За тези, които четат любовни романи № 47

• 71 549
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Някой прочете ли Буря от оникс??? Купих я и седим с нея и се гледаме. Честно казано не смея да я захвана с оглед на развитието на историята в края на втората книга. Дали някой може леко да ми даде спойлер какво се случва в книгата накратко? Да съм психически подготвена Grinning

Аз я прочетох, както първата и втората, за броени дни, въпреки че тук събитията, поне според мен, са доста разтегнати и на моменти ми доскучаваше. Краят не изневери на очакванията ми, само толкова ще кажа, да не провалям четенето на друг. Пълно е със спойлери и коментари какво всъщност се случва в Интернет.

# 706
Аз зарязах Ромео. Този стил на писане не е моят, първо че е нереалистично написаното, второ е вулгарно. Отвреме на време има някоя готина шега, но като цяло все едно романът го е написал някой тинейджър . Явно съм стара за този тип романи.

# 707
Аз зарязах Ромео. Този стил на писане не е моят, първо че е нереалистично написаното, второ е вулгарно. Отвреме на време има някоя готина шега, но като цяло все едно романът го е написал някой тинейджър . Явно съм стара за този тип романи.
Да, подкрепям написаното. Голяма боза е. Ромео хем го раздава голям играч, хем се занимава с детинщини.

# 708
Някой прочете ли Буря от оникс??? Купих я и седим с нея и се гледаме. Честно казано не смея да я захвана с оглед на развитието на историята в края на втората книга. Дали някой може леко да ми даде спойлер какво се случва в книгата накратко? Да съм психически подготвена Grinning

Аз я прочетох, както първата и втората, за броени дни, въпреки че тук събитията, поне според мен, са доста разтегнати и на моменти ми доскучаваше. Краят не изневери на очакванията ми, само толкова ще кажа, да не провалям четенето на друг. Пълно е със спойлери и коментари какво всъщност се случва в Интернет.

Аз си я купих още на 25-ти, ама още не съм я започнала. Ще искам да я прочета на един дъх, а от друга страна се дразня защото следващата ще излезне след доста време. Прочетох само един спойлер в goodreads, но след това избягвам теми за книгата ...

# 709
И аз прочетох Буря от оникс. Първите няколко глави са тегави, чудиш се какво става, но после става интересна. А последната 1/3 - не можеш да я оставиш. Края хем е очаквам, хем с голяма изненада.

# 710
  • Варна

Книга четвърта от TikTok сензацията „Честнът Спрингс“

След години на изневери и предателства д-р Уинтър Хамилтън най-накрая се осмелява да напусне неверния си съпруг. Заминава за Честнът Спрингс, за да работи в местната болница и да е по-близо до сестра си, Самър, с която са отчуждени, но се опитват да намерят път една към друга.

Уинтър среща ездача на бикове Тео Силва на една бензиностанция на път за ранчото „Кладенецът на желанията“ и не може да откъсне очи от него. Той е толкова предизвикателен и секси, че тя мигновено забравя за решимостта си да избягва мъжете. Оказват се един срещу друг на вечерята в ранчото и Уинтър научава, че на Тео му се носи славата на плейбой. И макар да разбира, че не може да му има доверие, не е в състояние да се контролира.

Двамата сключват сделка за една нощ, през която ще се отдадат на чувствата си без задръжки и без да казват на никого. Една вълнуваща нощ на изгарящо желание, неистова страст и премахнати бариери. Но дори и не предполагат, че тази нощ ще преобърне живота им, защото някои тайни не могат да останат скрити.

Година: 04.03.2025

# 711
  • София
Да, подкрепям написаното. Голяма боза е. Ромео хем го раздава голям играч, хем се занимава с детинщини.
Отчаяхте ме. Аз съм още в началото на втората книга, обърках реда, и се надявах на приятно четиво.

# 712
  • Плевен / София
Отчаяхте ме. Аз съм още в началото на втората книга, обърках реда, и се надявах на приятно четиво.
Възприятието при четене за всеки човек е различно.... Преценете сама и не се отчайвайте от мненията.....

# 713
  • София
Може ли да предложите някаква поредица, подобна на Корморан страйк на английски? Много обичам такъв тип криминалета, но сега ми се иска нещо такова, но с повече любовна история между двамата. 50/50 любовна криминале, има ли такова нещо или съм прекалено капризна? Simple Smile

# 714
  • Бургас
Тази книга https://www.goodreads.com/book/show/201017011-lights-out
е изключително забавната история на един пишман маскиран преследвач, неговата "жертва",която го позна почти веднага , една котка на име Фред и убийство по невнимание. Естествено се забърква и мафията, с която е /малко/ свързана героинята. Дарк ром-ком, която си има своите пиперливи моменти,но е идеално четиво за преди сън.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 12:17 от lina_bs

# 715
Здравейте,някой чел ли е Магнолия Паркс ,по анотация много ми хареса и моля за мнение.Също и отзиви някой ,ако има за новата поредица на Ана Хуанг

# 716
  • Бургас
За коя нова поредица на Ана Хуанг става дума?

# 717
Първата книга се казва Ако пак се срещнем

# 718
Първата книга се казва Ако пак се срещнем

Това не е нова поредица (2020г), просто сега се издава тук. Другите поредици съм ги чела и ми харесват, но тази не.  Самата антонация не ми е окей и мисля че няма да ми харесва книгата. В goodreads рейтинга е 3.55. Вижте коментарите там https://www.goodreads.com/book/show/83818248-if-we-ever-meet-aga … #CommunityReviews

# 719
  • Бургас
Приключвам "Това, което оставихме зад себе си" на Луси Скор. На-много ми харесва от трите книги в поредицата. Смешна е, много е смешна и много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт