НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 545
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 225
В сайта на ПУ има вече качени оценки от изпити,аз си мисля, че в понеделник по-рано ще излезнат резултатите с класирането. В сайта има качена и информация за таксите и някъде четох и от всяка специалност по колко човека ще приемат.
Ще помоля да ме ориентирате къде да видя бройката на хората по специалност които се приемат. Не можах да го намеря

Като влезнете в сайта https://uni-plovdiv.bg/pages/index/1184/   и малко по-надолу пише Места за прием по специалности, натискате там и се отваря документа с бройките.

# 226
  • Бг-мама
Принцеса , благодаря! Намерих го.

# 227
На 08.07 излиза класирането в Пловдивски университет и Великотърновски, на 11.07 СУ. Както една майка вече спомена на 11.07 ще е ден за размисъл, защото записването в ПУ и ВТУ приключва на 12.07.
Велико Търново  е до 11.07 . Ако е приета по първо желание във Велико Търново ще стоя пред ректората на 11.07, в очакване на СУ.
Ако има и други от вас там, можем да си спретнем сбирка

# 228
Браво! Започнаха да се сбъдват наричанията Relaxed Честито на студентите, а и на майките!
Ние чакаме първо класиране на 8-ми във ВТУ, от три дни платформата е блокирана, досега виждахме основни данни, обещаха два дни преди класирането да се появят балове, но не би.
Чакаме, рефрешваме и плажуваме Nature High Brightness
Обаче хич не ни свърта на едно място Sweat Smile
Аз пък ще рефрешвам от бюрото ,  в готовност да отлетя до Стара Загора, където " пазят " дипломата в момента..

# 229
В сайта на ПУ има вече качени оценки от изпити,аз си мисля, че в понеделник по-рано ще излезнат резултатите с класирането. В сайта има качена и информация за таксите и някъде четох и от всяка специалност по колко човека ще приемат.
Моят син държа информатика в ПУ, оценка има от една седмица. Но само това. Ни от дипломи, ни нищо ..

# 230
Цитат на: toni1 link=topic=1670908.msg48261817#msg4826181
[/quote
Велико Търново  е до 11.07 . Ако е приета по първо желание във Велико Търново ще стоя пред ректората на 11.07, в очакване на СУ.
Ако класират девойката по първо желание, баш на 11-ти ще я записваме. Ако не - удължаваме играта с още един рунд.

# 231
[/quote
Велико Търново  е до 11.07 . Ако е приета по първо желание във Велико Търново ще стоя пред ректората на 11.07, в очакване на СУ.
Ако класират девойката по първо желание, баш на 11-ти ще я записваме. Ако не - удължаваме играта с още един рунд.
Аз на 10 ще съм във Велико Търново да свърша нещо покрай квартирата. Не плануваме нощувка, но ако нещо се обърка и останем ще пиша. Стискам палци за класирането.

# 232
[/quote
За да участваш във второ класиране във великотърновския университет е необходимо да се обадиш по телефона или напишеш имейл.  Поне няма да се депозира дипломата

# 233
По мои спомени, телефонно обаждане или мейл, за Великотърновския университет беше опция единствено ако не си класиран на първо класиране. Ако си класиран и искаш да участваш във второ класиране не съм убедена, че важи същото.
Аз наистина съм много зле, не знам защо съм пропуснала, че записването е до 11.07 Sad

# 234
Аз мисля, че ако не си класиран изобщо, няма нужда на никого да се обаждаш, нито да подаваш декларация, а автоматично участваш във второто класиране. Навсякъде би трябвало да е така.
Ако си класиран по второ желание, а си държиш на първото, трябва да подадеш декларация, а някъде - да ги уведомиш по електронната поща или да депозираш дипломата си, че желаеш да продължиш.

# 235
По мои спомени, телефонно обаждане или мейл, за Великотърновския университет беше опция единствено ако не си класиран на първо класиране. Ако си класиран и искаш да участваш във второ класиране не съм убедена, че важи същото.
Аз наистина съм много зле, не знам защо съм пропуснала, че записването е до 11.07 Sad
Аз се обаждах до университета и ми го потвърдиха. Но за да не те подведа,  можеш да звъннеш и да попиташ. Драсни един ред.

# 236
  • София
Моля, ако някой има лични впечатления или такива от близко дете учило в 22 СУ, да ми пише на лични. Обстойна тема във форума не намерих.

# 237
  • София
Моля, ако някой има лични впечатления или такива от близко дете учило в 22 СУ, да ми пише на лични. Обстойна тема във форума не намерих.
Питай тази потребителка https://bg-mam.ma/p/1664414/48244514 /Валенцето/. Детето й завърши 22-ро миналата година и се представя чудесно в студентските години. Кажи й, че аз те пращам. Joy Лично аз бих го сложила като първа резерва, ако не беше толкова женско училище.

# 238
Аз се обаждах до университета и ми го потвърдиха. Но за да не те подведа,  можеш да звъннеш и да попиташ. Драсни един ред.
Хм, аз останах с впечатление, че ако си класиран не по първо желание, с обаждане или мейл можеш да заявиш участие във второ класиране, вместо да се запишеш.
Ако е вярно това, което казвате, как трябва да заявиш участие във второ класиране, ако на първо класиране си класиран по второ желание, например?

# 239
Triger,
Сега пак прочетох тази и формация в мейла , в който са валидирали дипломата. Изрично пише, когато не сте приети на първо класиране - мейл/телефонно обаждане. За мен е странно, би трябвало автоматично да участваш във второ класиране.
А ако си приет на всяко желание освен първо, предполагам че трябва на място да се подадат документи (копие/оригинал на диплома и заявление). Поне на другите места е така.
Сайта на този университет хич не ми допада, много е разхвърлян, неинтуитивен, за всяка информация ровя докато я достигна. За да не помислите, че имам нещо против унито Simple Smile аз съм завършила там Simple Smile, но в години в които разбирахме всичко от хартиени справочници.

Общи условия

Активация на акаунт