НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 518
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 405
Аз се включвам за заплащането на такси - синът плати с моята дебитна карта.  Никой не е гледал дали той е притежател.
Димис , това за кой университет?
Преди две години когато се записваше големият ми син в ТУ Пловдив , отказаха моята карта и се наложи да теглим пари и да ги плати.
Аз не видях възможност за кеш - само по банка и с карта... Ама да видим. Ще пиша после какви ги е надробил Simple Smile

# 406
Аз се включвам за заплащането на такси - синът плати с моята дебитна карта.  Никой не е гледал дали той е притежател.
Димис , това за кой университет?
Преди две години когато се записваше големият ми син в ТУ Пловдив , отказаха моята карта и се наложи да теглим пари и да ги плати.
Великотърновски. Аз бях отвън, но никой не направи проблем.

# 407
Ние сме в чуденка: "електронни инф. системи" в Ту или "бизнес икономика" в Унсс. Много са различни и университетите, и специалностите  .... е, чакаме още Нбу и Су, но ако останат тези двете - не знам.
Електронни инф. системи в ТУ- София, много по-престижно е и лесно за кариерна реализация след това.
Успех!

# 408
Хайде и в петък да видиш същото ❤

За малко се обърках защо в петък, а не в четвъртък, после се сетих и за петъка - сложно ми е Laughing

Мисля, че в СУ няма да стане на първо класиране. Тук минималните балове - за момче 22.01 в УНСС, а на нашия за СУ балът му е 22.04 Weary Аз нали го натирих на един ЕПИ в УНСС, той е свършил работа за бал.
Чета, че в УНСС записването е онлайн или на място, като дипломата се показва в оригинал и след сверяване се връща - би било много добре, ако не задържат дипломата.

Ние сме в същото положение 😄 С бал 22,09 е. Имай предвид, че УНСС имат вътрешна матура ,която според синчето е била по -лесна ,пък тя тази матура за СУ не важи. Надеждата умира последна 🙄
Момичета, мисля че децата са щели да бъдат приети в УНСС и без тези допълнителни изпити, балът от дипломата им е над минималния. Поздравления за тях!
А знаете ли колко момчета приемат в УНСС Право ДП?

# 409
  • В средата на времето
Трябва ми седмокласна помощ. 😊 Знам, че могат да се редят желания до утре, обаче ако вече са нареди и е получен входящ номер, може ли да се правят промени след това? Забравила съм как беше...

# 410
  • София
Трябва ми седмокласна помощ. 😊 Знам, че могат да се редят желания до утре, обаче ако вече са нареди и е получен входящ номер, може ли да се правят промени след това? Забравила съм как беше...

Може. Обаче се реди наново всичко и се подава ново заявление, което замества старото. Валидно е последното подадено.

# 411
  • Бг-мама
В сайта на ПУ са публикувани минималните балове за прием на първо класиране.
Записа се студентът. Може да се плаща и в брой на каса в ПУ. 350 лева е семестъра.

# 412
Има оценки и по химия в МУ София.

# 413
Момичета при нас заветната дата за класирането е 11.07.Вече нямам търпение и да се  свършва...

# 414
  • София
офффф и аз така. Rolling Eyes

Лошото е, че синчето не ми дава паролата за профила му и ще съм в неведение докато той се събуди и провери
Rage

По кое време на деня се очаква да излязат резултатите от СУ ?

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 15:18 от vnd

# 415
Очаквано хубава оценка по химия за наборката и очаквано недобра оценка по биология. Остава да чакаме 11-ти, за да видим дали химията ще успее да компенсира биология за желаната специалност-фармация.

# 416
И при нас е така - очаквано добра оценка по химия и очаквано не добра по биология, дано стигне за специалност дентална медицина

# 417
Стискам палци на всички бъдещи медици и фармацевти. Дано успеете за своето си място! Слабост са ми тези специалности, не крия. Във Варна ще е обратно - химията ще е с по- ниски оценки или поне така казват познатите на сина.
Vnd съчувствам ти . И моя син така прави, голяма потайност.

# 418
Явно биологията тази година в МУ София не носи чак такава радост, и при дъщеря ми е така, химията компенсира Simple Smile

# 419
  • София
И аз не знам паролата за профила. Ако я поискам ще ми я даде, но за какво ми е. Така или иначе ще разбера рано или късно. А като го знам сигурно от 8 сутринта ще се зареди на компютъра Laughing
Стискам палци на децата биологията да не им е препъни камък при кандидатстването и всички да се похвалят още на първо класиране.

Общи условия

Активация на акаунт