Как да постъпя, дразня се

• 15 711
  • 327
  •   1
Отговори
# 240
Има разлика , те не поздравяват защото се крият , след случката тя 4 5 месеца не и видях очите, като ме види че се прибирам се крие, сестра му направи опит за подобряване на отношенията ,но аз отказах.. прекалено късно се сети
Когато допуснеш грешка трябва да имаш доблест да застанеш да се извиниш, да обясниш , че си сгрешил , не да се криеш като мишка и като мине малко време да мислиш ,че всичко продължава по старо му все едно нищо няма

# 241
Ама и сестра му ли живее там ?
И дядото, и лелята и свекървата.
Майко мила

И вече и със сестра му не си говорите ?
Еми не виждам бъдеще.
Това че има собствен етаж не ви прави изобщо самостоятелни.
Някой ден като нищо ще те изпъдят.

# 242
А, значи вие, двама 30-годишни, без деца, заедно нямате възможност да си вземете нещо свое, а разчитате на дадения етаж, обаче свекървата сама е имала възможност да си вземе нещо свое, ама явно се е провалила? Ти да не си представяш, че от 30 години нагоре доходите растат невъобразимо? На нея може и десетилетие трудов стаж да ѝ се губи покрай мътните години.

# 243
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Последно, авторката на поста има ли граждански брак с този човек, или не?

# 244

Да пише че за женени

# 245

Да пише че за женени
Поне не могат да викнат полиция, и да обявят, че има чужд човек в имота Grinning

# 246
Аз като се замисля
Той като има и сестра.
Защо така упорито мислите че къщата ще остане за него ?
Ами сестра му ?
Къщата е на половина негова

# 247
  • София
По селата хората с подобен манталитет оставят всичко на мъжкото чАдо, а женското доброволно се отказва. Ама понякога не се отказва, просто изчаква снахата да се погрижи за възрастните и идва наготово.

# 248
Мери (или Мари), след 30 години ти ще бъдеш точно като твоята свекърва. В къщата ще се нанесе снаха ти и ще бъдете в абсолютно същите отношения с нея. И тя ще разказва как ти нищо нямаш, а си просто завряна снаха в този дом, дошла преди години наготово. Този модел се е повтарял стотици години наред и ще продължи да се повтаря. Можете да го прекъснете, само ако се изнесете в нещо ваше си. Иначе ще си продължи така. Разбери, това е шаблон - той НЕ се променя.  Дори в началото да не си с такъв манталитет и да си мислиш, че си различна, с годините попиваш този модел на поведение и мислене и ставаш абсолютно същия тип човек, майка, свекърва, тъща.

# 249
  • Варна
Етажът не е негов. Даже и на родителите му не е. И може и да не стане.

# 250
При жив дядо не знам какви наследници и собственост  има...

# 251
При жив дядо не знам какви наследници и собственост  има...

Къщата на дядо му. Той жив, майка му жива, има и леля (не се споменава дали тя има деца) после идва мъжа и а той и сестра имал

Ама вече се говори че къщата щяла да остане за него….. 🤔
Мда може би след 30 години
Ако изобщо остане цялата за него а не само половината или една част само …

Майка ми имаше една колежка. Тя след развода с мъжа и остана с детето в апартамента на бившия.
Е да, ама след време се нанесе  и сестрата на мъжа, щото виж че половината апартамент нейн.
И така колежката трябваше да го напусне.

Та и тука може така да стане.

# 252
  • София
Мда, толкова сте отделно, че имат достъп до багажа ви, перат ви обувките и ви приготвят чехлички.
Аз дотук разбрах, че авторката драпа да ходят при другата мама, не да са самостоятелни. Манталитет...

# 253

Mary_1,
Това изказване не говори добре за теб. Опитала си се да ИЗКЛЮЧИШ  майка му, но живееш в дома й.

То цялото и поведение не говори добре за нея. Свекървата може да е всякаква, обаче не може хем да нямаш доблестта да се разкараш от чужд дом, в който очевидно не те искат, хем да правиш фасони.

# 254
  • София
Те тъкмо ще наследят къщата и ще дойде някоя снаха, която ще почне да чака за наследството.

Общи условия

Активация на акаунт