За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 332
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Издателство Ера ще издадат Катарина Маура,която скоро коментирахме

# 586
Еееее страхотна новина. Маура пише много добре, стигнах до 4-та книга от поредицата. Сега дилемата е да я изкарам на английски или да чакам останалите на български.

# 587
  • Бургас
Е,ти пък! Първо на английски,после на български.
Аз тази серия я приключих,сега чакам новата

# 588
  • София
По-добре само на английски.

# 589
  • Враца
Дами, може ли линк към Катарина Маура в goodreads, благодаря Simple Smile.

препрочетох I could never на Пенелопи Уорд, все така ми хареса много.
Сега съм малко на Джералд Даръл Simple Smile Simple Smile

# 590
  • Бургас
Дами, може ли линк към Катарина Маура в goodreads, благодаря Simple Smile.
https://www.goodreads.com/book/show/62316382-the-wrong-bride

# 591
  • София
Издателство Ера ще издадат Катарина Маура,която скоро коментирахме
Скрит текст:
Отивам да търся коментарите ви. Защо така съм изпуснала това име?!
Не е ли време Сиела да пуснат ел. вариант на "Моят мрачен Ромео"? Май мина месец от издаването. Мислех да се възползвам от намаленията по празниците.

# 592
  • Euskal Herria
Тя втората даже излезе на хартия. Ама Сиела упорито мълчат и не отговарят, когато ги питат за електронните варианти.

# 593
  • София
Тя втората даже излезе на хартия. Ама Сиела упорито мълчат и не отговарят, когато ги питат за електронните варианти.
Уважавам решението им, ел. варианти да се пускат по-късно, няма лошо. Бизнес е. Но има хора, които четат ел. книги, и си ги закупуват от тях.

# 594
  • Euskal Herria
Да. Предпочитам да си купя електронния вариант, защото веднага го получавам и мога да чета. А и така цялата библиотека е с мен.
Но вече няколко пъти има запитвания за тази серия на Шен (включително и аз съм писала) и просто се подминават. Никаква реакция от страна на Сиела. Поне да кажат дали са купили правата и за е-книги, ама и това не правят. Рано или късно книгите все ще се появят в нета  - или официално, или някой ще си направи труда да ги сканира.

# 595
Момичета, аз яко потънах с Royal Elite. Остава ми само книгата за Коул и Силвър, както и Епилогът. Сега вече разбирам какво имахте предвид за Никол като обсъждахме “Империя на омразата”. Но не мога да си обясня след като има официален reading order, защо издателствата си издават, както им изнася… 🙄Сега мисля да прочета пак книгите за Дан и Никол, както и тази за Нокс…
Осъзнах и че не ми е толкова трудно разбирането с английския и очаквам препоръки за най-зарибяващите поредици на Рина 😅 така и така свикнах да не спя.. като ще е гарга, да е рошава😁

# 596
Момичета, аз яко потънах с Royal Elite. Остава ми само книгата за Коул и Силвър, както и Епилогът. Сега вече разбирам какво имахте предвид за Никол като обсъждахме “Империя на омразата”. Но не мога да си обясня след като има официален reading order, защо издателствата си издават, както им изнася… 🙄Сега мисля да прочета пак книгите за Дан и Никол, както и тази за Нокс…
Осъзнах и че не ми е толкова трудно разбирането с английския и очаквам препоръки за най-зарибяващите поредици на Рина 😅 така и така свикнах да не спя.. като ще е гарга, да е рошава😁

Историята на Коул и Сълвър най - много ми харесва от поредицата. Най - много ми харесват "Кралство", "Трон", Чудовище", Бог на болката, Бог на гнева и Бог на яростта.

# 597
  • Бургас
Зa бащата на Ейдън също има серия
Скрит текст:
Може да прочетеш също и тези серии
Скрит текст:

Качвам снимки, защото ми е трудно линкове през телефона
И накрая да завършиш с Legacy of Gods,която е за децата им

# 598
Благодаря ви, момичета!
Лина, благодаря за всички препоръки, удобно е и със снимки. Серията за бащата на Ейдън даже мисля да я прочета преди епилога.😊
А серията за децата май е доста хвалена и сякаш се харесва повече и от Royal Elite, та натам ще вървя 😀

# 599
  • Пловдив
Всичките книги на Рина Кент са много добри. И серията за мафията също.
https://www.goodreads.com/series/356288-monster-trilogy
https://www.goodreads.com/series/303595-throne-duet
Само с тръните не се харесахме, но на теб могат да ти допаднат.
https://www.goodreads.com/series/315591-thorns-duet

Общи условия

Активация на акаунт