Как да постъпя, дразня се

• 15 725
  • 327
  •   1
Отговори
# 165
Разбрали са се къщата да остане за него

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 09:43 от Mary_1

# 166
Ама защо не искаш да се изнесете в друг град?

# 167
  • София
Ако лелята е без деца и по селски тертип всичко остава на сина, а дъщерята доброволно се откаже, може да се надяват "младите" на цялата къща и затова да кютат в Дядовата ръкавичка.

# 168
Има етаж, но и къщата може би ще остане за него.
Опитвала съм да говорим много пъти,но не се получава.Говорим и пак си е същото.
В този град той само в тази къща иска да живее, другия вариант който предлага е да се изнесем в друг град,но аз не искам.
Казва че ме обича и че иска да сме заедно, не искал да има такива проблеми, но защо все така се получавало...че не се занимавал с майка му изобщо, че не е виновен за нещата които тя прави ..

Мъжът ти е между чука е наковалнята. Наистина не е виновен за постъпките на майка си, най-малкото не може да знае тя какво ще направи предварително. Единствено може да й каже да се въздържа и да не се меси между вас, но вероятно гласът му ще остане глас в пустиня.
Аз лично не бих издържала да живея в близост до свекърва ми.
Къщата - остане или не за мъжа ти, това ще се случи някой ден в бъдещето. До тогава ми се струва мъчение да живеете така.

# 169
  • София
А ти защо не искаш в друг град? Бизнесът със сладкиши и печива е доходоносен навсякъде.

# 170
Да

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 09:43 от Mary_1

# 171
  • София
Вие така може още поне 30-40 години да си съжителствате, стига свекървата да не е много възрастна и да е дълголетна. Ама твоята младост няма да се върне.

# 172
Да уж дребни проблеми,но случвайки се често, се натрупва..

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 09:44 от Mary_1

# 173
Авторката, твоето е хем сърби, хем боли.

# 174
Ами ако свекървата е на годините на моята майка 60 +, спокойно може още 20 години да си живеят така … а има и леля дето живее там, тя може и тя да има деца.

Баща му и дядо му, те също ли там живеят ?

Ама той и да говори с майка си, да не мислите че на нея ще и пука ? Аз като на моята нещо и кажа, ама грам не я интересува и си продължава по нейно си.
Изход от това положения няма, освен да се изнесете

# 175
  • София
Той реално е прав. И точно дребните камъчета обръщат каруцата.
Нито чехлите, нито другите неща си струват човек да си хаби нервите.
В чужд дом, при вече установен ред и домакиня, слушкаш и папкаш.

Аз имам дъщери с 3-4 години по-малки от авторката и съм на 50.

# 176
Просто омаловажава всичко, винаги като говорим, сега проблема заради едни чехли ли е, не можеш ки да забравиш че те е нарекла така, сега за една пижама ли е, ама то днес това, утре другото...

Така и ще бъде.
Мъжът ти никога няма да те разбере напълно, да се постави на твое място и да застане на твоя страна.
Майка му е все пак.
Казах ти - между чука и наковалнята е той. И неговата не е лесна - да угоди и на двете.
И ММ така - понякога сам вижда как стоят нещата и въпреки всичко през тези години почти никога не се е случвало нещо да каже на майка си, дори не дръзва да даде вид, че нещо не е наред, че ще вземе тя да се обиди...... Това е било повод за много скандали между нас.

Точно заради това неприятно положение, което няма как да се промени по никакъв начин, е добре да живеете отделно. Та по възможност да имате по-редки контакти.

# 177
Авторката само пуска теми тук да си сверява часовника. Вижда, че не  е верен, но не прави нищо, за да го фиксне. Това не иска, онова не иска, това не й харесва, онова не й харесва. Не разбрах какво иска и какво й харесва всъщност.

# 178
Той читавия мъж отдавна би се изнесъл най-вече заради самия себе си. 😃 Как ще живееш здрав прав работещ мъж при мама и тате, че и приятелката да водиш там... може би е някакъв невероятен любовник, че го търпиш!?! Но дори и за това не си струва нервите 😀

# 179
Авторката само пуска теми тук да си сверява часовника. Вижда, че не  е верен, но не прави нищо, за да го фиксне. Това не иска, онова не иска, това не й харесва, онова не й харесва. Не разбрах какво иска и какво й харесва всъщност.

Ами иска свекървата да престане да се меси, но това няма да се случи. Свекито си е у дома и ти ще трябва да търпиш. Като сте под един покрив ще е така.
И се опасявам, като го няма мъжа ти от понеделник до петък, като нищо може и да те изгони някой път при някой караници.

Общи условия

Активация на акаунт