НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 619
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 615
Имате ли представа към колко часа излиза класирането в СУ?
И също така очаквате ли голям скок в бала за медицина при жените, както видяхме днес от МУ?

Пак в затворената група във фейсбук  СУ: КСК 2024, бяха написали, че обикновено между 11 ч . и 14 ч.

# 616
Здраве и щастие за рожденичката, късмет за чакащите! Flowers Rose

# 617
  • София
Успех на децата, които чакат класиране днес! Flowers Four Leaf Clover
На тези, на които им предстои да вземат решение кой университет да изберат, им пожелавам да бъдат щастливи в бъдеще от избора.

Браво на децата на Галя и Ради! Flowers Rose

Здраве и щастие на рожденичката на MIK! Flowers Rose

# 618
Здрава и щастлива да е рожденичката и да повлече крак за хубави новини.
Пожелавам ви ги!
Ани, ще влезе младежа, малко остана.
Аз и в медицина/фармация като гледам резултатите на момчетата и ми става тъжно за девойките.

# 619
  • Sofia
MIK, щастие и успехи за рожденичката. Gift Heart

Той ДЗИ не може да повиши още много, пуста диплома дърпа назад нещата. Имам за толкова много неща да се притеснявам днес и утре, че не знам за кое по-напред Trollface

# 620
  • Хасково
В ТУ са удължили срока за записване.

В тези напрегнати дни за родители и деца е добре да се публикува само сигурна информация.
Надявам се, че не са много хората, които сте заблудила.

Записването в ТУ е до 12.07.2024 г., до тази дата е и заявавянето за участие във второ класиране.
Информацията е от сайта на университета. Както виждате не съм заблудила никого.

# 621
  • В кошера...
Успех на децата ни!
Изпълва ме такъв оптимизъм като чета за приетите и за баловете им! БРАВО!
Само положителни емоции НИ пожелавам! Чакаме...

# 622
  • София
di-di, в тази тема не си ръмжим.

Толкова съм изтрещяла, че си обърках спирката и слязох по-рано от метрото. Добре че не тръгнах с колата, сигурно до Пловдив щях да стигна.

# 623
MIK, щастие и успехи за рожденичката. Gift Heart

Той ДЗИ не може да повиши още много, пуста диплома дърпа назад нещата. Имам за толкова много неща да се притеснявам днес и утре, че не знам за кое по-напред Trollface

aniK, всичко ще се нареди ❤️

# 624
  • София
Ани, с теб сме. Всичко ще се подреди по най - добрият начин и за младежа и за девойката

# 625
Здрава и щастлива да е рожденичката и да повлече крак за хубави новини.
Пожелавам ви ги!
Ани, ще влезе младежа, малко остана.
Аз и в медицина/фармация като гледам резултатите на момчетата и ми става тъжно за девойките.
Това за момчета/ девойки в медицинските специалности е открай време.

# 626
  • София
Честит прием на девойката на Ради и на всички други медици! Да им спори ученето и да са щастливи с избора си!
ЧРД на момичето ти, MIK! Здрава, щастлива,  успешна да е! Flowers Cherry BlossomTada
Тръпна в очакване на добри новини днес в темата! Всички да са преборили СУ! Ани, Hug  Ще ви следя тук, че нямам пароли аз, а наборът е по италианските земи, та едва ли ще проверява често.

# 627
  • София
И аз съм от тези без парола и само рефрешвам темата тук ,докато уж работя Unamused

Та се смилете над мен, момичета и като качат КСК от СУ - пишете веднага, моля ви!
Weary
Hands PrayHands Pray

# 628
  • София
Имам за толкова много неща да се притеснявам днес и утре, че не знам за кое по-напред Trollface

Ани, няма да сдаваме багажа баш последните часове! Ще съберем младежите в един поток и това е! Ако не редовно - платено, ако не сега - в края на юли! И точка, и край! Satisfied
Синът ми нищо друго и никъде другаде не е кандидатствал, и дори резервният вариант за НБУ го остави за по-нататък, ако СЪВСЕМ не стане тук. Скъса ми нервите. Ами неговото си е, и ДЗИ-то, и решението, да се оправя. Ай сиктир Simple Smile

ПП. Хванахме се на бас, че ако го приемат на първо класиране, ме помъква на фитнес и ще ми е личен треньор шест месеца - по 4 (четири!!!) пъти седмично. Честно казано, малко съм раздвоена за резултатите днес Simple Smile

# 629
Заредила съм се в темата в очакване на хубави новини. Страхотните ни деца заслужават да им се сбъднат желанията и да учат това, което искат!

Общи условия

Активация на акаунт