НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 368
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Сетих се да ви попитам, в момента на записването ли си разбират групата или по - късно?
Да, записана е на бланката с информация с факултетния номер.

# 976
  • София
Спунк, ако имаш още, аз ще ги закача. Скоро ще ходим в Италия и каквото успея да сваля от себе си преди това, все ще е от полза.
Щом каузата е Италия,  и аз, а и други съфорумки ще се включат с пердета,  прозорци, градинки....

Без прозорци, моля! Мразя да мия прозорци!

# 977
  • някъде ... тук ...
Етомира, не ти трябва, не се мори предварително. Не знам как се получава, или всъщност знам. След 6 дни в Пулия,  основно ядене на паста и пица, че и доста вино, но и доста км пеш в жегата, нищо отгоре нямам.

# 978
  • добрич
Включвам се със чакане за второ класиране във  МУ Варна и Плевен,дано да имаме късмет.Във Варна с 0.15 не ни достигна за първо класиране.

# 979
Включвам се със чакане за второ класиране във  МУ Варна и Плевен,дано да имаме късмет.Във Варна с 0.15 не ни достигна за първо класиране.
На второ класиране със сигурност ще стане в МУ Варна.

# 980
На второ класиране със сигурност ще стане в МУ Варна.
И аз съм на това мнение. Стискам палци и за съученичка на сина. Тя иска в София,  но за там няма шанс според мен!

# 981

Ех тъкмо щях да предлагам че и аз не ги обичам. Каня се тук в къщи тази седмица да измия, взех си специално приставка за пари чистачката, ама и с нея не се получава това което ми се иска.А в апартамента изобщо не знам кога и как.

# 982
  • София

Ех тъкмо щях да предлагам че и аз не ги обичам. Каня се тук в къщи тази седмица да измия, взех си специално приставка за пари чистачката, ама и с нея не се получава това което ми се иска.А в апартамента изобщо не знам кога и как.

А аз имам робот, но толкова ги мразя тези прозорци, че и него отказвам да извадя.

# 983
Шауми ли е роботът? Имам труднодостъпни места и проучвам роботите за прозорци. Ако напишеш марка и модел, ще съм благодарна.

# 984
  • Sofia
Аз не ги мия Laughing Френски са и ММ с маркуча ги облива, когато мие терасата. Към задния двор сложихме решетки (наскоро имаше кражба в квартала) и това ми е оправдание да не ги мия и там. Роботите ми се стуват пълна смешка, но може да взема един да позамзва.

# 985
Момичета прекрасни, поздравления за малки и големи и още по-големи отличници! Flowers Hibiscus
На мен са ми потънали гемиите - мотая се по болници и съм много притеснена, а наборката утре ще подава за второ класиране.
Във философския факултет на СУ трябва да подаде - на Цариградско ли да отиде или къде?
От колко работят, че само по диагонал прегледах назад?
За окачане на пердета и аз съм кандидат,  поливане също предлагам... Joy

# 986
  • някъде ... тук ...
Перличке, не мога да помогна по въпросите за подаването на док, ама другото дано минава по-леко и се окаже не толкова сериозно! Девойката ще се оправи.

# 987
  • София
Шауми ли е роботът? Имам труднодостъпни места и проучвам роботите за прозорци. Ако напишеш марка и модел, ще съм благодарна.

Да. Hut нещо си 66. Но вече има по-нови модели. Супер е. Бавен, но мие по-добре от мен.

А ММ не ми купува маркуч. Като купи, и аз така ще започна.

# 988
  • София
Във философския факултет на СУ трябва да подаде - на Цариградско ли да отиде или къде?
От колко работят, че само по диагонал прегледах назад?

За Философския зависи от специалността, в която е приета - философия и психология са в Ректората, останалите са на Цариградско.
Всички работят от 8:30 до 12.00 и от 13.00 до 17:30.

За другото - да минават бързо и безследно тревогите.

# 989
Pisho, сигурна ли си, че трябва та отидат на Цариградско?
Аз съм завършила философския факултет и всички занятия ни бяха на 4-ти км, обаче администрацията ни беше в Ректората. Там се записвахме, оправяме документи и тн..
Може и да се е променило през годините, разбира се, но поне до преди няколко си беше все така.
Пърл, може би ако кажеш за коя специалност става дума, можем да сме ти по-полезни.

Общи условия

Активация на акаунт