Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 469
  • 695
  •   1
Отговори
# 360
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз като бъркам в крема имам навика преди това да си мия ръцете.
Понякога в бързината ще прескоча миенето,разбира се. Ами да ви кажа, нищо ми няма - жива и здрава съм и без шпатули. Smiley

# 361
На Caudalie глинените маски им са уникални.

# 362
  • София
Здравейте! Имам едно петънце на носа, не голямо,което много ми се набива на очи😏Искам да ми препоръчате някакъв крем,който евентуално ще изсветли проблема. Стои с цвят на бенка, но според мен не е.

# 363
Аз бих ви препоръчала първо да го види дерматолог, за да прецени какво е точно.
Аз така си мислех, че имам петна, те се оказаха бенки и ги махах с лазер.

# 364
Здравейте,
Търся мнения за крема на Eucerin Anti redness, против зачервяване. Единия се води коригиращ другия е успокояващ. Този, който е коригиращ предполагам е с цвят, а другия без цвят. Не знам дали правилно съм се ориентирала.
Аз съм с проблемна кожа и вследствие на многото третирания с различни продукти, кожата ми е свръхчувствителна. Всяка промяна във времето ми влияе на кожата веднага-студ, слънце, вятър, всичко. Веднага се зачервява. Както и различни емоции, всичко веднага ми се отразява на лицето като зачервяване. А на този крем пише, че е със зелени пигменти, за да премахне зачервяването и да уеднаквява тена. И понеже не е от най-евтините, тези от вас, които са я ползвали, може ли да ми дадат съвет и мнение. Може и да ми предложите и на друга марка, ако сте доволни. Бих искала да пробвам с тестер, но по аптеките никога не съм намирала такъв.
За съжаление не мога да дам препоръка, също съм с чувствителна кожа и ще следя темата за отговор на Вашето питане.

# 365
Здравейте,
Търся мнения за крема на Eucerin Anti redness, против зачервяване. Единия се води коригиращ другия е успокояващ. Този, който е коригиращ предполагам е с цвят, а другия без цвят. Не знам дали правилно съм се ориентирала.
Аз съм с проблемна кожа и вследствие на многото третирания с различни продукти, кожата ми е свръхчувствителна. Всяка промяна във времето ми влияе на кожата веднага-студ, слънце, вятър, всичко. Веднага се зачервява. Както и различни емоции, всичко веднага ми се отразява на лицето като зачервяване. А на този крем пише, че е със зелени пигменти, за да премахне зачервяването и да уеднаквява тена. И понеже не е от най-евтините, тези от вас, които са я ползвали, може ли да ми дадат съвет и мнение. Може и да ми предложите и на друга марка, ако сте доволни. Бих искала да пробвам с тестер, но по аптеките никога не съм намирала такъв.
За съжаление не мога да дам препоръка, също съм с чувствителна кожа и ще следя темата за отговор на Вашето питане.
Ще чакаме, дано някой се включи. 🙂
Не знам има ли други теми, специално на Юсерин не намерих.

# 366
  • на последния етаж
Ползвали ли сте продуктите на Collagena? Имате ли впечатления? Търсих тема за тази марка или за българската козметика въобще, но не намерих.

# 367
Ползвам ги в момента и не съм чак възхитена. От околоочния ми сълзят очите. Дневният ми оставя бял филм, който за да попие, трябва упорито да втривам в кожата. Само нощната маска бива, но миризмата ѝ не е особено приятна.

# 368
Всичко, което съм пробвала на Колагена е било ужасно за моята кожа и е заминавало в кофата. Омазняваха ми кожата и се образуваха много черни точки.

# 369
Twety995 , не съм ползвала eucerin ,защото не съм фен на марката ,но виж зелената серия на dr jart.
кремът за мен е страхотен , имат и коригиращ ,който също си върши работата.

# 370
Всичко, което съм пробвала на Колагена е било ужасно за моята кожа и е заминавало в кофата. Омазняваха ми кожата и се образуваха много черни точки.
Аз също не се "разбрах" с Колагена, с тази разлика, че при мен бяха подкожни пъпки.

# 371
Харесвам Nude finish-a , взех един околоочен серум, очите ме се зачервиха и сълзяха.

# 372
И аз бях така с Колагена, пъпки, задръстени пори, изобщо много зле изглеждаше лицето ми. Много са тежки като продукти.

# 373
  • Пловдив
Бях хвърлила око на Колагена, “взимам” си го назад 😂 …

# 374
Twety995 , не съм ползвала eucerin ,защото не съм фен на марката ,но виж зелената серия на dr jart.
кремът за мен е страхотен , имат и коригиращ ,който също си върши работата.
Аз в крайна сметка минах на Авен😃
Взех измиващия крем, крема толеранс контрол и термална вода, за сега съм доволна нямам проблем. Измиващия крем почиства много добре, а крема ми успокоява кожата, преди крема пръскам термална вода😀

Общи условия

Активация на акаунт