За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 403
  • 742
  •   2
Отговори
# 495
  • София
И за мен off Campus е по-добра поредица от  Briar U.
"Bad Judgment" на Мегън Марч ми допадна. Сега започвам "Лятно предложение", дано ми допадне.

Коледни книги не чета много. Предпочитам филми. По-впечатляващо ми е.

# 496
  • в сърцето на един мъж...
А аз да попитам за авторката Ане Якобс? Чели ли сте нещо от нея? Загледах се в книгите и, струва ми се че ще ми допаднат. Ако някой е чел нещо нейно нека да сподели. Благодаря!

Аз съм чела серията "Тъкачната вила", сега си взех и новата, "Имението". На мен лично ми хареса, единствено не ми допадна това, че са огромни книгите, защото повтаря част от детайлите от преди това, но пък пише увлекателно и интересно и е за период от развитието на Германия, който ми е интересен. Даже си мислех да поразгледам Аугсбург, защото тя пише за него, а на мен ми е близо Simple Smile

# 497
  • София
Аз чакам "Моята мрачна страст" в ел. вариант да закупя, ама едва ли ще е преди януари 2025.

# 498
  • Euskal Herria
Сиела още не са пуснали първата електронно, та вече губя надежда, че книгите ще ги има в епуб формат. Няколко пъти питах, въобще не отговарят дали можем да я очакваме. Поне да знаем дали са взели правата и за е-книги.

# 499
  • Бургас
Еха, Лина, браво бе, доста си прочела. Аз бях сложила 52, но прочетох 77 за сега.
Да ви питам, отзиви за тази книга? Даже не бях разбрала, че е излязла
https://www.ozone.bg/product/dyavolat-i-dalbokoto-sinyo-more/
Другите, за които се чудя са двете нови книги на Мона Кастън - Самотно сърце и Наранено сърце
В своя защита ще кажа,че цяло лято съм без деца и мъж в сезон ,който се прибира към 21.00 и четенето тогава много ми върви Simple Smile
Книгите на Мона Кастен не можах да ги намеря на английски,което значи че ще ги пропусна. Вече ми е е много странно да чета на български, освен ако не е книга,която да ме е впечатлила

# 500
  • София
Сиела още не са пуснали първата електронно, та вече губя надежда, че книгите ще ги има в епуб формат. Няколко пъти питах, въобще не отговарят дали можем да я очакваме. Поне да знаем дали са взели правата и за е-книги.
Аууу, лошо! Голяма мъка ще е, ако трябва да я купувам на хартия.

"Лятно предложение" ми звучеше като лятна, забавна, романтична история. Ама що така се натъжих накрая, и то много?! Не очаквах такъв развой. Но поне завърши добре.

Намерих "Съпруга по поръчка" из архивите си. Що така съм я оставила за после?! Ще я започна, пък ще видим.

И книгите на Елси Силвър съм набелязала, дано ми харесат.

# 501

Намерих "Съпруга по поръчка" из архивите си. Що така съм я оставила за после?! Ще я започна, пък ще видим.

Аз така и не я довърших, беше ми досадна от някъде нататък.

# 502
# 503
  • В къщурката на хълма на феите
с тая тъпотия в края на предната книга, ентусиазма ми да чета нататък рязко се сви .. имам един месец да я мисля ...

# 504
Аууу, лошо! Голяма мъка ще е, ако трябва да я купувам на хартия.

"Лятно предложение" ми звучеше като лятна, забавна, романтична история. Ама що така се натъжих накрая, и то много?! Не очаквах такъв развой. Но поне завърши добре.

И книгите на Елси Силвър съм набелязала, дано ми харесат.

Хубава е поредицата на Елси Силвър която се издава в момента, даже мисля и другата серия Rose Hill да я подхвана.

# 505
Някой чел поредицата за сестрите Шекспир на Кари Елкс? В момента се забавлявам с братята ѝ Селинджър и случайно видях, че сестрите са преведени, но понеже съм се затрупала се чуди дали да ги тегля и тях.

# 506
Някой чел поредицата за сестрите Шекспир на Кари Елкс? В момента се забавлявам с братята ѝ Селинджър и случайно видях, че сестрите са преведени, но понеже съм се затрупала се чуди дали да ги тегля и тях.

Аз ги прочетох лятото на един дъх, много ми харесаха. А тази за Селинджър на английски ли ги четеш? Или ги има някъде електронно? Харесва ми как пише, много приятно и с чувство за хумор.

# 507
Аз ги прочетох лятото на един дъх, много ми харесаха. А тази за Селинджър на английски ли ги четеш? Или ги има някъде електронно? Харесва ми как пише, много приятно и с чувство за хумор.
Да, на английски ги чета. Братята са страхотни, дано ги преведат. Много харесвам авторката и аз, страхотно чувство за хумор има.

# 508
А, ясно, трябва да ги потърся. Може и да ги преведат, ако Ибис се договорят с нея.

# 509
  • София
Ох, като изровя някоя книга от архива, и като прочета тук стари мнения, и удрям на камък- "Превъзходство" и "Любов от втори поглед".

Скрит текст:
Скрит текст:
Цитат
lina_bs
# 60126 юли 2023, 09:11 ч.
lina_bs
Аз не съм сигурна,че ми харесва как пише Саманта Йънг. Не мога да си спомня да съм чела нещо нейно или не, освен книгата в съавторство с кирстен Калихан "Превъзходство",която не ми хареса

Цитат
Sugarchen - Ентусиаст
# 60426 юли 2023, 10:18 ч.
Ух, да, "Превъзходство" беше ужас... Но по спомен двете поредици "Хартуел" и "Дъблин стрийт" не бяха лоши.

Цитат
hrisiikiko
Здравейте, прочетох Любов от втори поглед.Ейй толкова се смях на моменти,че чак устата ме болеше..много забавно четиво..Вчера започнах Покварени,аз ли съм зле или това е много извратена книга,чак на моменти ми се гади..определено няма да чета втората!

Цитат
. Яна . - Потребител
# 16725 апр. 2023, 12:35 ч.
. Яна .
Не си зле, съвсем си си добре, но вкусове има разни. Аз не харесах "Любов от втори поглед", но съм от големите фенове на Пенелъпи Дъглас.

Еми, ще се примиря с "Предизвикателството".

Общи условия

Активация на акаунт