и да стъпи върху тях. Joy

Нека седмицата е изпълнена с радостни новини и за големите и за малките.Heart

# 283
  • Димитровград
Днес за ПУ кой чака класиране?

# 284
  • Разпиляна във въображението
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт