"Дневникът 2'' - да отслабнем всички заедно

• 19 682
  • 454
  •   1
Отговори
# 375
Забравих да допълня -гръдна обиколка-115 bombsкрайна цел-50 PraynigЧул ме Господ Hug

# 376
Забравих да допълня -гръдна обиколка-115 bombsкрайна цел-50 PraynigЧул ме Господ Hug
Това 50 не е за гръдната нали, че ако стане толкова трябва да те слагаме начело на класацията  Wink Mr. Green

# 377
  • София
ха ха ,баш така прозвуча hahaha

# 378
EMANOELITA -ти под гърдите ли си мериш?аз ти давам моите 89, ти ми дай твоите 115; аз в гръдната искам да нараствам, не да отслабвам Shocked

# 379
Миранда, едно предложение, защо не подредиш таблицата от най-слабичките на кг та до най-тежките като мен отдолу, така всяка седмица ще имаме стимул да мръднем с местенце по-нагоре, нищо че височината и целите са ни различни... Така ще си имаме още един стимул... малко състезателно, но мисля че е идея! Какво ще кажете?  Laughing
Много добро предложение,аз съм за!

smile3502 ДАДЕНО  smile3502

piddochia и аз не съм разбрала за - 2 кг. ЧЕСТИТО, знаех само за минуси в мерките  newsm53 А относно мерките ти, направо страхотни резултати   love001 Междудругото мерките ми винаги са точна цифра, нещо не довиждам половинки аз  newsm12

aidi4ka   smile3501 smile3501 Браво миличка   bouquet А за тежката категория се движим заедно... Спокойно, ще спихнем малко шкембаците и дупетата през следващите 2 седмици ОСЕЗАТЕЛНО  newsm51 Дай боже де  newsm17 newsm17 newsm17

Относно моя милост, мислех да лунувам, но се отказах, съвсем ще се закотвя на кантара ми се струва... До тук тази седмица - 1.200 кг. много бавно..., ама т'ва е положението... На предната таблица си дадох картбланш - 500 гр., затова и тази седмица мърдам само с едно кило надолу  ooooh! ooooh! ooooh! но пък в мерките съм - 2 см.  newsm53

Относно мерките на всички, закръглям към по малкото (ако не са кръгла цифра), за по добро самочувствие  newsm51

# 380
EMANOELITA -ти под гърдите ли си мериш?аз ти давам моите 89, ти ми дай твоите 115; аз в гръдната искам да нараствам, не да отслабвам Shocked

Сега забелязах това? Интересно, наистина къде се мерите? Предгръдна (под гърдите) или гръдна (най-изпъкналата и повдигната част на гърдите)  newsm78 Аз меря гръдната  newsm78

GlaDneSS пусна много хубаво обяснение относно меренето...  Peace

Въпреки всичко аз имам опасения за меренето на талията? Я някой да разясни пак? Под пъпа или над пъпа... понеже по средата именно в областта на пъпа съм си със шкембо  ooooh! Аз меря под пъпа и там ми е 88, а над пъпа ми е 85 или нещо такова?!?  newsm78

# 381
  • София
аз мисля че трябва да се мине с метъра през пъпа... Thinking

# 382
miranda_rs браво за минусите в мерките  smile3503 newsm44
аз си мера гръдна--под гърдите ми е колкото талията, която при мен е очертана ясно и после ми е огромния ханш

# 383
Гръдната обиколка се мери там където е сутиенът(на най-изпъкналата част).Или поне аз така се меря... Thinking

# 384
  • София
Гръдната обиколка се мери там където е сутиенът(на най-изпъкналата част).Или поне аз така се меря... Thinking
така се мери,да.
аз си мера гръдна--под гърдите ми е колкото талията, която при мен е очертана ясно и после ми е огромния ханш
как колкото талията? Thinkingнещо не мериш  май както трябва newsm78

Мен ме пишете със старите мерки.
Днес съм на кекс CryАма цял ден не бях яла,че тичаме по доктори заради малчо,и само това набарах.
Констатирха му вирус,целия е обринат миличкия и много ми е мъчно.. Cry

# 385

Сега забелязах това? Интересно, наистина къде се мерите? Предгръдна (под гърдите) или гръдна (най-изпъкналата и повдигната част на гърдите)  newsm78 Аз меря гръдната  newsm78

GlaDneSS пусна много хубаво обяснение относно меренето...  Peace

Въпреки всичко аз имам опасения за меренето на талията? Я някой да разясни пак? Под пъпа или над пъпа... понеже по средата именно в областта на пъпа съм си със шкембо  ooooh! Аз меря под пъпа и там ми е 88, а над пъпа ми е 85 или нещо такова?!?  newsm78

Мери се над пъпа на най-тясната цхаст там е талията предполагам при теб е там където си измерила 85   bouquet

# 386
как колкото талията? Thinkingнещо не мериш  май както трябва newsm78
под гърдите обиколката ми е почти толкова колкото талията(+5-6 см)
дано детенце се оправи по скоро

# 387
Аз само да се похваля най-накрая и при мен да се промени нещо бедрото ми е с 1 см по-малко а талията с 2 см  newsm44
Утре ще дам точни мерки лека вечер   bouquet

# 388
Аз само дас еп охваля най-накрая и при мен да се промени нещо бедрото ми е с 1 см по-малко а талията с 2 см  newsm44
Браво на теб. smile3501 С воля всичко се постига.  bouquet

# 389
Ей  Heart Eyes
Аз да се похваля успявам да се боря с луната  Laughing
Утре сутрин ще се меря, че да са най-точни резултатите пък и след лунуването някой друг грамец надолу  Party

Общи условия

Активация на акаунт