НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 348
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 200
# 1 201
  • Sofia
Може някой ДП, който няма да ползва общежитие да се класира и "платеното" да ползва мястото не много легално (стар номер Relaxed )

Момичета, не видях аз грубо никъде. Не се горещете като седмокласните майки! Та ние сме майки на студенти (оная картинка с бухлите да не я връщам).

# 1 202
Не исках да звучи грубо. Сори, просто споделих нещо, което още ми е болно. Значи, според баба ми, аз като жена повече от за медицинска сестра не ставам, и за съжаление дъщеря ми, две поколения напред страда от същото.  Не исках да обидя никого. Мъжки или женски професии няма значение, детето каквото го влече и където му е късмета

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 21:39 от Априлски душ

# 1 203
Нещо след първо класиране много се промениха комуникацията и участниците …🤷♀

# 1 204
Мъх, чак се зачудих да не съм объркала темите 😊

# 1 205
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ама нищо ново. След 24 юли ще има още непознати коментари и пак ще си останем Ние. Може и да има някой нов, но за кратко.
Чакаме второ на СУ.
Аз няма какво да кажа. Наборката се прибра от Гърция късно в петък. Чакали 3 часа на границата. Неочаквано
Не се бяхме виждали 15 дена. Не мога да си представя как птичките излитат от дома...

# 1 206
  • В средата на времето
Моят син днес ми сподели плановете си за близкото бъдеще. Другия месец се изнася за един месец, ще живее при гаджето, за да види как щяло да е. В момента поработва по малко, но като почнел училище щял да си търси нещо по-добро финансово, което да може да съвместява с ученето,за да може да се включва в наема и сметките (приятелката живее на квартира). Не знам как я мисли и дали ще се справи, защото УАСГ не е Първа АЕГ, но...И аз хем съм ок, хем ми е криво малко.И то да кажеш, че сега много му виждам очите - не, но така официално съобщено го прави по-реално...отлитането имам предвид.🙂

# 1 207
Не се бяхме виждали 15 дена. Не мога да си представя как птичките излитат от дома...
Моето го виждам веднъж на седмицата за една вечеря, но пък все още се обажда вечер да му правя компания докато си чака транспорт. Така излитането е поносимо.

# 1 208
Моят може и да не го видя хич, ако не трябва нещо да помогне на баща си. Не се и натискам.
При гаджето няма да иде да живее скоро, че е много малка момата, макар че на моменти ми иде да ги изгоня там 😁
Море-балкан-айляк .. ей такова му е лятото за момента. Ще го видя на есен дали ще си седне на Дто 😵‍💫
Поработва (силно казано) - танцуват по частни събития и там някой лев си докарва (народни танци играе).
Аз съм изместила фокуса върху сестра му (че ни чака 6-7 клас) ... Дупе да й е яко 🤣

# 1 209
  • София
Хич не е лошо да се изнесат и да са по-самостоятелни, но това със сериозната работа е нож с две остриета.

# 1 210
Ами изнесе се в апартамента, който не ползваме от две години. Реално се учи да е самостоятелен, само че в студентски град няма да има апартамент и пералня в него и ще трябва да се съобразява с още двама... Ето по тази тема говорим и му се иска и там да работи, но сам казва че не знае дали ще е възможно.

# 1 211
Ама нищо ново. След 24 юли ще има още непознати коментари и пак ще си останем Ние. Може и да има някой нов, но за кратко.
Чакаме второ на СУ.
Аз няма какво да кажа. Наборката се прибра от Гърция късно в петък. Чакали 3 часа на границата. Неочаквано
Well.. може и веднага да стане.. 😄
Извинете за натрапването, моментна заблуда.

# 1 212
  • някъде ... тук ...
Изида, не знам. Явно иска да е самостоятелен. Дано намери нещо, което хем да му позволява да ходи редовно на училище (за мен УАСГ си е училище - отсъствия и от там недопускане до изпит и т.н), хем и пари да има. Дано.
С моят сме се разбрали, че ще работи до началото на уч. година и после ще учи само. Поне първата година. Но е на обект, на пълен работен ден. Така време за ходене на училище няма.

За отлитането - свиква се. Големият се върна вкъщи след 5 г на общежитие в средното. Хубаво ни беше, но...Миналата година се изнесе на квартира и ни идва на гости. Често.
Наборът в мом гласи основен ремонт на детската стая. Даже вчера и днес свалили тапетите с негови приятели. Щял да боядисва и нови мебели да купува. Той явно не смята скоро да се изнася. Ще видим докога.

# 1 213
И аз не й виждам очите на девойката, работа, плаж, сега е 3 дни на южното море с приятели. Ще ходим в края на август на концерта на Адел в Мюнхен семейно, после в Гърция и ей го лятото свършило.
Welcome week-а в университета й е от 7 октомври и планираме и ние да сме в Милано тази седмица, за съпорт, дет се вика 😂.
Пазя от набор 2004 един списък с лекарства за чуждестранните студенти, като наближи момента мога да го пратя за първа страница на темата - може би следващата.

# 1 214
  • Sofia
Брей, пораснаха децата... Heartpulse Нека да опитват, да се учат от опита... човек трудно взима акъл наготово, трябва сам да си стигне до изводите.
Струва ми се, че първи курс е добре да се ходи редовно на лекции/упражнения. Rolling Eyes

BoeL, звучи като да стане по-лесен преходът към новото с вашия престой там първата седмица. Свива ми се сърцето за тези, които ще учат в чужбина, но колко му е - 1-2 часа със самолета Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт