НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 513
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 285
  • В средата на времето
Нова седмица - нов късмет! 😊🍀 J_M_M, дано днес да е вашия ден! 🤞

# 286
  • у дома
brayan__, съмнявам се някъде в Европа на има общежития като нашите. Още преди 30 години бяха в окаяно състояние, представям си сега как са Trollface Ще се справиш през септември - човек като види зор...
Голямото ми дете е в общежитие в Пловдив зад новия корпус на ПУ-много е хубаво и чисто,не сме правили нито ремонт,нито нищо-та значи явно може...

# 287
Днес за ПУ кой чака класиране?
Аз чакам класиране в Пловдив . Ще излезе в 13 часа
За Велико Търново - очаква се около обяд.
Успех

# 288
  • varna
И дъщеря ми чака класиране, но чака и за СУ.

# 289
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Успех на всички, които чакат днес класиране! Flowers Four Leaf Clover

# 290
  • София
Честито на новоприетите студенти!Да им върви по вода!
Успех на всички,които очакват класиранията тази седмица!
Ние забегнахме за няколко дни да релаксираме.
Къде ме върнахте с тези общежития?!?3 и 4 блок бяха общежития на моя факултет и специалностите към него.Имах и състуденти в 55 блок,който спадаше към т.нар. семейни общежития.Няма да казвам преди колко години,но пазя хубави спомени от онзи далечен период.
Хубава седмица!

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 10:00 от Ali97

# 291
  • Пловдив
Честито на  новоприетите студенти! Късмет на всчики, които чакат!
Аз съм живяла в 40А УНСС 5 години, чудесно беше! Но моя младеж категорично отказва дори да подадем  за общежитие. Ама да ви кажа и аз не натиснах, защото при едно от идванията ни до София, накарах мъж ми да минем през студ.град. Ами  по-мизерни от блоковете на УАСГ не видях...Както съм ги оставила преди 25 години, така си изглеждаха, докато повечето други са санирани, сменени дограми...
Оставили сме го с квартирния въпрос да се оправя сам-с кой ще живее, къде...за сега не се намесваме. Дано има стая де до 16-ти септември.

# 292
  • Sofia
И аз 94-96г. в бл.50А заедно със сестра ми и още една девойка, която си доведе гаджето. След това се доредихме до семейно в бл.55А. Сестра ми дойде една година преди мен в Сф, в един 38-ми блок май беше, та три стаи са ремонтирани в периода 93-99г. Имаше много хлебарки, беше супер мизерно, хванахме годините с режим на водата и нищо за ядене в магазините, обраха стаята ни 2-3 пъти, но и ние с ММ имаме прекрасни спомени от Студентски град (той от 42-ри А и Б и после от 7ми блок). Абе съжалявах ги софиянци, дето живееха със семействата си, все едно са ученици Laughing

Успех в класиранията днес Flowers Four Leaf Clover

# 293
  • Хасково
И аз се хваля:)

Това е нейното желание и категорично иска ТУ, въпреки че кандидатства и в СУ.
И дъщеря ми е приета същата специалност на първо желание. Чакаме резултати и от ПУ - там записа Софтуерни технологии и дизайн първо желание. Но повече клони към ТУ. Има още малко време да помисли и в петък ще ходим да се записваме.
Зечова, бала ни за ПУ (ФМИ) е 33.90

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 11:00 от di-di

# 294
  • Бг-мама
di di , ние също чакаме ПУ за същата специалност. Ако не е тайна може и налични с какъв бал се борите за тази специалност в ПУ?

# 295
  • Хасково
И ние сме приети компютърно и софтуерно инженерство. Но тъй като още се чудим и чакаме СУ да попитам  до 12  07 вкл ли е записването в Т У.
В ТУ са удължили срока за записване.

# 296
  • Бг-мама
ПУ Излезе!
Софтуерни технологии и дизайн първо желание !
Успех на всички!

# 297
Честито, браво на децата!

# 298
Честито на всички приети наборчета и успех на тези,които все още чакат класиране 🍀🍀🍀
Синът ми е приет на трето желание ТУ-София ,специалност Мехатроника ,бал 19,25.
Утре ще подаваме документи за второ класиране,второ желание - Телекомуникации.

# 299
  • Хасково
ПУ Излезе!
Софтуерни технологии и дизайн първо желание !
Успех на всички!
Честито! И моята девойка е приета същото. Сега следва трудното - изборът между компютърно и софтуерно инженерство в ТУ - София или това.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 11:37 от di-di

Общи условия

Активация на акаунт