За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 434
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Оооо,тази авторка пише много добре. Много харесвам нейната серия за уредени бракове. Ей сега ще ти я пусна,че забравих как се казва.
Едит: https://www.goodreads.com/series/354479-the-windsors

Да, точно Mine for a Moment се оказа свързана с нея. Нямам търпение да ги прочета и тях.

# 436
  • Бургас
https://www.goodreads.com/series/317607-off-limits
Тази мисля,че е преди серията за сем. Уиндзор. Някой от героите си появяват в книгите,но не пречи ако не си ги чел.

# 437
Здравейте, бихте ли ми препоръчали мафия- поредица сходна на Born in Blood/ Camorra поредицина на Cora Reilly? Много се запалих и изчетох всички на един дъх, за жалост следващата от поредицата на децата им излиза януари месец и искам да запълня времето с нещо друго.
По възможност да има роднинска връзка между героите в отделните книги и да се застъпват както в горе описаните.

П.с Мафиотските книги от поредицата на Рина Кент също съм чела.

Благодаря Ви🤗!

# 438
  • Бургас
https://www.goodreads.com/series/401409-kings-of-temptation
Тази не е лоша. През декември излиза и първата книга за децата на героите от серията

# 439
Здравейте, бихте ли ми препоръчали мафия- поредица сходна на Born in Blood/ Camorra поредицина на Cora Reilly? Много се запалих и изчетох всички на един дъх, за жалост следващата от поредицата на децата им излиза януари месец и искам да запълня времето с нещо друго.
По възможност да има роднинска връзка между героите в отделните книги и да се застъпват както в горе описаните.

П.с Мафиотските книги от поредицата на Рина Кент също съм чела.

Благодаря Ви🤗!
На ДЖ.Т. Гайсингер е много добра поредицата Queens and monsters.
Също така на Меган Марч мафитоската поредица, ако не си я чела.

# 440
  • Бургас
Какво стана с Мегън Марч? Нали щеше да има още една книга за Лаклън?

# 441
Какво стана с Мегън Марч? Нали щеше да има още една книга за Лаклън?
Ако говориш за " Redemption", тя излезна миналата година. Според мен не си заслужава времето. Нищо общо с историята и образа на героите от трилогията. Ако пък тя има следваща, няма да я чета.
Бихте ли ми препоръчали нещо драматично за четене. Благодаря.

# 442
  • Бургас
Идвам да препоръчам една книга, която току що завърших и много ми хареса https://www.goodreads.com/book/show/210441762-mine-for-a-moment За пръв път чета нещо от авторката, но определено няма да е последен. След като я започнах, разбрах че е леко свързана с една от поредиците й и определено нямам търпение да видя и нея. И изненадващо, но много харесах образа на бившата приятелка на главния и се надявам и тя да получи своя happy end.
Залагам,че Езра ще е щастливия и край Wink

# 443
  • София
Катарина Маура е страхотна, чела съм една от книгите и, но ме държа будна два дни, планирам да прочета всичко подред скоро.

# 444
  • Бургас
Последната е добра. 5 звезди,без съмнение от мен
Candy,ако четеш английски ти я препоръчвам.
Mine for a moment  Catharina Maura

# 445
  • В къщурката на хълма на феите
Оооо,тази авторка пише много добре. Много харесвам нейната серия за уредени бракове. Ей сега ще ти я пусна,че забравих как се казва.
Едит: https://www.goodreads.com/series/354479-the-windsors
ооооо това изглежда мноооого добреееееее Heart Eyes

# 446
  • Бургас
Софи Ларк "Безмилостен Принц"
Скрит текст:
🍓 Прочиташ книга, в която главната героиня е принудена да се омъжи за най-големия си враг и вместо да отиде кротко към олтара, тя изяжда чудовищно количество ягоди, защото знае, че той е алергичен?... 🍓
Когато си наумих, че искам да издавам книгите на Софи Ларк на български, нямах представа, че най-трудното нещо на света ще бъде да се свържа с нея.
Повече от година, в която ѝ пишех имейли на всеки две седмици. Писах ѝ в инстаграм. Писах в групата ѝ. Накарах една от издателка във Франкфурт да ѝ прати смс.
Нищо. Nada. Даже и щурци нямаше...
И един ден получих имейл, изпищях, стреснах колегите и нещата се случиха.
Нещо повече - нашето издание идва с
🍓бонус главата от специалното издание на английски
🍓бонус главата от нюзлетъра на Софи
🍓първа глава от втората книга от поредицата
🍓оригиналните илюстрации
🍓цветна порезка
🍓 корица на Fidelia Kosseva-Gallego ❤
🍓10% отстъпка за предварителни поръчки
https://www.ciela.com/bezmilosten-princ-sofi-lark.html
От поколения италианската фамилия Гало и ирландският клан Грифин се борят за надмощие над престъпния свят в Чикаго.
Когато Ейда Гало се промъква без покана на лъскавото парти на семейство Грифин, иска само да се позабавлява малко. Със сигурност няма намерение да подпалва (малък) пожар в библиотеката им.
Ала студеният, амбициозен и безмилостен Калъм Грифин иска отмъщение. Преди малкото им неразбирателство да се превърне във всеобща война, бащите им решават да сложат край на тази вражда по най-класическия начин – с уговорен брак между двамата.
Свикнал да упражнява контрол, Калъм е решен да укроти опърничавата си съпруга. Но Ейда е не по-малко упорита и готова да му се опълчи – като за начало да го отрови в сватбения им ден.
Това, което никой от тях не е предвидил, е, че яростта бързо се превръща в страст. Кой ще се пречупи пръв в битката за надмощие?...
🍓 Превод: Карина Горанова
🍓 Редакция: Петя Ангелова
🍓 Коректор: Kristina Tsoneva-Krasteva

# 447
Току що завърших "Хиляда целувки и едно момче" на Тили Коул и съм разбита. Погълнах историята буквално за часове, предвид че я започнах сутринта. Досега не ми се е случвало да ми се плаче почти през цялото време докато чета. Рюне /след първите няколко глави свикнах с името и спря да ми изниква образа на героя от "Ало, Ало"/ и неговата Попимин ме поведоха на емоционално пътешествие за мимолетната преходност на живота и голямата любов - изживяна, красива и нестихваща. Епилога ужасно много ми хареса, въпреки всичко беше един своеобразен щастлив финал за две сродни души. Ако ви се чете нещо, на което да си изревете очите, определено я препоръчвам. Не знам дали някога бих я препрочела, но е една от най-запомнящите се книги, на които съм попадала.

# 448
  • В къщурката на хълма на феите
Епилога ужасно много ми хареса, въпреки всичко беше един своеобразен щастлив финал за две сродни души.,
това значи ли, че няма щастлив финал?

# 449
  • Пловдив
Епилога ужасно много ми хареса, въпреки всичко беше един своеобразен щастлив финал за две сродни души.,
това значи ли, че няма щастлив финал?

За жалост няма този щастлив край, който ние възприемаме като такъв. Па- скоро умиротворение.

Общи условия

Активация на акаунт