НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 88 794
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Имам въпрос - запазва ли се мястото на което кандидат-студентът е приет не по първо желание, ако кандидатства на второ класиране и не му достигне бал да мине по-напред в желанията си?
Между първо и второ класиране няма разместване на желанията, няма подаване на нови кандидатури, така че възможностите са за класиране на по-предно желание или класиране отново на същото.

# 181
Между първо и второ класиране няма разместване на желанията, няма подаване на нови кандидатури, така че възможностите са за класиране на по-предно желание или класиране отново на същото.
Изключително много Ви благодаря за отговора. Логично е това, което казвате, но явно емоциите ми дойдоха в повече и не мисля трезво!

# 182
  • София
И една мома приета в ТУ да запиша в темата.

# 183
  • Plovdiv
Честито на всички приети младежи. 😘
Чудесни новини. 🤗

# 184
  • В средата на времето
Спунк, значи все пак си е удържала на желанието. 😊 Много успех и пожелавам в избраното поприще! 🍀😊

# 185
Честито на приетите деца. Ние, по- скоро аз чакам УНСС.

# 186
Браво на децата за баловете, с които се класират, а на майките - за търпението да дочакат резултата. Честито! Стиснати палци за всички, които са в неизвестност и чакат.

# 187
Честито и от една "кака".Успех на чакащите!

# 188
  • София
Да попитам момичета, на които децата кандидатстват в СУ, появи ли се вече бала? При "нас" има само оценки и младежа малко се е притеснил, първо защото се появиха оценки от първи гимназиален етап по предмети, които не са балобразуващи за желанията, които е написал и второто притеснително е, че те са му петици. Да, средният му успех е 6,00, но се притеснява точно те да не окажат влияние по една или друга причина на бала му.

# 189
  • София
Марти, този бал и на 11ти можело да го заредят. Инфото е от СУ.

# 190
Марти, само оценки има в СУ, срещу бал пише "0.00".

# 191
Да попитам момичета, на които децата кандидатстват в СУ, появи ли се вече бала? При "нас" има само оценки и младежа малко се е притеснил, първо защото се появиха оценки от първи гимназиален етап по предмети, които не са балобразуващи за желанията, които е написал и второто притеснително е, че те са му петици. Да, средният му успех е 6,00, но се притеснява точно те да не окажат влияние по една или друга причина на бала му.

И при мен няма бал само оценка от кандидат студентския изпит, оценката по математика от дипломата и от ДЗИ -то. Няма оценки от 10 клас, но от там нямам балобразуващи за специалностите които кандидатствам.

# 192
Марти, дали нямате второ, трето желание? За право е само попълненото от кандидата - оценки, без формиран бал. Никакви оценки от първи гимназиален етап не са включени.

# 193
Унсс мин.година пуснаха класирането един ден по-рано.Дано и тази година ни изненадат.Аз чакам за много близка приятелка на дъщеря ми и се вълнувам наравно с нея,защото бала е на ръба спрямо споделените балове от мин.година.Дано има късмет момичето.
За тези,които чакат СУ пускат класирането в деня,който са обявили,не по-рано.
Честито на всички приети студенти и късмет на тези,които чакат!

# 194
  • София
Лелееее като влязох и видях 88 нови отговора се ококорих😳

Честито на всички приети студенти !🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт