"Дневникът 2'' - да отслабнем всички заедно

• 19 673
  • 454
  •   1
Отговори
# 45
Поздрави за новата тема на Миранда  bouquet

Аз все още си карам на житото и ми е добре.Ще се тегля в края на седмицата.Дано има резултат.

Танита 25,я дай малко инфо,моля, за туй дето ти убива апетита-биоактив...нещо си.Проблема при мен е ,че ям само вечер но доста.Та според теб бих ли могла да го намаля тоя апетит.Купих си вита -голда ама нещо не ми е повлиял.Може пък да е нужно време знам ли.Ще си го доизпия но и твоя илач ме заинтригува.
до после

# 46
miranda_rs да беше готино, защото този панталон ми прибира и малко повече дупето.
аз съм завършила все пак ФМИ на Софийския ще ти пусна как да направиш таблица с код в личните

# 47

Аз успях това да направя

# 48
Бравоооо на теб!!!
  newsm51  love001

# 49
Браво за табличката sisin4e!
Аз днес няма да мога да си правя упражненията за дупе и кълки  Mr. Green, защото маминото момченце стана сутринта в 10 и сега не иска да спи, а двамата няма как да скачаме, да видим утре какъв ще е резултата... Tired

# 50
Здравейте момичета страхотна тема,точно от това имам нужда сега.като се боря с килограмите да има с кои да споделям.бихте ли ме включели в таблицата.обещавам да съм редовна и да меря всяка седмица.сега съм на чаи с мед и плодове и от днес се купих амико с анти йо йо ефект.каква ще е ползата незнам но ще пробвам.само водата ми куца едвам литър и половина но ще пробвам повече.мерките ми са
ръст-165
преди бях 80кг  Embarassed
след -67
цел -55
минус-13
ханш-100 ужас  Embarassed
талия-82
бюст-93
бедро -63 дебело е доста Mr. Green
прасец-38 страшна гледка Mr. Green

благодаря на всички за тази прекрасна тема и успех.пак ще пиша . Simple Smile

# 51
Адичка, това дето го пия е Биоактив КЛК 1000, BioActiv CLA 1000, /фирмата на която са е Хром и Влакно/. Неможах да намеря инфо в нета обаче, само едно на Руски, ако го разбираш пусни в Гугъл и прочети. Та убива ми апетита или свикнах на малко храна незнам, но нямам никакви други страничини ефекти. Бяла кутия е 80 таблетки, пие се по 2-3 на ден по врме на хранене, препоръчва се да се съчетае с лека диета и спорт, цената е 24лв
 Сега се сетих, че Миранда май нещо беше споменала за някаква добавка КЛА или бъркам newsm78

# 52
Благодаря ти ,мила!
Ще го потърся и дано помогне.Туй ми трябва-вечер да не ям много.  bouquet

# 53
Здравейте, прекрасни отслабващи дами!
Аз да ви се оплача каква съм свинкя.Вчера благополучно приключих с Японското чудо и такова тъпчене му ударих ,че чак сега се мразя!Няма да ви казвам що храна погълнах!Абе просто по някога се мразя с тия мой свински истории.
От утре мисля да се пробвам с режима на Рене Зеуегер ,пък да видиме какво ще стане.Явно трябва да се храня само под някакъв режим иначе се усвинвам.newsm61 bash RageПриятна вечер на всички!!!!!

# 54
Охооо я бързо да се запишааааа  Laughing
Браво на  Мирандичка,  bouquet отново се е справила повече от чудесно  Hug 
Аз днес бях цял ден по пазарите и съм труп в момвнта едвам гледам  Tired и нямам сили за никакви упражнения  ooooh! Иначе с яденето добре се справям засега  Mr. Green Корема значително се е поприбрал, което ме радва, първите признаци  Joy
Това е от мен засега, ще ви чета по-подробно по-късничко  Flutter
А вие  продължавайте все така  Peace Heart Eyes
До после   bouquet

# 55
Здравейте  Hug
преди малко се върнах купих си някой нещица за тренировките и съм
в готовност няма отказване утре ще ходя на пилатес мисля, че така се казваше
хубавото е, че с картата която ще си взема мога да ходя на всичко което има в залата на фитнес тае-бо ...
каквото си пожелаеш та утре съм на пилатес а следващия на тае-бо мисля да ги редувам
 newsm39 jump running football

# 56
Здравейте  bouquetДнес голяма разходка си направих-8 часа съм по лиците на Бургас не си чуствам краката Whistling Naughtyголямомо миткало съм.Но това е супер за диетата ми PeaceОбаче аз момичета мисля че имам проблем неискам храна да видя Sickсамо на течности я карам newsm78Ако хапна нещо то ще е само защото мъжът ми ме кара на сила и то какво хапване е  греипфурт или  ябълка за обяд.Не вечерям несъм гладна не се чуствам зле или отпаднала чуствам си се супер PeaceСега ще ви кажа какво на мен ми убива апетита.Чая ИНХУА и изцеден лимон в 200мл мин-вода.Пробвай те го няма да ви навреди а и едното е само билки а др е само витамини.Сега отивам да си изпия вечерята първо чайчето а после и цитронадката тя ми е редбула Hugободряваме и ме изпълва с енергия.Лека и спокойна вечер на всички Hug

# 57
  • София
EMANOELITA ,от чайчето нямам притъпяване на апетита аз.Направо си умирам от глад,с и без него....
А лимонките с топла вода са много хубаво нещо за целия организъм.
Сисинче,браво за табличката! Peace

# 58
Специални благодарности на sisin4e, piddochia и kemi в подготовката на новата тема   bouquet  
Когато ме няма или съм заета с нещо ще си имаме чудесни заместнички за пускането на темата ни   bouquet Обичкам ви   bouquet

Всяка следваща ще си я правим по добра от предишната... Но човек се учи...  bowuu Надявам се този вид вече да допада на всички ви, ако има някъде грешка в данните моля за извинение... Поздравления на всички и само напред към целта ни   bouquet  

# 59
miranda_rs нали имаше въпрос за водата и целулита, питах кинезитерапефтката-мин 1.5 на ден, ако човек е като мен, не пиещ вода да пие фрешове  хубаво е от грейфрут защотодейства пречистващо на организма. но така или иначе течности под една или друга форма мин 1.5

Общи условия

Активация на акаунт