НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 599
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 645
  • В средата на времето
Еее, много са тежки от СУ. 🙄 То аз дето нищо не чакам,  рифрешвам тук, чакайки да видя 12445 отговора в темата и съм се напрегнАла,а на вас, дето чакате, си представям какво ви е. Не остана, но на финала най-бавно минава времето. 🤗

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 11:35 от Izida

# 646
  • София
И аз съм точно като Изида Smiley

# 647
Сетих се!!  СУ чакат да се събудят кандидатстващите, вилнели навън до сутринта!

# 648
И аз съм точно като Изида Smiley
+1 като вас Wink

# 649
Не стига ,че объркаха баловете , ми сега след 15.00ч , все едно НЕ  са готови.
   Аз следя за гаджето на сина, за моите не съм се напрягала толкоз.Те само ме информираха, нито съм подавала, нито съм следяла.А сега,направо сън не ме хвана тая нощ.
   Успех желая на чакащите!!!И дано стане по-скоро.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 12:35 от марулета

# 650
  • София
Синът ми е в някаква Месинджър група за КСК 2024 и ме информира току що, че майката на някоя от кандидатстващите девойки е звъняла в СУ и са казали, че след 15 ч ще има резултати.... Не знам доколко е достоверно, но поне да поработим малко днес до 15 ч 😁
Садисти Angry

# 651
Това е безобразие. Толкова много чакат пред други университети с риск да изпуснат записване , заради прословутия СУ

# 652
  • София
Последен слух - след 13.00 часа. Да наддаваме?

# 653
Дано !!!! Още малко!!!!
   Дано им приседне кафето в 15 часа!!!! Мъчат децата,мъчат майките, мъчат майките на гаджетата..........Мъка!

# 654
  • София
Дано !!!! Още малко!!!!
   Дано им приседне кафето в 15 часа!!!! Мъчат децата,мъчат майките, мъчат майките на гаджетата..........Мъка!
И киселини от обяда да получат!

# 655
  • София
Дано !!!! Още малко!!!!

Аз, която нищо не чакам, се напрегнах...

# 656
В СУ - КСК 2024 : Nataliya Doktorova - Председател на комисия по образователна дейност в Студентски съвет при СУ
                                 След 13 ч!

Дано да е вярна информацията.

# 657
  • у дома...
Дано !!!! Още малко!!!!
И киселини от обяда да получат!
Аааа, това ако стане, ще решат, че им е каръшки ден и ще го пишат дъждовен. И стана утре по обяд... Заедно със седмокласниците...
Да им пожелаем да хапнат добре, да си починат подобаващо и в ранния следобед да пуснат класирането.

# 658
  • София
В СУ - КСК 2024 : Nataliya Doktorova - Председател на комисия по образователна дейност в Студентски съвет при СУ
                                 След 13 ч!

Дано да е вярна информацията.

Лошото е, че "след 13" е доста дълъг период.

# 659
  • София
Даммммм...... неопределено понятие
като : следобяд
RageRageRage

Общи условия

Активация на акаунт